|
Kendimce genel bir anime önerisi yapmak istiyorum. Yeni başlayanlara hem popüler hem de iyi olan seriler (Steins Gate hariç Shounen) Shingeki no Kyojin Steins;Gate Death Note Hunter x Hunter (2011) FMA Brotherhood One Piece (Çok uzun bir şey izleyim derseniz) Her türden genel öneriler Great Teacher Onizuka NHK ni Youkoso! Clannad (Bu pek iyi değil ve sıkıcı gelebilir ama ikinci sezonu olan After Story çok iyi bir dram olduğu için yazdım) Rurouni Kenshin (Samuraylara ilginiz yoksa çok iyi gelmeyebilir ama geçmişi anlatan ova'ları çok güzeldir) Natsume Yuujinchou 3-gatsu no Lion Hajime no Ippo Anohana Kenpuu Denki Berserk (1997) (2016'da çıkan devamı aşırı kötü) Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2002) (Derin bir anime, ufak bir Atatürk göndermesi bile içeriyor) Seirei no Moribito Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu Sora yori mo Tooi Basho Nodame Cantabile Monster (Sıkıcı gelebilir ama sağlan animedir) En iyi olduğunu düşündüğüm Anime: Ginga Eiyuu Densetsu (Legend of the Galactic Heroes) @maybe4you tarafından yapılan inceleme Not: Şimdiye kadar bana en mantıklı gelen top list anidb'de çünkü otaku ve fan etkisinden mal,anilist gibi yerlere kıyasla arınmış bir site, özelliklede average listesi adı üstünde ortalama, öneri arayanlar bakabilir, raiting listesi de iyidir. Ama anime konusunda zevkler kişiden kişiye göre çok değişebildiği için sizin için en iyi toplist kendi yaptığınız da olabilir :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 1 Nisan 2021; 17:51:33 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

Hızlı