Şimdi Ara

DH ailesi olarak bir servera başlıyalım (Birleşme Vakti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok az kişiyiz açacağımız server anca evdeki bilgisayar ile olur ki şuanki serverlar zaten bu görevi yapıyor bizim ne farkımız olucak düğerlerinden server açma işi gerçekten zor. Birleşme konusu altında açmıştım konuyu server kurmaya geçtik
  • server açmak yerine bir servera başlasak hep beraber aile guild fln kurarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeporT_#

server açmak yerine bir servera başlasak hep beraber aile guild fln kurarız.

bilgi eksikliği çok önemli script konusunda sıkıntı varsa hiç girilmesin bu işe zaten arkadaşta doğru diyor bu şartlarda en iyisi oynamak :)
  • Soru bir ? Buradakiler Sphere mı Runuo oyuncusu mu ?

Ayrıca server açmak yerine güzel bir server da kasmaya başlayalım daha keyifli olur :)
  • Valla benim için heryol paris. Yani şu anda güzel server Nebula ve Revolution var. Revolution denirse benim orda acclerim var. Elimden geldiğince yardım ederim. Nebula derseniz fark etmez orda da başlarım.
  • Piramid uo ya başladım gelen varsa yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD5B74970 -- 16 Haziran 2011; 12:19:10 >
  • Runuo oynuyorum ben ama shpere geceblirim cünkü runuodaki bot olayları cok sıkıyor herkes 1 ay geçmeden full e yakın oluyor ama shperede böyle bir olay varmı bilmiyorum
  • Yeni bir server da başlanabilir aslında.
  • Herkez başlayalım diyorda kimsede bi hareketlenme yok,anket yapılsın veya seçin alttan birini yazın ardından hangisi çok yazılırsa hemen indirip connectorü ona geçelim hep beraber

1.Piramid
    2.Revolution
    3.Nebula
    4.Diğer..(Belirtin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD5B74970 -- 17 Haziran 2011; 9:11:06 >
  • valla doğru diyorsun bir hareketlenme yok. herkes en çok nereyi tercih ediyorsa orada başlayalım. uzun zaman oldu oynamaylı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextercan

valla doğru diyorsun bir hareketlenme yok. herkes en çok nereyi tercih ediyorsa orada başlayalım. uzun zaman oldu oynamaylı zaten.

işte sende şimdi bir yeri tercih yaparsan iyi olur kardeşim
  • serverların durumunu bilmiyorum en son world of uo da oynamıştım.nebula çoktandır var millet almış başını gitmiştir ve serverdaki kuralları falan öğrenmek lazım. zaten birkaç kişi başlayacaksak nebula olabilir.
  • Arkadaşlar araştırdığım bir kaç saphire serverı buraya yazıyorum bep birlikte oynicaksak herkes bir tanesini seçsin 7. seçeneği seçenler serverın ismini ve sitesini yazarsa iyi olur.

1-)Nebula
    2-)Pyramid
    3-)Ergoth
    4-)Sivana
    5-)Revolution
    6-)Resty Of Abyss (ROA)
    7-) Diğer (İsmini ve sitesini yazın)

Yakında Resty Of Abyss açılacak sitesine bir girin bakın derim bn 5 diyorum. Herkes oylama yaptıkdan sonra grup msn eklicem.
  • sanırım internette sorun var uo serverlarının sitelerine girmiyor 5 numaraya bakayım dedim.
  • 2-) Pyramid -http://www.pyramiduo.gen.tr/ (şuan bakımda sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD5B74970 -- 20 Haziran 2011; 14:42:42 >
  • 2 veya 5 sitelere girebilirsem karar vereceğim.
  • Hack yemiş bütün uo siteleri girilmiyo dünden beri.
  • Revo , Ergoth ve Sivana şu an oynanabilecek gibi değil. Sürekli göçüp duruyor. Aynı hostu kullandıkları için sanırım. Onun dışında Nebula ile Pyramid kalıyor. Nebula'yı bilen bilir eski günlerini ancak şimdilerde o tadı bulmak zor. Pyramid daha iyi gibi duruyor.

Edit : Pyramid de göçmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juice' -- 20 Haziran 2011; 17:08:19 >
  • Pyramid geldi beyler

Nick: Themroll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD5B74970 -- 22 Haziran 2011; 0:11:45 >
  • pyramid de başlayallım arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.