Şimdi Ara

DH Anti-Futbol grubu.Futboldan nefret edenler! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
0
Favori
21.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kap çerezini koy biranı aç maçını ohh mis...
    gerçi her lig maçını sevmemde 3 büyüklerin maçları özellikle derbiler arada geçen şampiyonlar ligi maçları
    yok dünya kupası yok avrupa kupası...başlı başına hayat bu bea:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 21 Mayıs 2011; 17:14:41 >
  • Ekleyin.

FUTBOL
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Anti futbolculara bu seneki şampiyonlar ligi finalini izlemesini tavsiye ederim. galiba haftaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 21 Mayıs 2011; 19:02:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Futbol çok barbarca bir oyun.

Futbol en özgürce oyunlardan biri, kendini istediğin gibi ifade edebilirsin bu oyunda :)

Hiç top oynamadınızmı ciddi şekilde ?

O yeşil sahalarda olmak, seni izleyen binlerce insana bakabilmek..adını haykırmaları...
    topla beraber koşmak.. geçtiğin her rakip için taraftarlar arasından bir ses yükselmesi duymak... bu zevki anlatamam, hayatındaki en güzel orgazm anından daha güzel bir duygu. Yaşamadan bilemez insan :)

Peki bunun barbarca bir gladyatör dövüşünden farkı ne? Binlerce insanın sadece bir kişi için haykırmalarının çok da normal bir tarafını göremiyorum ben.Aksine çok ilkelce geliyor,bir top peşinde koşturmak da öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Futbol çok barbarca bir oyun.

Futbol en özgürce oyunlardan biri, kendini istediğin gibi ifade edebilirsin bu oyunda :)

Hiç top oynamadınızmı ciddi şekilde ?

O yeşil sahalarda olmak, seni izleyen binlerce insana bakabilmek..adını haykırmaları...
    topla beraber koşmak.. geçtiğin her rakip için taraftarlar arasından bir ses yükselmesi duymak... bu zevki anlatamam, hayatındaki en güzel orgazm anından daha güzel bir duygu. Yaşamadan bilemez insan :)

Peki bunun barbarca bir gladyatör dövüşünden farkı ne? Binlerce insanın sadece bir kişi için haykırmalarının çok da normal bir tarafını göremiyorum ben.Aksine çok ilkelce geliyor,bir top peşinde koşturmak da öyle.

En güzel cevap Metin Yıldız'dan geliyor:

-22 adam 1 topun peşinden koşuyor, ne anlıyorsanız...
    -22 top 1 adamın peşinden mi koşsaydı ?

• çılgın çocuk iso

Arkadaşlar çok önemli bir maç olmuş sanırım ve sokaklarda kavga edenler mi dersiniz polis panzerlerini tekmeleyenler mi hava ateş atanlar mı spor mu bu? Geri kalmışlık mı nedir bu?

ekle hocam.zerre sevmem

Konudaki yorumları gördüm, sürekli birileri "futbol sevilmez mi, ne biçim erkeksiniz siz rerörereröreörererö" şeklinde sözlerde bulunmuş, aynı bunu diyen insanlar kendi konularına yapıcı olsa bile bir eleştri yapılsa "beğenmiyorsan çık arkadaşım, zorla tutan yok seni burada vıdı vıdı" şeklinde sözler sarf ediyorlar. Bu iki yüzlülük değil de nedir?

Galatasaray SK 1905-∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: areyoujealousme?

ŞAMPİYON GALATASARAY HEPİNİZE KAPAK NİYETİNE

olm sen anlamadın galiba ilgilenmiyoruz gelmişşin bilmemne saray yok bu bahçe bırakınız efenim bu saçmalıkları
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.