Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: montevo

http://www.supplementler.com/urun/bsn-true-mass-gainer-2610-gr-464

bu gayet iyimiş şimdi farkettim.benidme gözüm kaldı.aminoalr bitsin almayı düşünüyorum.

2.6kg için 150 lira çok pahalı değil mi 2 haftada bitiyor. her ay krediyi buna gömmek lazım
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    ozaman bebek maması alıcaz dayı.74 gr karbonhidrat var

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: ussu35

ARKADAŞLAR BU AKŞAM Bİ ÜRÜN ALICAM AMA KAFAM KARIŞTI.

BSN S6 - VE MP COMBAT ARASINDA GİDİP GELİRKEN, BİRDE SNİ ÖNERDİLER. HER SERVİS 30 GR PROTEİN DİYORLAR, AYRICA İÇERİSİNDE HATRI SAYILIR MİKTARDA GLUTAMİN DE VARMIŞ.

KULLANAN VARMIDIR ? BİLGİSİ OLAN ? ÖNEREN VEYA ALMA DİYEN ???

BU AKŞAM ALICAM ARTIK BİŞEY ,MESAJI GÖRENLER ACİL YORUM YAPABİLİRLER Mİ ?

combat al

TAMAMDIR BENİMDE İÇİM ONDAN YANA =) ONU ALICAM

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: ussu35

ARKADAŞLAR BU AKŞAM Bİ ÜRÜN ALICAM AMA KAFAM KARIŞTI.

BSN S6 - VE MP COMBAT ARASINDA GİDİP GELİRKEN, BİRDE SNİ ÖNERDİLER. HER SERVİS 30 GR PROTEİN DİYORLAR, AYRICA İÇERİSİNDE HATRI SAYILIR MİKTARDA GLUTAMİN DE VARMIŞ.

KULLANAN VARMIDIR ? BİLGİSİ OLAN ? ÖNEREN VEYA ALMA DİYEN ???

BU AKŞAM ALICAM ARTIK BİŞEY ,MESAJI GÖRENLER ACİL YORUM YAPABİLİRLER Mİ ?

combat al

Combat al
    Mutant Whey Protein 2270 Gr - Whey Protein
    http://www.supplementler.com/urun/mutant-whey-protein-2270-gram-942

bu ürünü tavsiye edermisiniz ?

paket dejavantaj olacağını sanıyorum artık , 2 kavanoza boşaltıp onlardan faydalanırım.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • Riobolt R kullanıcısına yanıt
    günşül karbonhidrat ve prtein ihityacıı belirle.öğünleirni düzenle.aldığın protein değer yetmeyicne tozları düşün ve aminoasit profillierne bak.ben şuan hardline amino full kullanıyorum.daha öcende kullanmış baya bi gelişem sağlamıştım.şimdide değişmeler yaşıyorum.önümüzdeki 3-4 gün dinlenmede oalcağım.bu süre içinde de kullanacağım.ancak bu ürünlere iksir oalrak bakmamk gerekli.benim yaptığım sporud başkası yapsa herkü olmuştu şimdiye.vücudun tepkisi de önemli.hatta dotora gidip noluyo bana diye test yaptırıcam.
    Audi A4 B8 2.0 TFSI Quattro S line S tronic // APR Stage 2 290 HP/470 NM - OEM Çift Susturucu Egzoz & Difüzör - OEM 3.0 TDI FMIC - Spor Katalizör (HFC) - RS4 Ön Panjur

• quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

beyler son zamanlarda törti van yapmıyorum malum kas çalışıyoruz, neyse dün gece uyurken kötü bir anı başıma geldi siz anladınız fabrikanın stoklar dolmuş olacak ki kendiliğinden boşaltım meydana geldi bu yaşta zoruma gitti valla ergen gibi. şimdi de sarımsaklı yoğurt fındık fıstık yemiştim üstüne de zma vurdum şimdi de starda bi film koymuşlar güzel güzel kızlar var demem o ki osbir yapsak boşa gider mi bugunkü idman

Cok kafaya takiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • salonu kilitlemişler bugün spor yapamadık.sinirlerim hopladı akşam akşam.

Orijinalden alıntı: Bestanden

neyi hacı? genel olarak mı? genel olaraksa evet malesef öyle kötü bir yapım var

beyler son zamanlarda törti van yapmıyorum malum kas çalışıyoruz, neyse dün gece uyurken kötü bir anı başıma geldi siz anladınız fabrikanın stoklar dolmuş olacak ki kendiliğinden boşaltım meydana geldi bu yaşta zoruma gitti valla ergen gibi. şimdi de sarımsaklı yoğurt fındık fıstık yemiştim üstüne de zma vurdum şimdi de starda bi film koymuşlar güzel güzel kızlar var demem o ki osbir yapsak boşa gider mi bugunkü idman

Antrenmandan sonra yapılan sex/masturbasyonun bir zararı olmaz. antrenmandan önce yapma yeter, performans kaybı oluyor zira.

Ben yaklaşık 1.5 aydır, haftada sadece bir kere yapıyorum ve böyle daha iyi hissetmeye başladım. hem fiziksel hem psikolojik olarak. spor salonunda performans da arttı.
  • quote:

quote:

Genel olarak. Bu gidisle ya yeter artik diyip birakirsin sporu ya da 1-2 ay sonra kure baslarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Genel olarak. Bu gidisle ya yeter artik diyip birakirsin sporu ya da 1-2 ay sonra kure baslarsin

abi dediğim gibi obsesif bir yapım var malesef berbat birşey insanın en çok kendine zarar veriyor. kür yapacak bir seviyedede değilim hala skinny fat denen formdayım ilerisi için de hiç düşünmedim param da yok zaten. ama gh kürü düşünüyorum 2 aylık ghı karşılayabilirim o da kas değil boy uzaması amaçlı 3 santim uzasam yetecek tek sıkıntı bunu konuşacak bir doktor yok. lance armstrong gibi adamlar kür yaparken doktor ordusuyla girişiyolar o işlere o şekilde kafabi doktor bulabilsem yapacağım.

bu arada LOME pişirme spreyi bilen kullanan var mı? böyle bir şeye ihtiyacım var ronnie coleman da her öğünde kullanıyomuş. nereden bulunur 2007de ilk defa gelmiş türkiyeye satışı devam ediyor mu hala carrefourda var mıdır?
    hala mantıklı geliyorsa Allah yardımcın olsun.
  • hocam anlamadım bırakınca artık gelişilemiyor mu naturel olarak? ben internette fiyatlara baktım 2 aylık bütçem çıkıyodu. sen 6 ayı 7000 demişssin o zaman 3-3.5 aya yetiyor bütçem düz mantık. mantıklı değil tabi ama messi boyu kısa olduğu için michael phelps de neden bilmiyorum hgh kullanmış. bir sürü pro atlet de giriyolar sanırım. herşeyden önce bunu konuşabilecek biri olsaydı keşke. bütçemin yettiği kadarıyla girerdim
  • kardeşim leblebi hesabı yapılacak birşey değil bu.param yettiği kadar kür.hgh uzun vadede etkisini gösterir kısa sürede en fazla yağ yakarsın.ya yapacaksan düzgün yapacaksın ya da hiç bulaşmayacaksın ki müsabık biri olmayacaksan çok saçma geliyor bana. şöyle gözüküyor bu olay bana, vücutta b vitamini eksikliği varmış b vitamini kullandım düzeldi. boyum 5 cm kısa çıktı gh kullandım uzadı. doktora gitsen psikoloğa yönlendirir eminim.
    benim boyum 175 dert etmedim.umarım kendi aranda halledersin durumu.bunları da gidip salon hocasına söyleyip abuk sabuk ilaçlar söyleyip sağlığınla oynama diye söyledim. umarım beni yanlış anlamamışındır.
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    anttan hemen sonra yapmayın da.bide backa çalıştıktran soran yapmayın.o işin performansı düşük oluyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.