Bulamadik bekliyoruz... Forumda uo cuda kalmamis sanirim
Bir kez daha söyleyeyim arkadaşlar kaliteli tek sunucu Osi. Aylık olarak da çok fazla bir ücreti yok günde 75 kuruş atsanız bir kenara aylık oyun parasını çıkarırsınız.Ayrıca maddi olarak problem mi yaşadınız? Boş verin durumunuz düzelince tekrar oynamaya başlarsınız karakterleriniz yıllar boyunca ödemeseniz bile silinmiyor. RP mi arıyorsunuz? Gidin Baronship of Cove'a katılmak için başvurun. İlgilenenler için;http://cove.sugeworld.com/
Action mu istiyorsunuz? Gidin factionlara katılın. Pvm mi istiyorsunuz? Gidin champ yapın, 4-5 kişi bulup bosslara gidin. Yani oyundan zevk alın. Ben gerçekten sıkıldım iki gün sonra kapanan sunuculardan.
Biliyorum Ea çalışanı gibi konuştum ama bunlar gerçekler.
Biraz daha bilgi verebilir misin mesela ph lar nasil sphir mi server turk oyuncular cok mu online player sayisi kac civari
Osi Ultima Online'nın orjinal serverı. Yani online player sıkıntısı çekmezsin. Ph konusuna gelirsek; yeni bir karakter açtığında "young" denilen bir dönemde oluyorsun. Bu "young"lık döneminde skill kasımı rahat ancak bu dönem bitince biraz zor oluyor. Örnek vermek gerekirse aralıksız olarak 6,5 saatte 3.0 stealth kasabildim sadece. Türk oyuncular şu sıralar çok değil maalesef. Eskiden Türk guildi vardı ama dağıldı. Benim denk geldiğim 2-3 tane Türk var şu anda. Zaten İngilizcen iyiyse Türk aramazsın oyunda. Yabancılar çok yardımsever ve arkadaş canlısı. Örnek vermek gerekirse Necro karakterime güzel bir set arıyorken bir İngilizle tanıştım adamla bayağı sohbet ettik, en son set almak için kaç paran var diye sordu bende 4m dedim adam da o paraya iyi bir set alamazsın bekle dedi ve bana 10m verip al artık daha iyi bir set alabilirsin dedi. Yani Türk sunucularındaki gibi cimrilik, item için kazık atma yok. Bu arada Osi ne RunUo'dur ne de Sphere'dir. Umarım yardımcı olabilmişimdir, aklına takılan bir şey olursa sormaktan çekinme.
4 gündür burdayım ve inanılmaz bir hava var.. Insanlar birbirine karşı çok yardımsever ve O sade,zor skill kasımı olan Ultimayı istiyorsanız daha doğrusu ESKİ yi özlediiyseniz burada başlamınızı öneririm .
quote:
Orijinalden alıntı: Danilo Thann
Osi Ultima Online'nın orjinal serverı. Yani online player sıkıntısı çekmezsin. Ph konusuna gelirsek; yeni bir karakter açtığında "young" denilen bir dönemde oluyorsun. Bu "young"lık döneminde skill kasımı rahat ancak bu dönem bitince biraz zor oluyor. Örnek vermek gerekirse aralıksız olarak 6,5 saatte 3.0 stealth kasabildim sadece. Türk oyuncular şu sıralar çok değil maalesef. Eskiden Türk guildi vardı ama dağıldı. Benim denk geldiğim 2-3 tane Türk var şu anda. Zaten İngilizcen iyiyse Türk aramazsın oyunda. Yabancılar çok yardımsever ve arkadaş canlısı. Örnek vermek gerekirse Necro karakterime güzel bir set arıyorken bir İngilizle tanıştım adamla bayağı sohbet ettik, en son set almak için kaç paran var diye sordu bende 4m dedim adam da o paraya iyi bir set alamazsın bekle dedi ve bana 10m verip al artık daha iyi bir set alabilirsin dedi. Yani Türk sunucularındaki gibi cimrilik, item için kazık atma yok. Bu arada Osi ne RunUo'dur ne de Sphere'dir. Umarım yardımcı olabilmişimdir, aklına takılan bir şey olursa sormaktan çekinme.
Tesekkurler en yakin zamanda baslamayi dusunuyorum aradigim sey tam olarakta buydu hem coluk cocukla urasmadan rahat rahat oynarim
Valla bende atlarım direk beyler başlasak iyi olur
Eger 1500 2000 onlineli eski gunleri aratmayan server istiyorsanız im por ylem i denemenizi tavsiye ederim uzun zamandir oynuyorum daha gm skillim yok statlari anca halledebildim ama biraz hardcore server cok fazla oyuncu cok fazla olay donuyor etrafta
beyler o kadar kişi cvp yazmış konuya, 2 kişi bile anlaşıp başlayamadımı hala ???!!!!!!!
Ea accountumdan 14 günlük osi trial aldım. Osi'de oynayan turk arkadaşlar varsa katılmak ısterım. eğer guzel bir ortam varsa devam ederim.
Yaklaşık 3-4 aydır sürekli server değşitiriyorum. Son birkaç gündür WarKing Revelations'da takılıyordum. Fakat gördüm ki serverda action yok. Herkes klon gibi tailor-tamer başka birşey yok.. Venus UO'nun bir diğer shardı olan World of UO ya bakmaya karar verdim.
İlk olarak eskiden aldıgım tadı gerçekten yakalayabileceğimi düşündüğüm bir server oldugunu fark ettim. Çünkü AOSun dışına cıkılmamış kuralları, PH kapalı olması, 350 player sayısı, Britain'in playerlar tarafından aktif olarak kullanıldıgı,muazzam guildlerin oldugu çok geniş bir server.
Artık burda devam edeceğim, UO serveri arayıp da oynamak isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum. Gece saat 03:33 ve su an 198 kişi online...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme