Şimdi Ara

DH Anime - Manga Öneri Başlığı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
49
Favori
70.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sub

One Piece, FMA:Brotherhood, Sword Art Online şeklinde giderken rastgele bir şekilde Kokoro Connect'e başladım. değişiklikten olsa gerek baya eğlendim izlerken
    bu aralar aksiyon kan şiddet vs görmekten sıkılmış birine ne önerebilirsiniz.
    daha çok günlük hayatı işleyen şeyler istiyorum. insan ilişkileri, hafiften depresyon, psikolojik şeyler, drama falan da olabilir.
    kendileri manga olmasa da Scott Pilgrim serisi gibi ortam da olabilir.

daha sakin birşeyler istediğimi söylediğimde Angel Blade önerisini aldım daha ilk bölümden 100 hit kombo yedikten sonra kan gölü içinde kaldıktan sonra bıraktım

başlayıp bitiremediğim Steins Gate ve Mushishi var. Steins Gate çok fena ilgimi çekiyor ama bir türlü ilerleyemiyorum onda neden bilmiyorum
    Code Geass ve Hunter x Hunter kafamda var ama bir türlü ikna edemedim kendimi onlara.

Monsterı izleyebilirsin

• karekterin basit birinden çok güçlü birine dönüştüğü bir seri arıyorum hunharca eğitim yapsın falan varmıdır
  • naruto bleach one piece gibi uzun bölümlü tüm seriler bu dediğin yönde gelişir

daha az bilinen diğer seriler

katekyo hitman reborn
    hunter x hunter
    Historie's Strongest Disciple Kenichi
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Daha daha başka var mıdır? Hepsini izledim bunların :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub

One Piece, FMA:Brotherhood, Sword Art Online şeklinde giderken rastgele bir şekilde Kokoro Connect'e başladım. değişiklikten olsa gerek baya eğlendim izlerken
    bu aralar aksiyon kan şiddet vs görmekten sıkılmış birine ne önerebilirsiniz.
    daha çok günlük hayatı işleyen şeyler istiyorum. insan ilişkileri, hafiften depresyon, psikolojik şeyler, drama falan da olabilir.
    kendileri manga olmasa da Scott Pilgrim serisi gibi ortam da olabilir.

daha sakin birşeyler istediğimi söylediğimde Angel Blade önerisini aldım daha ilk bölümden 100 hit kombo yedikten sonra kan gölü içinde kaldıktan sonra bıraktım

başlayıp bitiremediğim Steins Gate ve Mushishi var. Steins Gate çok fena ilgimi çekiyor ama bir türlü ilerleyemiyorum onda neden bilmiyorum
    Code Geass ve Hunter x Hunter kafamda var ama bir türlü ikna edemedim kendimi onlara.

Welcome to the NHK
    Daily Life of High School Boys
    Sayanora Zetsubou Sensei
    Chuunibyou demo Koi ga Shitai
    Otaku no Video
    Salaryman Kintaro

quote:

Orijinalden alıntı: newrotix39

karekterin basit birinden çok güçlü birine dönüştüğü bir seri arıyorum hunharca eğitim yapsın falan varmıdır

Dediğine en yakın şey sanırım THE GAMER manwha'sı olabilir. Tüm hikaye ilerleyişi karakterler ve olaylardan çok kişisel antrenman öncesi ve sonrası monologlarına dayalı. Şimdiye kadar 30 küsür chapter çıktı, abartısız en az %65'inde antrenman vardı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

naruto bleach one piece gibi uzun bölümlü tüm seriler bu dediğin yönde gelişir

daha az bilinen diğer seriler

katekyo hitman reborn
    hunter x hunter
    Historie's Strongest Disciple Kenichi

bilinenleri izledim katekyo hitman rebornda izledim hunter x hunter ve Historie's Strongest Disciple Kenichi bakıcam sağolun hocam
  • guruldayankarın kullanıcısına yanıt
    Valla ben o konsepten biktigim icin daha fazla shounen aramayi biraktim

bide izlemedigim ama izleyenleri begendigi bi seri daha var hajime no ippo

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 31 Temmuz 2014; 15:58:42 >
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    ahaha onu da izledim ogibi spor animesi az zaten (:
  • guruldayankarın kullanıcısına yanıt
    önerebileceğim bişe kalmadı benim anime listteki 10 9 8 puan verdiğim yapımları herkese öneririm
  • 2 adet öneri istiyorum.

1-Gülmekten karın ağrısı yapacak ve Gintama gibi genel kültür istemeyecek bir anime.

2-Sevimli karakterlerin olduğu güzel 25 bölümlük bir anime.Sürükleyici olursa sevinirim.

Teşekkür.
  • Güncel olarak sadece SAO 2'yi takip ediyordum. Bir gireyim dedim konuya Aldnoah.Zero ile Tokyo Ghoul da güncele gelerek çıktım. Gerçekten büyük kazançlar benim için bu iki seriden bahseden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Fantastik - Aksiyon türlerine önerilerin devamını bekliyorum

İyi forumlar,
  •  [sizer]DH Anime - Manga Öneri Başlığı

Bu hangi anime? veya böyle bir anime var mı? Yoksa fanart mı? Çizimi çok hoşuma gitti de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okabe Rintarou

[sizer]DH Anime - Manga Öneri Başlığı

Bu hangi anime? veya böyle bir anime var mı? Yoksa fanart mı? Çizimi çok hoşuma gitti de.

Black Rock Shooter olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakuman serisini bitirdim gerçekten güzelmiş . Başlamak için yeni bir seri bulamadım , önerileri olan var mı ?
  • Death Note, Code Geass, Letter Bee, Noragami, Claymore izlediğim animeler.
    Tavsiye edebileceğiniz gizem dedektif akıl oyunu olan anime var mı?
    Bitmiş olursa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4R

Death Note, Code Geass, Letter Bee, Noragami, Claymore izlediğim animeler.
    Tavsiye edebileceğiniz gizem dedektif akıl oyunu olan anime var mı?
    Bitmiş olursa daha iyi olur

Kindaichi Shounen no Jikenbo
    Detective Conan

Dediklerinize en yakın olanlar bunlar, her ikisi de devam ediyor ama.

Tam olarak aradığınıza uyar mı bilmiyorum ama Phi Brain, Hikaru no Go, Agkagi, Kaiji, Blackjack ve Legend of Galactic Heroes'i de denemenizi öneririm.

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Bakuman serisini bitirdim gerçekten güzelmiş . Başlamak için yeni bir seri bulamadım , önerileri olan var mı ?

Bakuman'ı sevdiyseniz şu sıralar yeni başlayan Blue Blazes dizisini takip edin. Belki bir Anime değil ama Manga uyarlamasıdır, Bakuman'dan çok daha esaslı bir komedi ve göndermeler bütünü arıyorsanız öneririm.

Yeni başlayanlara genel öneriler için bu thread'ın ilk mesajını yeniden gözden geçirebilirsiniz.

Şu sıralar yayınlananalardan Aldnoah Zero oldukça iyi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şu gif hangi animeden? Ve tavsiye eder misiniz?

Bu da fenaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

2 adet öneri istiyorum.

1-Gülmekten karın ağrısı yapacak ve Gintama gibi genel kültür istemeyecek bir anime.

2-Sevimli karakterlerin olduğu güzel 25 bölümlük bir anime.Sürükleyici olursa sevinirim.

Teşekkür.

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okabe Rintarou

Şu gif hangi animeden? Ve tavsiye eder misiniz?

/>

Bu da fenaymış

/>

İlki angel beats olması gerek tavsiye ederim izle güzeldir.
    Diğeride tokyo ghoul dan sanırım ben daha başlamadım biraz ilerlesin diye bekliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !ScR3aM! -- 4 Ağustos 2014; 20:29:55 >

• Animelere ergoproxyle basladim sonra ise naruto ve bleach gibi animelerde sok oldum ne ogle sacna minik hayvanlar ergen fantezisi icin yapilmis salak liseli kizlar 20 dakika sacma konusma 1 dakka dövus bolum bitti 23717482 tane bölumleri var ergoproxyi izleyince aradigim hayalgucunu buldun .Yokmu ciddi bi seri ? samurai chomplo dikkatimi cekti deat note baktim aksiyonda olabilir ama sacma surat ifadeleri falanli bise olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.