Şimdi Ara

DH Anime - Manga Öneri Başlığı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.594
Cevap
49
Favori
70.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar ekranından manga okunmaz diyerek yıllarca animesi yapılmayan/yarıda kalan serilerden bi haber kaldım Kindle almamla birlikte manga alemine giriş yapmak istiyorum.Hali hazırda Vinland Saga'yı okumaya başladım.

Anime olarak izlediğim(Monster,Hellsing) ve kitabını okuduğum Battle Royal haricinde Seinen,Sci-fi,Slice of life türü manga/manhwa önerilerinizi bekliyorum.Serilerin konularını biraz açarsanız iyi olur.

Şimdilik okumayı planladığım seriler
    -Gantz
    -Blame!
    -Berserk
    -Blade of the Immortal
    -Vagabond
  • Arkadaşlar Fma yı ikinci kez bitiriyorum. Bunun kadar saracak, gizemli olayların bol olduğu bir anime önerir misiniz? Cinsellik olmazsa sevinirim.

Edit: Öneri yapmanıza gerek yok arkadaşlar. Çok az bilgi verip öneri istemişim. Uzun bir araştırma yapıp kendi listemi hazırlayıp size sunacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 16 Temmuz 2014; 2:20:39 >
  • Hocam breaker'ın mangası çok tuttu. Sadece 1-2 sayısını okuyabildiğim için konusunu pek açamıyorum ama bir araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Arkadaşlar Fma yı ikinci kez bitiriyorum. Bunun kadar saracak, gizemli olayların bol olduğu bir anime önerir misiniz? Cinsellik olmazsa sevinirim.

Project ARMS, Texhnolyze, Serial Experiments Lain ve Boogiepop Phantom deneyebilirsin.
  • project armsı Türkçe dublaj nerden izleyebilirim bulamadım ben. Attack on titan gibi japoncasımı var acaba? Birde Shingeki no kyojinin türkçe mangasını yapan bi grup yokmu çok merak ediyorum devamını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe43

project armsı Türkçe dublaj nerden izleyebilirim bulamadım ben. Attack on titan gibi japoncasımı var acaba? Birde Shingeki no kyojinin türkçe mangasını yapan bi grup yokmu çok merak ediyorum devamını.

Türkçe dublajı olan Anime'ler olmayanların yanında okyanusta bir damla su gibidir. Ayriyeten sormanıza gerek yok. Ayrıca ülkemizde zaten lisanslı ve halihazırda yayında olan seriler için link sormamanızı etik olarak tüm arkadaşlardan rica ediyorum bu bağlamda.
  • İlk defa animeye başlayan için ne önerirsiniz aşk romantizm olmasın içinde
  • quote:

project armsı Türkçe dublaj nerden izleyebilirim bulamadım ben. Attack on titan gibi japoncasımı var acaba? Birde Shingeki no kyojinin türkçe mangasını yapan bi grup yokmu çok merak ediyorum devamını.

Shingeki no gyojin'i çeviren grup vardı ama kapanmış. Ama son 2 bölüm hariç türkçesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Türkçe dublajı olan Anime'ler olmayanların yanında okyanusta bir damla su gibidir. Ayriyeten sormanıza gerek yok. Ayrıca ülkemizde zaten lisanslı ve halihazırda yayında olan seriler için link sormamanızı etik olarak tüm arkadaşlardan rica ediyorum bu bağlamda.

yanlış yazmışım çok özür dilerim ya türkçe altyazı yazıcaktım oruç vurdu kafaya :D googleye yazıyorum hiç bi sonuç alamıyorum project arms ile ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Hocam breaker'ın mangası çok tuttu. Sadece 1-2 sayısını okuyabildiğim için konusunu pek açamıyorum ama bir araştırın derim.

Tamam biraz araştırayım netten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhalidyener

İlk defa animeye başlayan için ne önerirsiniz aşk romantizm olmasın içinde

Anime hakkında bilgili olanlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Shingeki no Kyojin
    Death Note
    Ghost in the Shell
    Serial Experiments Lain
  • son 1-2 sene içinde çıkmış popüler animelerden önerirmisiniz biraz uzak kaldım animelere şöyle geçen 1-2 sene ye baktımda çok hoş seriler yok olanlarıda izlemiyorum demem rağmen izlemişim varmıdır şöyle bu seri çok iyidir ama adı pek duyulmadı diyebileceğiniz ağır mecha konulu olmayan herşeyi izleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 17 Temmuz 2014; 1:25:44 >
  • quote:

quote:

Shingeki no Kyojin
    Death Note
    Ghost in the Shell
    Serial Experiments Lain

Hocam Lain olmamış bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zekice tasarlanan animeler arıyorum. Death Note - No Game No Life tarzı.

Önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Zekice tasarlanan animeler arıyorum. Death Note - No Game No Life tarzı.

Önerebilir misiniz ?

No Game No Life sıradışı zekice tasarlanmış bir seri değil aslında. Neyse.

Akıl oyunları konusunda Stein's Gate, Detective Conan, Legend of Galactic Heroes, Kindaichi Shounen no Jikenbo, Blackjack, Kaiji, One Outs gibi yapımlara bakabilirsin. Derin evren dizaynı konusunda Mobile Suit Gundam iyidir oldukça, internetten ilgili dökümanlar okudukça yada arkadaşlarınla seri hakkında konuştukça bunu görebilirsin. Psycho Pass, Ghost in the Shell, Ergo Proxy, Texhnolyze, Serial Experiments Lain ve Boogiepop Phantom da anlatım dili konusunda zekice yapımlar arasında başta sayılabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Zekice tasarlanan animeler arıyorum. Death Note - No Game No Life tarzı.

Önerebilir misiniz ?

No Game No Life sıradışı zekice tasarlanmış bir seri değil aslında. Neyse.

Akıl oyunları konusunda Stein's Gate, Detective Conan, Legend of Galactic Heroes, Kindaichi Shounen no Jikenbo, Blackjack, Kaiji, One Outs gibi yapımlara bakabilirsin. Derin evren dizaynı konusunda Mobile Suit Gundam iyidir oldukça, internetten ilgili dökümanlar okudukça yada arkadaşlarınla seri hakkında konuştukça bunu görebilirsin. Psycho Pass, Ghost in the Shell, Ergo Proxy, Texhnolyze, Serial Experiments Lain ve Boogiepop Phantom da anlatım dili konusunda zekice yapımlar arasında başta sayılabilir.

Sağol hocam. Hepsini tek tek izleyecem. Umarım sararlar

• sun ken rock tarzı manga var mıdır gençler
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Danganronpa'yı izliyorum çok hoşuma gitti konusu. Bugün bitiricem 3 bölüm kaldı.

Les Miserables Shoujo Cossett de çok güzel, tam aradığım gibi. Başka fakir karakterleri anlatan anime varsa izlemek isterim. (Animelerdeki yemek sahneleri çok hoşuma gidiyor. Bol sofralı aile yemeği vb görüntüleri olan animeler de olabilir.)

Tavsiyeniz için teşekkür etmek istedim size Akuma_Blade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masumelek87 -- 18 Temmuz 2014; 17:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

Bilgisayar ekranından manga okunmaz diyerek yıllarca animesi yapılmayan/yarıda kalan serilerden bi haber kaldım Kindle almamla birlikte manga alemine giriş yapmak istiyorum.Hali hazırda Vinland Saga'yı okumaya başladım.

Anime olarak izlediğim(Monster,Hellsing) ve kitabını okuduğum Battle Royal haricinde Seinen,Sci-fi,Slice of life türü manga/manhwa önerilerinizi bekliyorum.Serilerin konularını biraz açarsanız iyi olur.

Şimdilik okumayı planladığım seriler
    -Gantz
    -Blame!
    -Berserk
    -Blade of the Immortal
    -Vagabond

kesinlikle gantz'ı oku ama kesin oku

Edit: kindle alarak iyi yapmışsın bilgisayardan manga okumak sarmıyor bende tabletten okuyorum o şekilde girdim manga dünyasına daha yeniyim ama gantz ı tek solukta okudum diyebilirim süper bir seri i

Not:yüksek siddet ve cinsellik içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toriko -- 19 Temmuz 2014; 2:15:36 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.