Şimdi Ara

DGS ile Hukuğa geçtim, Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
65.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikey Geçiş Sınavı ile 2 yıl açıköğretim adalet okuduktan sonra 2012 yılında %50 bursla İstanbul Kültür Hukuk Fakültesine yerleştim. Sorusu olan sorabilir ayrıca sitem üzerinden de detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

DGS ile Hukuka Geçişte Bilmen Gerekenler

DGS sınavı ile Hukuk Fakültesine geçiş yapmayı düşünüyorsanız, bilmeniz gereken önemli bilgiler mevcuttur. Bu süreç, farklı üniversiteler arasında değişkenlik gösterse de genel olarak uyulması gereken bazı adımlar vardır.

DGS ile Hukuk Kazananların Yorumları

DGS ile Hukuk kazanan birçok kişinin yorumu, bu sürecin zorlu ama ödüllendirici olduğunu göstermektedir. Çalışma, azim ve hedefe odaklanma, bu geçişte başarılı olmanın anahtarıdır. Geçiş yapanların deneyimlerini okumak, sana yol gösterici olabilir.

Adaletten Hukuka Geçişte 3. Sınıftan Başlatan Üniversiteler

Bazı üniversiteler, Adalet bölümü mezunlarına Hukuk Fakültesine 3. sınıftan başlama imkanı sunmaktadır. Bu seçenek, Adaletten Hukuğa geçiş sürecini hızlandırabilir.

DGS Hukuk 3. Sınıftan Başlatan Üniversiteler

DGS puanınla Hukuk Fakültesine 3. sınıftan başlamayı tercih ediyorsan, bu imkanı sunan üniversiteleri araştırmalısın. Her üniversitenin kendi kabul şartları ve süreçleri olduğu için detaylı bilgi almak önemlidir.

Süreç Adımları

DGS ile Hukuk Fakültesine geçiş için genel olarak şu adımları takip etmelisin:

• DGS sınavına gir ve Hukuk için gerekli puanı al.
    • Tercih ettiğin üniversitelere başvur.
    • Kabul edildiğin üniversiteye kayıt yaptır.
    • Derslerine devam et ve Hukuk eğitimini tamamla.

Süreç, üniversiteden üniversiteye değişiklik gösterebilir. Bu nedenle detaylı bilgi almak ve gerekli hazırlıkları yapmak için tercih ettiğin üniversitelerle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öncelikle hayırlı olsun. üniversite %50 burslu olunca kaç liraya mal oluyor. kaçıncı sınıftan başlattı alttan çok ders verdimi. birinci dönem bitmek üzre hocalar çok kasıyor mu. memnun musun. devamsızlık problem oluyor mu.ve bu burs hangi şartlarda kesiliyor. biraz bilgi verirsen çook memnun oluruz
  • Biriz okul %50 burslu 12080 Tl, 2. sınıftan başlattı,2 den başlıyorsun ama 1. sınıfın zorunlu derslerini vermek zorundasın, hocalar orta seviye kasar ama çalışmazsan kalırsın, çok şükür memnunum, devamsızlık problem değil, bu burs DGS bursu olduğundan 7 sene boyunca kesilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beycemm -- 10 Ocak 2014; 1:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beycemm

Biriz okul %50 burslu 12080 Tl, 2. sınıftan başlattı,2 den başlıyorsun ama 1. sınıfın zorunlu derslerini vermek zorundasın, hocalar orta seviye kasar ama çalışmazsan kalırsın, çok şükür memnunum, devamsızlık problem değil, bu burs DGS bursu olduğundan 7 sene boyunca kesilmiyor.
    hangi üniversiteler 3. den başlatıyor.. beytepe değil artık sanırım..
  • şu an konya karatay ve devlet üniversitesi olarak kocaeli
  • quote:

şu an konya karatay ve devlet üniversitesi olarak kocaeli
    vay be gerçekten oluyor mu hocam açıköğretim adalet okuyup hukuk okumak he ?Gerçekten takdir ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaycees -- 11 Ocak 2014; 18:25:05 >
  • Valla oluyor şu an okuyorum ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla oluyor şu an okuyorum ;)
    abimde adaleti bitircek bu sene.napsak bizde mi göndersek hukuğa :D zaten barolar birliğinde çalışıyor
  • hukuk güzel bölüm
  • quote:

hukuk güzel bölüm
    Türünün ender örneklerindensin valla çok zor olduğunu biliyorum dgs ile geçişin helal olsun.
  • teşekkür ederim ;)
  • quote:

teşekkür ederim ;)
    MERHABA ; DGS ILE KAC PUANLA YERLESTINIZ YUZDE 50 BURS 'a ?
  • 2012 yılında 278 puan almıştım şimdi puanlar çok yükseldi
  • quote:

Helal olsun size. Başarılar dilerim.şuan kaçıncı sınıftasınız? Devlet univ hakkında bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAN DIEGO

quote:

Helal olsun size. Başarılar dilerim.şuan kaçıncı sınıftasınız? Devlet univ hakkında bilginiz varmı?

Alıntıları Göster
    Hukuka diye yazılır diğer kelimelerin aksine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAN DIEGO

quote:

Şu an 3. sınıfım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

Hukuka diye yazılır diğer kelimelerin aksine.

:)
  • beycemm B kullanıcısına yanıt
    EMEĞİNE SAĞLIK BÜYÜK ÇABA TEBRİK EDERİM
  • Teşekkür Ederim
  • beycemm B kullanıcısına yanıt
    Slm

Hukuk okurken sizi en çok ne zorluyor..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.