Şimdi Ara

dfs bilgisayar güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Asus P5W DH Deluxe LGA775/ Core 2 Duo/ 975X/ CrossFire/ SATA2 anakart dfs bilgisayardan alıcam ama bu siteden hiç alış-veriş yapmadığım için sizlere danışmak istedim bu site güvenilir mi?

http://www.dfsbilgisayar.com/vitrin/product_info.php?products_id=227

DFS Bilgisayar: Güvenilirliği Hakkında Bilgi

{dfs bilgisayar güvenilir mi} sorusu, online bilgisayar satın almayı düşünen kullanıcıların sıklıkla sorduğu bir sorudur. Bu soruya kapsamlı bir cevap vermek için DFS Bilgisayar'ın güvenilirliğini çeşitli açılardan ele almak gerekir.

Şirket Profili

DFS Bilgisayar, 1996 yılında kurulan ve merkezi İstanbul'da bulunan bir bilgisayar perakende şirketidir. Şirketin Türkiye genelinde 20'den fazla mağazası bulunmaktadır. DFS Bilgisayar, çeşitli markalardan dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, oyun bilgisayarları ve bileşenler satmaktadır.

Müşteri Yorumları

DFS Bilgisayar'ın güvenirliğine dair en önemli göstergelerden biri müşteri yorumlarıdır. Şirket, Trustpilot gibi bağımsız yorum platformlarında genel olarak olumlu geri bildirimler almaktadır. Müşteriler genellikle ürün çeşitliliğinden, uygun fiyatlarından ve müşteri hizmetlerinden memnun kalmaktadır.

Garanti ve Destek

DFS Bilgisayar, sattığı tüm ürünlerde üretici garantisi sunmaktadır. Ayrıca, şirket kendi teknik destek ekibine sahiptir ve müşterilere telefon, e-posta ve canlı sohbet yoluyla destek vermektedir. Müşteriler teknik sorunlar yaşarlarsa DFS Bilgisayar'ın hızlı ve verimli bir şekilde destek sağladığını bildirmektedir.

Güvenlik Önlemleri

DFS Bilgisayar, müşteri bilgilerinin güvenliğini ciddiye almaktadır. Şirket, tüm işlemlerin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak için SSL şifrelemesi kullanmaktadır. Ayrıca, müşterilerin kişisel bilgilerinin gizliliğini korumak için sıkı gizlilik politikaları uygulamaktadır.

Sonuç

Müşteri yorumları, şirket profili, garanti ve destek seçenekleri ile güvenlik önlemleri gibi çeşitli faktörleri dikkate alarak {dfs bilgisayar güvenilir mi} sorusuna evet cevabı verilebilir. DFS Bilgisayar, güvenilir bir bilgisayar perakende şirketi olarak kabul edilmektedir ve müşterilerine kaliteli ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Ancak, herhangi bir satın alma işlemi yapmadan önce her zaman şirket hakkında kapsamlı bir araştırma yapmanız ve müşteri yorumlarını kontrol etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet
  • yada gigatek denmi alayım orada da var

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=105
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    incehesap güvenilir mi?
    6 yıl önce açıldı
    DFS bilgisayar internet satışı
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 ay önce sempron makina toplamıştık.
    dfs deki arkadaşlar saolsun fanın plastik korumasını çıkarmadan işlemcinin üzerine koymuşlar. 1 ay oyle çalıştı tıkır tıkır

sonradan farkettik

Orjinalden alıntı: trust_company

10 ay önce sempron makina toplamıştık.
    dfs deki arkadaşlar saolsun fanın plastik korumasını çıkarmadan işlemcinin üzerine koymuşlar. 1 ay oyle çalıştı tıkır tıkır

sonradan farkettik

oha ,ben de adanada ir firmanın teknik servisine bakmıştım,ankaradan bilgisayar almış çocuk,sorun var diye getirdi,anakrtı yanmış,sonra bi baktık amd işlemci 939 yuvaya konmuş ama yandaki klips açılmadan,fanla beraber işlemcide çıktı,yapışmış artık,ama öyle nasıl 2 ay çaışmış anlmadım hala

o yüzden plastik erimeden kendini kapatıyomuş alet.

ben de çok şaşaırdım

Amd TEAM'a üye olmak isteyenler bana pm atsın

Not:10 Kişilik konteyjanımız kalmıştır
  • imzamdaki sistemin anakart ve işlemcisini dfs'den aldım.istanbuldayım sipariş verdiğim günün ertesi günü evime geldi.
    Sorun yoktu havale ile ödeme yapmıştım.
    ama daha önce gigatek ten ram almıştım.
    ramlerde sorun olunca geri gönderdim ve gigatek yenileriyle değiştirdi.
    MAvi den arkadaşım laptop aldı. ramlerinde sorun olunca onlarda değiştirme yaptı.
    Kısaca fiyatı ve ödeme şemasında avantaj hangisindeyse ondan alabilirsin için ferah olsun.
    Yeterki stabil bir sistem kur!!!!

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_102736046/f_//tm.htm]<
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.