Şimdi Ara

## DH - Bilgisayar Mühendisleri Odası ## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.171
Cevap
49
Favori
103.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar deitel dışında tavsiye etceğiniz kitap-kitaplar neler

Orijinalden alıntı: uguroz89

arkadaşlar deitel dışında tavsiye etceğiniz kitap-kitaplar neler

A'dan Z'ye C kılavuzu KAAN ASLAN ---> uguroz89 deitel kadar olmasa bile bu kitap da güzel.

Orijinalden alıntı: madelief

quote:

A'dan Z'ye C kılavuzu KAAN ASLAN ---> uguroz89 deitel kadar olmasa bile bu kitap da güzel.

hocam sen fatihte türkçe mi okuyon bölümü ingilizce mi

quote:

Orijinalden alıntı: madelief

quote:

hocam sen fatihte türkçe mi okuyon bölümü ingilizce mi

ingilizce ama deitel dan başka ingilizce kaynak bilmiyorum.

• herkese merhaba arkadaşlar.
    Bir zahmet eklerseniz sevinirim.
    Yıldız Teknik 1. sınıf
  • Bilkent Universitesi 2. sınıf

-Yuksek lisans yapacak misiniz?
    -Ileride hangi alanda calismak istiyorsunuz?
  • Arkadaşlar "adli tıp kurumu" bünyesinde "ses, görüntü ve data " adında bir ihtisas dairesi var, yasal prosedürlerden dolayı ses, görüntü ve data ve bilişim ile ilgili tüm mahkeme dosyaları bu daireye gelir, şimdi muhtemelen burada bence bilgisayar mühendislerinin çalışması gerekli, peki bu dairede kimler çalışıyor biliyormusunuz ? tıp fakültesi mezunu ve adli tıp alanında uzmanlık yapmış yani ölü kesip biçme alanında uzman olan kişiler bilişim ile ilgili bir dairede çalışıyor, bunun için de dönder sermaye ile birlikte yaklaşık 6000 tl ye yakın bir para alıyor. tamam tıp doktorlarına karşı değilim ama bilişim ve bigisayar ile ilgili bir alanda bilgisayar mühendislerine ait olması gereken bir kadroda neden tıp doktorları var. bilmeyenler için söyleyeyim bu dairede çalışan tek bir bilgisayar muh. yada elektrik-elektronikçi yoktur uzmanların tamamı tıp doktoru. Savundukları fikir nedir biliyormusunuz ? adli tıp eğitimi alırken 1-2 günde bilgisayar alanında eğitim alıyorlarmış ve bu alanı tamamen öğreniyorlarmış :) bana oldukça ilğinç geldi sizlerle bu veriyi paylaşmak istedim.

• mrb lar. bende yeditepe universitesinde bilgisayar muhendıslıgı okuyorum . haftada 3 gun bosum(cumartes pazar carsamba) war bunu boslugu yazılım ustunde degerlendırmek ıstıyorum ama ne yapacagımı bılmıyorum.bu ısle ılgılı bır fırmada ucretsız de calısabılırım. nasıl bı yol ızleycegım konusunda yardımcı olursanız sevınırım...

Beni de eklerseniz sevinirim.. Yeni kazanan arkadaşlar herhangi bi soruları olduğunda ulaşabilirler. Yardımcı olmaya çalışırım.
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

İzmir Ekonomi Üniversitesi 3. Sınıf

Beni de eklerseniz sevinirim.. Yeni kazanan arkadaşlar herhangi bi soruları olduğunda ulaşabilirler. Yardımcı olmaya çalışırım.

İzmir Ekonomi'de donanım dersleri tanımaya mı yönelik? Yoksa tasarlamaya mı? Yani alınan donanım dersleriyle donanım tasarımı yapacak alt yapı oluşuyor mu?
  • quote:

buldum ama mantığını anlayamadım.

bir de c de EOF ne tam olarak? end of file deniliyor bir de bir yerde -1 diye geçiyor ama emin olamadım.

Her program da olması gereken bir kontrol mekanizması denilebilir. Arkadaşların da dediği gibi bir programı 'terminate' yani sonlandırmaya yarar. Bunu coder kendide belirleyebilir. -1 ayarlamışsan, bilki sen pozitif sayılarla çalışıyorsun ve -1 girince program duruyor ;)

Acaba Türkiye' de ilk teleteks programını kim yazdı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_37789938/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxahan -- 13 Şubat 2010; 17:27:55 >
  • Başkent Üniversitesi 1.sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pişican -- 17 Şubat 2010; 2:32:58 >

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu

Ben Bilgisayar Mühendisi Olma İstiyorum . Ama Babam İstemiyor .İşşsiz Olursun Diyor. Bende İnadına Olcam Aç Kalcağımı Bilsemde Yinede Olcam Diyorum. İnşallah Olurum . Bir İşimde Olur Babamı Bozulmuş Suratını Görmek Çok İsterim .

aynı sorunları bende bu yaz yaşadım babam susarak annemde konuşarak üzerimde inanılmaz bir baskı oluşturdular bilgisayar mühendisliğini seçmemem hakkında.puanım yettiği için elektrik elektronik mühendisliğini seçmemi istediler.fakat ben bu benim hayatım ve kararı ben verdim şu an başlamasamda daha bölüme,benim önerim kendi kaderini kendin belirlemen

elektrik-elektronik müh daha saçma bölüm ya elektrik ya elektroniktir(yeri gelince elektronik haberleşme olur).Ama adı kalmış elektrik-elektronik diye bazı yerlerde hala böyle okutuluyor.
    Evet bana da dediler elektronik oku diye herkese diyorlar bilgisayarda ne yapacan elektronik oku diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugurcan377

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu

Ben Bilgisayar Mühendisi Olma İstiyorum . Ama Babam İstemiyor .İşşsiz Olursun Diyor. Bende İnadına Olcam Aç Kalcağımı Bilsemde Yinede Olcam Diyorum. İnşallah Olurum . Bir İşimde Olur Babamı Bozulmuş Suratını Görmek Çok İsterim .

aynı sorunları bende bu yaz yaşadım babam susarak annemde konuşarak üzerimde inanılmaz bir baskı oluşturdular bilgisayar mühendisliğini seçmemem hakkında.puanım yettiği için elektrik elektronik mühendisliğini seçmemi istediler.fakat ben bu benim hayatım ve kararı ben verdim şu an başlamasamda daha bölüme,benim önerim kendi kaderini kendin belirlemen

elektrik-elektronik müh daha saçma bölüm ya elektrik ya elektroniktir(yeri gelince elektronik haberleşme olur).Ama adı kalmış elektrik-elektronik diye bazı yerlerde hala böyle okutuluyor.
    Evet bana da dediler elektronik oku diye herkese diyorlar bilgisayarda ne yapacan elektronik oku diye

nie bu ezme çabası?

• Hiç bir bölüm saçma değildir.EE cilerin puanı yüksek olduğu için elektronik ve elektrikçiler tarafından yapılan bir karalama çalışmasıdır bu.

Odtü-Bilkent-Boğaziçi-Koç-Sabancı hiç mi bilmiyor bu işi

Sevdiğin bölümü seç dostum.Benim puanım odtü ee yi tutmasına rağmen ben bilgisayar müh. seçtim..Başkalarının etkisinde kalarak sonradan pişman olcağın bişi yapma.

Bu oda için MSN'de şu çoklu katılımla çalışan hesaplardan yapsanız bir tane,daha iyi olmaz mı?Her ihtiyaç anında ulaşılabilir DH-Bilgisayar mühendisliği odasındaki arkadaşlarımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanSK -- 18 Şubat 2010; 22:47:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.