Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1042. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    whey spordan sonra kana hizli sekilde sindirildigi icin kullanilir. sutle birlikte icince yedigin tavuktan farki kalmiyor. uzum suyu ustune whey en iyi kombinasyon bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riobolt R kullanıcısına yanıt
    ağır çalıştıysan normaldir tabi duş alıp soğukta beklemediysen.
    bence glutamin kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 21 Ekim 2013; 21:40:20 >
  • Hocam acikcasi 4 veya 5. Ayimin sonunda takviye besinlere baslamayi dusunuyordum protein tozu olarak sadece. Simdi pek bilemiyorum glutamin bcaa ne bilim baska baska seyler. Biraz da korkuyorum bir sikinti cikarir mi falan diye. Sonucta temkinli yaklasmak zorundayim cunku profesyonel yapmiyorum sporumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Ben bunu inceledim de içeriği biraz karışık geldi bana şimdilik NBL alıp kullanıyım,istiyorsan 2 3 tablet de sana veriyim ist.içindeysen ?Bi denersin alerjik reaksiyon vermezse sen de alıp kullanırsın

Avrupa Yakasındayım deme :D Tren hatları kaldırıldığından beri karşıya ulaşım ölüm.
    yoksa bunlar steroid filan değil
    besin takviyesi
    benim glutamin tavsiye etmemin sebebi
    kas ağrılarınızdan şikayetçi olmanız
    glutamin daha çabuk toparlanmanı sağlar
    herzaman tavsiye ettiğim gibi yumurtayı ana protein kaynağı olarak kullanın

steroid böyle birşey

• haklı olabilirsin çünkü abur cubur tarzi ambalaj içine paketlenmiş şeyleri yemiyorum yaklaşık 8 aydır sağlıksız seyler diye düşündüğümden dolayı. evet bol karbonhidrat alıyorum bulgur ve makarna yemediğim gün yok.

@SVSTRGMR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirbeyin -- 21 Ekim 2013; 22:43:55 >

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

abur cubur ve sağlıksız diye yemiyorsan en azından bal şerbeti gibi birşey içebilirsin
    daha iyi antrenman yaparsın böylece

teşekkürler tekrardan hemen denemeye başlıyorum

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

genetiği de iyi adamın, ismi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 21 Ekim 2013; 23:18:55 >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • bilmiyorum ama en iyiler burada

Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Dedim bile:))Ama metrobüs işimizi görür orta yolu buluruz.Ben zaten cevizlibağ a sürekli gidiyorum bigün mecidiyeköy e veya söğütlüçeşme ye de gelebilirim aslında.

Optimum creatin var elimde 20 gr kadar kullanılmış kitapla takas yapmayı düşünüyorum teklifleri bekliyorum beyler skt 2014 ağustos falan olması lazım.
    Salmonella denen bir bakteriye maruz kalabilirsin. Doğrusu çok sık görülmez ama tabi normal insanlardan daha fazla yumurta tüketeceğin için risk artacaktır. Kırarken kabuğundan filan da bakteri bulaşması mümkün. Bir de çiğ yumurta beyazında bulunan bir madde bağırsaklarda B vitamini grubundan önemli bir tanesinin emilimini durduruyordu.

Son olarak çiğ yumurtayı sindirmek çok güç olduğundan proteinin önemli bir bölümü sindirilmeden dışarı atılıyor. Pişmiş yumurtanın sağladığı faydanın yanına yaklaşamaz çiğ yumurta.
  • Damak tadınıza göre bir şeyler olabilir. Sahanda az yağlı omlet, içine lor ya da kaşar katabilirsiniz. Tabi antreman sonrası hariç bir öğünde 20-25 gr. protein fazlası protein sentezine girmeden dışarı atılabilir, ona göre ayarlamak lazım. Domates, salatalık da benim favorilerimden.

Tokluk hissi açısından benim tercihim her zaman glisemik indeksi düşük lif oranı yüksek bir karbonhidrat oluyor. Tam buğday ekmeği gibi. Bizim fırın bu konuda başarılı, kendi pişiriyor ve bir dilimi beni öğlene kadar tutuyor. Yulaf vb. de olabilir, yağsız süt ile. 10-15 adet fındık / badem ya da 3-4 ceviz de eklenebilir.

Kalori kısıtlamasına gidilecekse mümkün olduğunca öğleden sonra / akşam öğünlerinden kısmak gerekir. Bütün gün bizi kahvaltı ayakta tutuyor.
  • Haklısınız,sabahları çoğu zaman vaktim olmuyor ama kahvaltısız çok düzensiz oluyor o yüzden 6:30 gibi bir saate kalkmaya başlayacağım bundan sonra, aslında benim sorunum tam olarak dediğim gibi yumurtanın beyazını yemekte,önerileriniz için teşekkürler bu arada.Birde beslenmemi yazayım neler eklemem neleri kısmam gerektiği hakkında yorum yaparsanız memnun kalırım.

Sabah çoğu zaman bir şey yemiyorum.
    Öğlende okuldaki yemekler yüzünden pek bir şey yiyemiyorum fakat spora gidecğim günler yağzıs makarna+yoğurt.Onun dışında yeşil elma tabi ki her öğlen.
    Okuldan gelince bulgur pilavı+et ya da tavuk, spor günleri de aynı şekilde.Yani saat en geç 7den sonra bişey yemiyorum.Ayrıca günde 2 bardak yeşil çay içiyorum.

Haftanın nerede her günü bu şekilde besleniyorum.

bir de şu canavar kimse

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.