Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
10
Favori
267.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legend1982

quote:

Orijinalden alıntı: ytmzx

Arkadaşlar dfm succenin svs lambası yanıyor araba gaz yemiyor 3000 deviri zor buluyor hatta gaz verince kasılıyor araç. bu sorunu yaşayıp çözen oldumu çok can sıkıcı bir durum. Başka bir succede de aynı sorun varmış yolda duruyoruz yeniden çalıştırıyoruz devam ediyoruz diyor nasıl iş bu böyle. Ben Hataydayım dfmnin burada servisi yok adanadaki servise gittik adamlar bıraktık biz dfmyi diyor. Mersine yada Maraşa gitmemiz gerekiyordu geri döndük. Nette birisi de yazmış arada svs yanıyor güç kaybı oluyor sonra geçiyor diye önemsememiş galiba oda. Başka yaşayan varmı diye buraya yazdım neden olduğunu bilen varsa yardım bekliyorum.

benim araç 40 bin km devirdi. hiç servis ışığım yanmadı. lpg den dolayı motor ışığı yanıyor sadece. bi tamirciye gösterseniz. yaptırmasanız bile en azından sorunu öğrenirsiniz. motor 307 nin motoru çoğu tamirci bakar. garantisi bitsin servise götürmeyecem dışarda yaptıracam orjinal parçaları iyi değil.

aynen bizim araçda 40 bini devirmiş durumda geçen ay 2500 km yol yapıldı bir sorun yoktu antalyada servis bakımları yapıldı bujiler falan değişti bir iki haftadır yapıyor işte bu sorunu başka birisinden de duyunca dedim acaba kronik birşey mi. Sanayi de bilgisayar bağlantısını kuramıyorlar 307den girdi hata kodunu görüyor ileri gitmiyor işlem dedi usta. hava akışmetresini temizlediler, konvektör temizlendi tıkanma ihtimaline karşılık ama sorun çözülmedi. Şu sorunu çözseydik başka sorun yok çok şükür. arızayı yapıncada yeniden çalıştır geçiyor lpgden dolayı arıza lambası bizim araçta yanmıyor bile nadiren yandığı oluyor sonra geçiyor. Ama tamirini dışarıda yaptıracağız galiba yoksa mersine gidip gelmek gerekir servise oraya yakacağı paraya burada yaptırırız. Cevabın için sağolasın Legend1982 kafamdaki soru işareti kalktı sen hiç yapmadı deyince. Buna benzer sorun yaşayan farklı araçlarda sorunun bujiye ateşlemeyi yapmasını sağlayan bobinlerden çözüldüğünü söyleyenler var ona baktıracağız bakalım inş oradan çözeriz.

• bugün arabamı kavuştum. kiralık albea dan sonra yüksek geldi. 2600 TL sigortaya fatura kesmişler.
  • Sesi sonuna kadar açınca radyo kendini kapatıp duruyor sorununu bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackmaster`

Sesi sonuna kadar açınca radyo kendini kapatıp duruyor sorununu bilen varmı?

Sistem kaldırmıyor. Anfi desteği lazım.
  • quote:

Sesi sonuna kadar açınca radyo kendini kapatıp duruyor sorununu bilen varmı

topraklamada arıza var servise soyleğınce yapıyolar eksozun ordan kaplolara bısı yapıyolar ama net gormedım

quote:

bugün arabamı kavuştum. kiralık albea dan sonra yüksek geldi. 2600 TL sigortaya fatura kesmişler.

hayırlı olsun sonunda vermısler ama fatura yuksek bıraz bana da 11 aralıkta arkadan çarptılar fazla bısı yok ama genede boya bır kere değdi artık artık arabaya 200 tl hasar kaydı çıktı

svs lambası bende de yanıyo bazen stop edıp 10 sanıye bekleyınce sonuyo ben arastırdım bıraz kalıtelı yakıt almadığı zaman ole yapıyormus dedıler gaz ıstasyonunu değiştim bayadır yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanusta

quote:

Sesi sonuna kadar açınca radyo kendini kapatıp duruyor sorununu bilen varmı

topraklamada arıza var servise soyleğınce yapıyolar eksozun ordan kaplolara bısı yapıyolar ama net gormedım

quote:

bugün arabamı kavuştum. kiralık albea dan sonra yüksek geldi. 2600 TL sigortaya fatura kesmişler.

hayırlı olsun sonunda vermısler ama fatura yuksek bıraz bana da 11 aralıkta arkadan çarptılar fazla bısı yok ama genede boya bır kere değdi artık artık arabaya 200 tl hasar kaydı çıktı

svs lambası bende de yanıyo bazen stop edıp 10 sanıye bekleyınce sonuyo ben arastırdım bıraz kalıtelı yakıt almadığı zaman ole yapıyormus dedıler gaz ıstasyonunu değiştim bayadır yapmıyor

tşk
    benim bagaj kapağı ,tampon demiri felan değişti. bide önceden kırılan farımı değiştirmişler, boyasıydı şunuydubunuydu geçirmişler

• Tşk arabayı aldım eve geldım gece arabayı çizmişler şans sağ ön çamurluk boydan boya çizik rutuş boyasını ne kadara yapıyorlar?
  • 41 bin km ye geldi. işler azaldı eskisi gibi gezemiyorum. ayda 500 600 km anca yaparım bu sıralar

radyatörü garantiden değiştirdiler, su kaçırıyordu.

kışlık lastikleri aldım petlas tanesini 165 TL ye sökme takma balans siboblar dahil.
    daha test edemedim geçen kar yağdı yağar yağmazda eridi.
  • @ 41000km , radyatörü garantiden değiştirdiler, su kaçırıyordu.

Masallah, arabanin degismeyen parcasi kalmamis. 100000 e gelince a'dan z'ye herseyi degismis olacak
  • quote:

tşk
    benim bagaj kapağı ,tampon demiri felan değişti. bide önceden kırılan farımı değiştirmişler, boyasıydı şunuydubunuydu geçirmişler

servısınde yaptırırsanız ole yapıyolar ben anlasmalı arkadasım yerınde yaptırdım ondan fazla bı para vermedım

quote:

Masallah, arabanin degismeyen parcasi kalmamis. 100000 e gelince a'dan z'ye herseyi degismis olacak

benımde 40bınde bırtek çarpmadan dolayı klıma borusu değişti bu zaman kadar bırde bılye değiştirdim başkada bısı değişmedi
  • @ benımde 40bınde bırtek çarpmadan dolayı klıma borusu değişti bu zaman kadar bırde bılye değiştirdim başkada bısı değişmedi

tabi, biraz da sans lazim
  • bazı parçaları kalitesiz. ama bu çoğu sıfır araçta başınıza gelebilcek bi durum. focuslar ilk çıktığında babamgilin şirkete almışlardı yılını hatırlamıyorum STW vagon. araba 150 200 km anca gidebildi. sonra yeni araçla değiştirdiler.
    arkadaşa peugeot 206+ almıştık silindirin tekinde problem vardı araba gitmiyordu
    forumdada görüyoruz kaliteli markaların sorun çıkardığını

bu araçlar tamamen şanş işi. kalitelide alsan adisinide alsan şansın yoksa problem yaşayabiliyorsun
    önemli olan firmanın bunu garantiye sokması. radyatörü kullanıcı hatası diyip garantiye sokmaya bilirlerdi. yada amarsitörü( o benim hatamdı) olsun.

bu arada bu arabanın şaşede iyi değil onuda söyleyim :)
    arabayı hafif eğri biyere park et kapılar açılıp kapanırken belli ediyor kendini :)

yine alacak olsam alırım.yaza doğru bi araç daha almayı planlıyorum inşallah işler iyileşirse. büyük ihtimal yine çinli yada ucuza başka bi sıfır araç gelirse o olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

@ 41000km , radyatörü garantiden değiştirdiler, su kaçırıyordu.

yok zaten garantisi bitsin bazı şeylerini kendim değiştirecem, başka markalardan takviye edecem :)
    amarsitörler başta bununkiler çok sert araba yaylanmıyor resmen.
    bide 6 vitesli buna uyabilecek bi şanzuman bula bilirsem. bir iki kişiye sordum pejonun kiyse uydururuz dediler. fiyat vermediler.
  • quote:

41 bin km ye geldi. işler azaldı eskisi gibi gezemiyorum. ayda 500 600 km anca yaparım bu sıralar

kışlık lastikleri aldım petlas tanesini 165 TL ye sökme takma balans siboblar dahil.

Sen buraya çıkardığın arızaları yazdıkça; ben de benim araç ne zaman arıza yapar diye bekler oldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: apqa

quote:

41 bin km ye geldi. işler azaldı eskisi gibi gezemiyorum. ayda 500 600 km anca yaparım bu sıralar

Sen buraya çıkardığın arızaları yazdıkça; ben de benim araç ne zaman arıza yapar diye bekler oldum..

:)

ben birazda hor kullanıyorum dum arabayı. aracıma binenler şirket aracımı diye soruyor. niye diye sorduğumda kendi malın gibi kullanmıyorsun diyolar. 30 TL ye bazen 70 km gidiyordu

artık öyle kullanmıyorum ama şimdi daha az yakıyor. 30 TL ye 130 km gittiğim oluyor.yakında rekor kıracam böyle kullanmaya devam edersem :)

• arabanın gaz ayarını tutturdum sonunda galıba :) 200 kmye 55 tl aldı şehir içi bu kıs havada
  • Arkadaslar ben bu arabayı 2012 nısan ayında aldım .
    Şimdiye kadar cok memnunum hem lpg hemde benzınde. sadece sol on amartısor patladı bırde dokunmatık sıstem arıza yaptı garantıen degıstırdıler. su anda 12500 km.de arac
    ve memnunum sadece kısın lpg tuketımı bıraz arttı. nedenıde soguk hava olusu okadarıda olacak.
    ben arabamı sevıyorum ve alacak olanlara tavsıye ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanusta

arabanın gaz ayarını tutturdum sonunda galıba :) 200 kmye 55 tl aldı şehir içi bu kıs havada

Bu işin sırrı nedir acaba? Ayarı nerede yaptırdınız?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.