Şimdi Ara

DH ailesi olarak bir servera başlıyalım (Birleşme Vakti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pyramid'e başlayanlar olmuş. Sanırım bizde öyle yapacağız çoğunluk o fikirde. Katılan kişiler konu altından da nick belirtirse seviniriz.
  • Main char Raistlin
    Crafter Yurika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

Revo , Ergoth ve Sivana şu an oynanabilecek gibi değil. Sürekli göçüp duruyor. Aynı hostu kullandıkları için sanırım. Onun dışında Nebula ile Pyramid kalıyor. Nebula'yı bilen bilir eski günlerini ancak şimdilerde o tadı bulmak zor. Pyramid daha iyi gibi duruyor.

Edit : Pyramid de göçmüş

Revolution'da nerdeyse hiç server bazlı herhangi bir kopma veya lag yaşamadımbu 3 aylık dönem içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 23 Haziran 2011; 20:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkip2

quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

Revo , Ergoth ve Sivana şu an oynanabilecek gibi değil. Sürekli göçüp duruyor. Aynı hostu kullandıkları için sanırım. Onun dışında Nebula ile Pyramid kalıyor. Nebula'yı bilen bilir eski günlerini ancak şimdilerde o tadı bulmak zor. Pyramid daha iyi gibi duruyor.

Edit : Pyramid de göçmüş

Revolution'da nerdeyse hiç server bazlı herhangi bir kopma veya lag yaşamadımbu 3 aylık dönem içerisinde.
  • Silence of assassin adlı server tekrar açılıyor 1 yıl süreyle açık kalmış kaliteli bir server ben o 1 yılda full olarak oynamıştım kendine özgü sistemleri olan sayılı sunuculardan..
    Bizzat tanıdığım yöneticiler sağlam bir şekilde geri dönüş yapacaklarını söylediler. siteyi incelerseniz bana hak verirsiniz.

Şuan açık olan pyramid nebula ergoth gibi tüm serverlarda account'ım var ancak hiçbiri oynamaya değecek şekilde staff hizmeti veya adaletli ilgili bir oyun anlayışı sağlamıyor.
    Şuan "www.soa.gen.tr " (soa)'dan umudumuz açıldığı günkü dinaminiğini koruması.

Eski oturmuş bir servera başlamaktansa bu servera başlamayı tercih ederim şahsen. İncelemeniz dileğiyle.

• Şu an hangi sunucudasınız beyler. Geri dönüş vakti geldi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • En son UO Kings oynamıştım , oda kapanınca bir daha dönmedim

Siz hangi serverdasınız şuan yada varmı bildiğiniz güzel bir server ?
  • malesef revolutiondayım.
  • Ben an itibariyle parayı yatırdım şu anda Ea'nin sitesine. Var mı orjinal sunucuda oynayan kimse?
  • Konuyu görünce sevinçten sıçradım seneler önce kaybettiğim uo dostlukları arkadaşlıkları uo felsefesi sizinle geri dönücek gibi Rp forever!!! balıkçı geri dönüyoor bende burdayım her türlü desteğe açığım arkadaşlar iyi oyunlar
  • Beyler eski Uo günlerine dönmek isteyenler kesinlikle Osiye bir bakmalı. Bu gün 6,5 saat aralıksız Stealth kastım toplamda 3.0 skill geldi. Burada gerçekten verdiğiniz emeğe değiyor.
  • Ben de şu an ROA'ya baktım da çok sağlam bir oluşum yapmışlar. Oraya mı atılsak? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Beyler eski Uo günlerine dönmek isteyenler kesinlikle Osiye bir bakmalı. Bu gün 6,5 saat aralıksız Stealth kastım toplamda 3.0 skill geldi. Burada gerçekten verdiğiniz emeğe değiyor.

2011 yılında artık ultima online için bu kadar kasmaya değmez bence. Üstelik para vermeye hiç değmez. Ultima artık eskisi gibi değil sadece zevk için phli bir serverda oynamak en iyisi bence. Sıkıldıkça girer pvp yaparsın yeter.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Beyler eski Uo günlerine dönmek isteyenler kesinlikle Osiye bir bakmalı. Bu gün 6,5 saat aralıksız Stealth kastım toplamda 3.0 skill geldi. Burada gerçekten verdiğiniz emeğe değiyor.

2011 yılında artık ultima online için bu kadar kasmaya değmez bence. Üstelik para vermeye hiç değmez. Ultima artık eskisi gibi değil sadece zevk için phli bir serverda oynamak en iyisi bence. Sıkıldıkça girer pvp yaparsın yeter.

Hocam bu kişiden kişiye değişir bence. Ben Oside oynarken çok büyük zevk alıyorum gerçekten ve buradaki arkadaşlık ortamını da hiç bir free shardda görmedim.

• Arkadaslar son durum nedir
  • hiç bir birleşme vs yok :)
  • Eski günler özlendi vallahi. :)
  • ya bırakın çer çöp yerleri gelin hade, geleceği var buranın.www.stones.gen.tr guild kurulumu açıldı ben aile kurdum, gerekirse değiştiririz. Guild için para kastım ama 5 kişi bulamıyorum

ph sadece combat skillerde var, craft tame stealing vb kapalı. spawnalr random spawn. 2,5,6 kişilik ekipler için güzel aktiviteler var dungeonfinder gibi. Craft kasmadım ben fisher charımla para kasıyorum.

not: sunucunun web site kodalama tasarımı bana aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradhell -- 8 Ağustos 2011; 2:30:25 >

• Updullah
  • Roleplaye aşırı önem veren bir serverda ben ve bir arkadaşımda başlamak istiyoruz tekrardan .. Arkadaşlar güzel bir server buldunuz mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.