Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1771. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • https://instagram.com/p/7gUlnQqq3J/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2000 den sonra en guzel gozuken benim icin jay cutlerdir gerisi hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Yine phil kazandi ulan adam iyi eyvallahda acaip itici ya aciklamalari davranislari yuzunden.

2000 den sonra en guzel gozuken benim icin jay cutlerdir gerisi hikaye

Bu mr.olympia puanlarını neye göre veriyorlar anlamış değilim,her sene aynı adam...

bu antidepresan bana hiç yaramadı.aniden gücüm bitiyor.haliyle ağır giremiyorum.bi dfiyorum hafif gireyim tekrar çoğaltayım.bi diyorum yardır uleyyyn.göbekte büyüdü.özellikle deadliftte elektrikler kesiliyor.geçenelrde bi video izledim.khali muslce ile elemanın birisi çalışıyor ama adam güneş gözlüğü ile çalışıyor.yaptığı hareket curl kol için.haeket formundan bi hayli uzak ama asıl acayitp olan diğer adamın gaza getirme konuşması.sanki düny yeni bi felsefi akım getiriyor

Kali Muscleyoutube
    CURL - Kali Muscle + CT Fletcher | Kali Muscle
    https://www.youtube.com/watch?v=6osZVpbqm8o

oraların kıroları da böyle oluyor galiba

Orijinalden alıntı: montevo

as dayı nerelerdesain?

bu antidepresan bana hiç yaramadı.aniden gücüm bitiyor.haliyle ağır giremiyorum.bi dfiyorum hafif gireyim tekrar çoğaltayım.bi diyorum yardır uleyyyn.göbekte büyüdü.özellikle deadliftte elektrikler kesiliyor.geçenelrde bi video izledim.khali muslce ile elemanın birisi çalışıyor ama adam güneş gözlüğü ile çalışıyor.yaptığı hareket curl kol için.haeket formundan bi hayli uzak ama asıl acayitp olan diğer adamın gaza getirme konuşması.sanki düny yeni bi felsefi akım getiriyor

https://www.youtube.com/watch?v=6osZVpbqm8o

oraların kıroları da böyle oluyor galiba

Bu adamı izlerken bir ben mi gülüyorum yatam bir nigga

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene bulk sezonunda kafamda çok farklı bir senaryo var. Ortalama 6-7 ay bulkta olucam. 5. ayı devirdikten sonra Rich Piana nın dediğini uygulamayi planlıyorum. 1-2 ay boyunca günde 8 öğün yaklaşık 2 saat antreman. Vücut nasıl tepki verecek çok merak ediyorum açıkçası. 3000 alıyorsam 4000-4500 alicam. Kardiyo yapicama hergün. Aranızda bu tarz bi çalışma sistemi yürüten oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: jeff seid

Bu sene bulk sezonunda kafamda çok farklı bir senaryo var. Ortalama 6-7 ay bulkta olucam. 5. ayı devirdikten sonra Rich Piana nın dediğini uygulamayi planlıyorum. 1-2 ay boyunca günde 8 öğün yaklaşık 2 saat antreman. Vücut nasıl tepki verecek çok merak ediyorum açıkçası. 3000 alıyorsam 4000-4500 alicam. Kardiyo yapicama hergün. Aranızda bu tarz bi çalışma sistemi yürüten oldu mu?

8bin kalori 2saat ağîrlık antrenmanı 45 dakika kardiyo diyor bende düşünüyorum çok samimi geliyor açîklamaları.

• Bende samimi buluyorum ama 8k beni korkutuyor açıkçası ama 4-5k tuketmeye baslarsam 8k da gelir diye düşünüyorum. Hatta işi abartıp 8-10k lık eric chat day videosu falan cekmeyi düşünüyorum tabi diyete girmeye yakın olacak.

Benim bir sorum olacak ve bu soru antremanla alakalı değil whey ile alakalı.
    Memurum; etrafımda teyzeler tatlılar, kurabiyeler eşliğinde çalışıyorum. Karbonhidrata abanınca vücut şekilden çıkıyor. Ara öğün sıkıntısı çekiyorum. Gelen giden de çok olduğundan bir şeyler hazırlayamıyorum ama aklıma whey geldi. spor yapmayan birisi bunları ara öğün olarak kullanır mı? sonuçta ara öğünü protein ile geçirmek hoş bir düşünce. önce bir danışayım dedim.
    İşlemci: AMD 8320 3.5 @ 4.1 ghz 1.45 V (default) Soğutucu: Pncs 11x Ekran kartı: Powercolor 270x Devil Anakart: Asus m5a97 evo r2.0 Depolama: Samsung 840 Evo 128 gb Kasa: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W (2 dışarı 2 içeri fan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: graal

Selamlar,
    Öncelikle belirtmek isterim ben body vs yapmayan birisiyim. arada bir şınav mekik vs işte.

Memurum; etrafımda teyzeler tatlılar, kurabiyeler eşliğinde çalışıyorum. Karbonhidrata abanınca vücut şekilden çıkıyor. Ara öğün sıkıntısı çekiyorum. Gelen giden de çok olduğundan bir şeyler hazırlayamıyorum ama aklıma whey geldi. spor yapmayan birisi bunları ara öğün olarak kullanır mı? sonuçta ara öğünü protein ile geçirmek hoş bir düşünce. önce bir danışayım dedim.

Kurabiye tatlı şınavla birşey olmaz hocam boşuna paranıza yazık.temelli düzeltin derim ben beslenmenizi

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

quote:

Selamlar,
    Öncelikle belirtmek isterim ben body vs yapmayan birisiyim. arada bir şınav mekik vs işte.

Kurabiye tatlı şınavla birşey olmaz hocam boşuna paranıza yazık.temelli düzeltin derim ben beslenmenizi

toparlayamamışım, demek istediğim ara öğünlerde ıvır zıvır yerine protein (insülin salgılamamak için) tüketmek bunun için de whey tüketmek olası bir şey midir?
    İşlemci: AMD 8320 3.5 @ 4.1 ghz 1.45 V (default) Soğutucu: Pncs 11x Ekran kartı: Powercolor 270x Devil Anakart: Asus m5a97 evo r2.0 Depolama: Samsung 840 Evo 128 gb Kasa: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W (2 dışarı 2 içeri fan)
  • Herkese kolay gele ;)

quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

quote:

Selamlar,

toparlayamamışım, demek istediğim ara öğünlerde ıvır zıvır yerine protein (insülin salgılamamak için) tüketmek bunun için de whey tüketmek olası bir şey midir?

Tüketirsin iyi de olur ama kurabiyelere alıştıktan sonra karın doyurmaz bence aç kalırsın

https://store.donanimhaber.com/db/13/6f/db136f2ae2105d954490014d7a3656ca.jpg

Kolu 32 CM olanlar her foto atana yaptığınız gibi bana da bir Dislike atarsınız artık. :D

Her Ddislike vermek için harcadığınız vakitte sadece bir tekrar Dumbell Curl yapsanız seneye kollarınız 33 olur. :D

Bu video da size gelsin. :D

Savas Cebeciyoutube
    Ezik Insan Elestirir. Takmayin Aynen Devam Edin
    https://www.youtube.com/watch?v=Vf_DGn8wgpA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 22 Eylül 2015; 21:37:29 >

Orijinalden alıntı: mevsres

Spor dönüşü kollar sıcak 43 CM. Yağ oranım yüksek Full definasyonda 40 oluyor.

http://i.imgur.com/GruU4Ol.jpg

Kolu 32 CM olanlar her foto atana yaptığınız gibi bana da bir Dislike atarsınız artık. :D

Her Ddislike vermek için harcadığınız vakitte sadece bir tekrar Dumbell Curl yapsanız seneye kollarınız 33 olur. :D

Bu video da size gelsin. :D

https://www.youtube.com/watch?v=Vf_DGn8wgpA

La resim gozukmuyoki ondan eksi yemissindir

Selamlar,

En ucuzlarının bile servis başına ücreti 3 lirayı geçti şuan. Para sıkıntısı yoksa alabilirisn ama mantıksız geliyor bana bu durumda.
    Yok kardeş resim gözüküyor, ben kendime güvenimden veya çok süper vücudum olduğundan yazmadım onu, bakıyorum çok iyi vücudu olup resim atanlara da Disslike atıyorlar ezikler işte. :D Hatta sen de resim at sana da Dislike atarlar. :D Ama biz en azından birşeyler olması için çalışıyoruz onlar çalışmıyor bile takma aynen devam. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 23 Eylül 2015; 6:51:22 >

Orijinalden alıntı: mevsres

Yok kardeş resim gözüküyor, ben kendime güvenimden veya çok süper vücudum olduğundan yazmadım onu, bakıyorum çok iyi vücudu olup resim atanlara da Disslike atıyorlar ezikler işte. :D Hatta sen de resim at sana da Dislike atarlar. :D Ama biz en azından birşeyler olması için çalışıyoruz onlar çalışmıyor bile takma aynen devam. :D

Resim gözükmüyor da şu tavrını görünce birde ben çaktım -

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.