Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1772. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Yapma be hayatımı kararttın rahat uyuyamam artık. :D

Fotoyu İmgur'a attım bazılarınız göremeyebilirsiniz.

Göremezseniz buradan bakın 1.5 senelik değişimim.

http://i.hizliresim.com/lyMrop.png

Ben tekrar söylüyorum müthiş vücudum olduğundan dolayı yapmadım o tavırları, yukarıda baktım resim atan herkesin mesajına eksi vermişler, hepsinin de vücutları gayet iyi. Ben eziklik duygusunu eleştirdim, eğer sen bu tavırlardan gocunduysan demek ki sen de onlardansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 23 Eylül 2015; 12:33:36 >

Orijinalden alıntı: mevsres

Yapma be hayatımı kararttın rahat uyuyamam artık. :D

Fotoyu İmgur'a attım bazılarınız göremeyebilirsiniz.

Vpn açıp baktım arkadaki çiçekler güzelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Foto at senin de çiçekleri görelim keko. :D

tamam

• Şaka maka gerçekten bekliyorum allah aşkına bir fotonu at. :D Vücudu göstermene bile gerek yok sadece tipini göreyim. :D Bakalım bu klavye arkasından artistlenenler gerçekte neye benziyorlar. :D Atmassan erkek değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 23 Eylül 2015; 12:54:18 >

Azıcık büyüyen arnold kesiliyorsa ona bakarsan forumda biraz vakit geçirenler de kendini moderatör sanıyor. Sanane konudan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 23 Eylül 2015; 13:05:10 >

Foto at senin de çiçekleri görelim keko. :D

keko mu o kekoysa sen bu tiple dava açsan kazanırsın herhalde.

o - yiyor diyen adamların hiç biri vücutları iyi olduklarından dolayı yemiyorlar. beyinleri olmadığı için yiyorlar. aralarına hoşgeldin.
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Lan ezik ne biliyorsun beyinlerinin olmadığını, adamlar sadece foto atıyor ben de dahilim bu gruba diyor. Kekoluk tiple olmaz eziklik duygusuyla olur aralarına hoş geldin. :D

olum siz ezikler benimle lafta atışabileceğinizi mi sanıyorsunuz, sizin içinizde eziklik duygusu olduğu sürece her zaman size verecek bir cevabım vardır. :D

Mesela vücut geliştirme forumlarına git herkes birbirine kötü vücudu bile olsa her zaman motive etmek için olumlu yorum atarlar. Çünkü onlar aklı başında inanlar sizin gibi boş beleş kişiler değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 23 Eylül 2015; 13:35:04 >

Lan ezik ne biliyorsun beyinlerinin olmadığını, adamlar sadece foto atıyor ben de dahilim bu gruba diyor. Kekoluk tiple olmaz eziklik duygusuyla olur aralarına hoş geldin. :D

olum siz ezikler benimle lafta atışabileceğinizi mi sanıyorsunuz, sizin içinizde eziklik duygusu olduğu sürece her zaman size verecek bir cevabım vardır. :D

Mesela vücut geliştirme forumlarına git herkes birbirine kötü vücudu bile olsa her zaman motive etmek için olumlu yorum atarlar. Çünkü onlar aklı başında inanlar sizin gibi boş beleş kişiler değiller.

tamam sensin
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Benim ne kafam güzel olucak adam kaşınıyor. Neymiş eksi vermişmiş. Çok ta tın. :D

Azıcık büyüyen arnold kesiliyorsa ona bakarsan forumda biraz vakit geçirenler de kendini moderatör sanıyor. Sanane konudan?

çok ta tın hıhh

baban küçükken çok mu dövdü la seni

ona buna ezik diye sallıyorsun . kendin eziksin farkında değilsin. tam eziklik psikolojisinin tanımına uyuyorsun.

vücudun güzel ona bişey diyen yokta, malsın. beynin gelişmemiş.

Bir de sürüyle gelip birbirlerini savunuyorlar. :) Ben ezik olsam gün boyu forumlardan ayrılmayıp trollük yapardım.

Ben sporda başarılı olan kişilere değil spora başlayan kişilere bile olumlu yaklaşır onları motive ederim, buradakiler gibi değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 23 Eylül 2015; 13:56:52 >
    beyinle oluyor

Forum forum olmaktan çıktı, resmen virüs gibi işlev görüyor, forumu açar açmaz fanı uçuruyor. Belki de en çok üyeye sahip forum bu kadar rezalet halde inanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 23 Eylül 2015; 15:39:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben onlar laf etmedim hiçbir zaman, ben nefret eden insanlara laf attım onlar gocundu. Halbuki eleştirmeyip tebrikler iyi gelişmişsin deselerdi ben salak mıyım durduk yere onlarla kavga edeyim?

Bir de sürüyle gelip birbirlerini savunuyorlar. :) Ben ezik olsam gün boyu forumlardan ayrılmayıp trollük yapardım.

Ben sporda başarılı olan kişilere değil spora başlayan kişilere bile olumlu yaklaşır onları motive ederim, buradakiler gibi değilim.

valla burdan salak gibi duruyorsun. mevzuyu HALA anlamamışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Salağı aynaya bak görürsün soysuz herif. :D Konuyu kapattım cevap yazmıyorum adam gibi konuş, bir inanın ailesine falan küfür etsen bu kadar zoruna gitmezdi herhalde, sanane ben onlara ne yazarım ne yazmam it sürüsü gibi birbirinizi koruyorsunuz. :D Arkadaş mısınız yoksa? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 23 Eylül 2015; 16:59:40 >

Salağı aynaya bak görürsün soysuz herif. :D Konuyu kapattım cevap yazmıyorum adam gibi konuş, bir inanın ailesine falan küfür etsen bu kadar zoruna gitmezdi herhalde, sanane ben onlara ne yazarım ne yazmam it sürüsü gibi birbirinizi koruyorsunuz. :D Arkadaş mısınız yoksa? :D

o beyinle anlamanı beklemiyordum ama aferin sığır

Ulan adama soysuz demişsin rezil herif ben sana benim vücudum daha iyi mi dedim?Sana göre hacimsizim ama konu ayrı senin sorunun kullanmadığın o fındık beyninde.Tekrar ediyorum plastik çiçekler güzelmiş.

• Ben vücuduma laf ettin demiyorum aksine zaten ben çok muhteşem vücudumun olduğunu idda etmediğimi söyledim, ben sadece ilk başta yukarıdaki fotoğraflara baktım çalışan insanlar fotoğraf atmış 10 kişi eksilemiş. hatta birisi ona kaslısın ama bu seni sıra dışı yapmaz demiş. :D Ne alaka şimdi?

Ben de ezikler dedim, ki hala söylüyorum ezikler ve eksikler neden eksi verdiklerini bilmiyorlar, ben de ezik diyince bir anda çullandınız, onlardan olmasaydın ezik kelimesi senin için geçerli değildi, sen veya diğerleri gocunduysanız demek ki onlardansınız. Bu kadar basit konunun özeti bu sonra siz büyüttünüz.

Ben ezik kelimesini beni eleştirenler için değil oradaki insanlara laf edip eksi verenlere söyledim ve dibine kadar da arkasındayım ezik kelimesinin.

Not: Bu soruya da gelecek cevaba artık mesaj yazmayacağım sıkıldım tartışmaktan konuya yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 23 Eylül 2015; 20:04:30 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.