Şimdi Ara

DH Anti-Futbol grubu.Futboldan nefret edenler! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
0
Favori
21.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün bir şey oldu arkadaşlar önceden de pek futbolla alakam yoktu zaten. Neyse karşılaşma esnasında bir tezahürat duydum işte tam zamanı tam zamanın şimdi mi ne fenerim hadi gol deyip duruyorlardı şöyle düşündüm çok mantıksız geldi beynimde bir şeyler dank etti sanki, benzetmek gibi olmasın ama sanki dini törenmiş gibi geldi tiksindim futbol çok saçma bir şey. Ayrıca kapitalizm ve siyasi güçlerin en büyük elma şekeridir.
  • Nefret etmem ama sevmem de o ne öyle bir başka işiniz mi kalmadı hangi takım kimi getiriyor hangi takım ke yapmış 7 24 takip ediyorsunuz? Arada izlemesi zevkli olabiliyor orası ayrı ama oyunu oyun olarak bırakabilmek önemli
    Yada kadınlık aşağılık bir şeymi,bugün anneler günüde onun için sordum.
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • Ben turkiyedeki futboldan nefret ediyorum
    tek takip ettigim avrupa futbolu ve sampiyonlar ligi

Sen kimsin lan ?
  • Sırf şu maç sonralarında çalınan korna ve sıkılan kurşunlar yüzünden bile sevilmez futbol.
    Türkiye'deki de futbol değil.
    Çok da futboldan anlamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Ben futbolu çok severim ama devamlı futbol muhabbeti olan insanlar ilede genelde arkadaşlık yapmam.
    Bu arada futbolu sevmemek ile erkeklik arasında ne gibi bir bağ kuruldu onu çözemedim.
    Yada kadınlık aşağılık bir şeymi,bugün anneler günüde onun için sordum.

Doğru bir noktaya değinmişsin. En güzel örneği de ülkemizde bir erkeğe, hele ki öyle çok da eğitimli veya kültürlü değilse, "kadın" yakıştırması yapılmasının en ağır küfürden bile daha büyük bir hakaret olması. Şahsen ben hiçbir kıza biri "erkek" yakıştırması yaptığında havada küfürlerin, yumrukların uçuştuğunu ne gördüm ne duydum. Futbol da işte ataerkil toplumun en sevdiği spor.

Orijinalden alıntı: rulaZz

Bence futbolu oynayamıyorsunuz diye sevmiyorsunuz, ya da mesela mahalle maçlarında falan kaleye geçersiniz fazla kilolarınız vardır ve ya maça alınmazsınız vs..Yoksa futbolu sevmemek Futbol olmasaydı benim için hayatımda kocaman bir boşluk olurdu.

iyi futbol oynadığımı düşünüyorum oynarım da ama sevmem...Özellikle insanların takımlarını bu kadar yüce tutması takımları için her şeyi yapacak sözlerde bulunması abartması futbolu spordan cok bir kavgaya dönüştürmeleri (kavga derken somut bakmayın) nefret ediyorum birbirleriyle atışmaları söz düelloları küfürleşmeler vs.

• ekle hocam.

muhabbetinden ayrıca nefret ediyorum. hele erkeklere yavşamak için futbolla ilgilenen kızların kafasına kürekle vurasım geliyor

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • Futbol bu lan Futbol bir aşktır aşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    KPSS Point: 67,43

• Bunlara acıyorum. Futbol sevılmez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 20 Temmuz 2012; 20:15:25 >
  • Futbol benim için yaşam tarzıdır, bazen düşünüyorum futbol olmasa ne yapardık diye..az deplasmana gitmedim Rizespor yolunda, kasımpaşa, kocaeli, samsun say say bitmez :) Deplasmanın zevki anlatılmaz yaşanır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 53anzerli53

Futbol benim için yaşam tarzıdır, bazen düşünüyorum futbol olmasa ne yapardık diye..az deplasmana gitmedim Rizespor yolunda, kasımpaşa, kocaeli, samsun say say bitmez :) Deplasmanın zevki anlatılmaz yaşanır..

Kesinlikle bi adam sahaya geçince topu ayığına aldığında zevk almıyorsa zaten o iş bitmiştir ulen bi erkeğin futbol zevk almaması ne tuhaf bir olay allah bizi böyle şeylerle sınamasın.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.