Şimdi Ara

DH Ahalisi Evet mi diyor, Hayır mı ? En büyük anket... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
11
Favori
29.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Ahalisi Evet mi diyor, Hayır mı ? En büyük anket...


(En Son Oy Tarihi: 5.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • Dh ahalisinin yarisini dunyadan haberi olmayan coluk cocuk takimi olusturuyor yalniz. Bu forumun siyasi anketleri cogu zaman yaniltici olmustur :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdp meclise 80 vekil soktuğu zaman AKP yöneticileri ve seçmeni ne kadar üzüldüyse yada işlerine gelmediyse bende aynı şekilde üzüldüm.Sırf anti AKP liyim diye AKP üzüldü diye benim sevinmem mi gerekiyor bu duruma? Onlar ne kadar üzüldüyse bende o şekilde üzüldüm.Çünkü bu vatan millet meselesi.Beş para etmez bir sürü insanla siyasi görüşüm aynı.Yada aynı şekilde çok sevdiğim hatta çok samimi olduğum bir kaç kişi AKP yi ilah gibi görmesine rağmen onlarla 180 derece farklı görüştüreyim.Lise zamanlarından kalan halen görüştüğüm arkadaşım HDP li.Ne yapabiliriz? Eğer ben bu adamlara farklı davranırsam tam da hükümetin istediği şeyi,bölünmeyi gerçekleştirmiş olacağım.Hayat bu.Böyle.Hükümetin istediğini onlara asla vermeyeceğim.Çok okumak,bilinçlenmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde dh forumlarındaki anketlerin tersi çıkıyor. Demek ki %70 evet olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artı olarak şunu da eklemeden geçmeyeyim.60 yaşına geldiğin zaman 18 yaşındaki veledin Meclis'te seni temsil etmesi hiç ağrına gitmeyecek mi? Yada her ay fazladan 50 vekilin maaşının devletin kasasından çıkması hiç ağrına gitmeyecek mi? Mantık bunun neresinde? 550 vekil ne iş yapıyor da 600 ü lazım olsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır tabii ki ancak ve ancak düşünen mantık yürüten insanlar hayır veriyor cahil kalmış insalarımız ki toplumun çok büyük bir kesimini oluşturuyorlar ne yazık ki din ve benzeri sömürgelere kurban gidip evet verecekler evet kazanacak fakat biz yinede HAYIR diyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naak98

    Hayır tabii ki ancak ve ancak düşünen mantık yürüten insanlar hayır veriyor cahil kalmış insalarımız ki toplumun çok büyük bir kesimini oluşturuyorlar ne yazık ki din ve benzeri sömürgelere kurban gidip evet verecekler evet kazanacak fakat biz yinede HAYIR diyoruz.

    Eminim burada bir kisi bile AKPnin 7 Hazirandaki basarisizligini tahmin etmezdi. Bu konuda da umitsizge kapilmak cok gereksiz ve saçma :) biz elimizden geleni yapip insanlari bilinclendirecegiz.

    YSK kesin secim gününü aciklayacakti bu hafta, aciklamadi. bence AKPde olağanüstü bir seyler var ama bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    Amin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sığlık almış başını gidiyor yazılanlar cevaplar neye kime ne yazacağımı şaşırdım,,hadi ben yaşça biraz büyüdüm ama gelecek nesillerimiz için gerçekten üzgünüm..

    Arkadaşlarımızın hala anlamadığı birşey var bu bir parti cumhurbaşkanı vs seçimi değil arkadaşım !!!
    Ayrıca sadece mevcut parti ve başkanı içermiyor ciddi bir konu bu..

    hala yok o baraj yapmış hastane yol yapmış yok öteki çıkarcı olmuş paraları götürmüş pkk yandaşlarından destek istemiş vs vs geçin bunları,bunları sabaha kadar tartışırız.

    chp hdp mhp nede akp'nin yaptıklarının doğru yada yanlış olduğunu tartışmıyoruz o kötü bu iyi bu şöyle dedi o bunu yaptı arkadaşım konu bu değil,,sen bırak chp hdp hayır sa dogru evet demeyi kendin ol geleceği okumaya çalış bu maddeler neymiş (ama maddeleri gerçekten oku) neyi içeriyormuş evet cıkarsa ne olur hayır cıkarsa ne olur muhasebesini yap geniş düşün ona göre karar ver konu sadece bu..




  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Ben bu güne kadar hep muhalefetin karşısındaydım ama akp yi destekleyende biri değildim referandum maddelerini görene kadar da başkanlığı destekliyordum ama zaten iplerin tek adamda oldug7 bi türkiyede neyimiz var neyimiz yoksa bi adama bermek saçma olurdu ve 550 millet vekili salla başı almaaşı yalarken 600 vekil niye daha adil bir türkiYe için HAYIR !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğiniz kadar ağlayın sızlayın halk neyin ne olduğunu gayet biliyor ağlamaya devam edin ve başkanlığın tıpış tıpış gelişini izleyin. En kötü ihtimalle geziye çevirmeye çalışırsınız ve sonuçlarına yine katlanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Referandum'a evet dediğinizde sadece Sayın Cumhurbaşkanımız başkan olmayacak onu unutmadan oy verin. Allah gecinden versin vefatından sonra kendisinden sonra gelecek başkanın nereden nasıl geleceğinin hiçbir garantisi yok. Başkan olmak için Türkiye'de doğma ve Türk olma şartı da yok sonradan Türk vatandaşı olanda başkan olabiliyor. Örneğin 10 sene sonra 2027 yılında ülkenin başına dış güçlerin güdümünde bir başkanda gelebilir ve bir daha o başkanı oradan indirmek mümkün olmayabilir.

    Sadece Sayın Cumhurbaşkanımız Başkan olacak ve sonra gelenler Başkan olmayacak olsaydı evet derdim ama şu anki sistemde ve ülke içindeki başta Fetö olmak üzere hainler tam olarak temizlenmeden Başkanlık sistemine geçişin hayırlı olmayacağını düşünüyorum ve hayır diyeceğim.
  • 2500 toplam oyu da geçtik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SuwaTr

    İstediğiniz kadar ağlayın sızlayın halk neyin ne olduğunu gayet biliyor ağlamaya devam edin ve başkanlığın tıpış tıpış gelişini izleyin. En kötü ihtimalle geziye çevirmeye çalışırsınız ve sonuçlarına yine katlanırsınız.

    HAYIR diyecek de halk olmayacak mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırr
  • HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • Mecliste olanlari gormuyor musunuz?!?! 600 kisiye arttilar! ve yas baraji 18 yasina indirdiler! Bu insanlardan ne bekliyorsunuz siz?!?! hepsi ayni kafada!! Bunlari da baskaniniz oraya koymus, ve boyle bir Turkiye'ye HAYIR diyorum!!!! 18 yas nedir arkadas...hic dunyayi gormeden nasil yonetckler...yazik oldu ulkemize
  • iki tane tencere tava ile yine evet dersiniz hahaha komedi gibi halkımız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emma-Watson


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nükerbüker

    1000 oyum olsa 1000 oyumuda evet olarak verirdim ümmet lideri dünya fatihi başbuğ büyük savaşçı mareşal komutan büyük adam gönüllerin fatihi uzun uzun adam rte <3<3<3<3

    Eğitim seviyeniz ve yaptığınız is nedir acaba?

    Muhtemelen

    Cami imamı..

    hiç çıkıp ezan okumadığı minarede, hoparlör kabloları dolaşmış minare merdivenlerinde, milletin ödediği vergilerle para vermeden kazaksız cüppe ile dolaştığı camide, diz üstünden klavye bastığı imam.

    130.000 cami var en az bu sayının 3 katı imam, müezzin, imam yardımcı, ölü yıkayıcısı, deliğe pamuk tıkayanlar da olmak üzere aşağı yukarı 1.000.000 a yakın belki de daha fazla, trol ordusu üyesi.




  • Ailemde oy verebilen kim varsa hepsi hayırı basacak.
  • laaaan yanlıslıkla evetiti onayladım :( :( :( geri alınmıyormu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.