Şimdi Ara

DFI ANAKART KULLANMA REHBERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
17.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rammı yoksa
  • üzerinde soğutucu olan dirençler heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul

üzerinde soğutucu olan dirençler heralde

kendi kendine çözüyon olayları ne kadar ii değilmi
  • quote:

sağol arkadaşım bende 5v diyince farklı bir şey sanmıştım ama o jumperin yerini değiştirince bildiğim kadarıyla 4v veriyo 5v nasıl olcak? bide 5v hangi ram dayanabilirki soğutma bile olsa?

5v jümper aktif hale getirirsen remlere 4v ye kadar voltaj verebilirsin. jümper diğer pozisyonda ise remlere max 3.2v verir.
  • bende o nu diyordum...
    o zamaz niye 5v deniyorki 4v olması gerekmiyor mu
  • quote:

bende o nu diyordum...
    o zamaz niye 5v deniyorki 4v olması gerekmiyor mu

jümper 1-2 konumunda gücü 3.3v rail çıkışından alır, 2-3 konumunda +5v rail çıkışından aldığından 5v jümperi denir tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 17 Temmuz 2005, 3:21:21 >
  • Walla ben de kara werdim dfı ultra-d s939 alacam bi tane daha doğrusu zorla aldıracaksınız
    Nerdeyse hiçbir anakart 4 w wermiyor walla helal olsun.Ama biraz kullanması zor,herkesi
    problemi çıkıyor
  • ram ayarlarında en önemli ayar stabilite sağlamak için TREF ayarı bircok seçenek var her anakarttan anakarta değişiyor bazısında 3072 de cok iyi çalışıyor bazısında ise farklı ayarda cok daha stabil oluyor o ayarı tutturmak bayağı bir zor tüm ayarları denemeniz gerekiyor TCCD-TCC5 kullananlar ince ayar cekmek zorundalar yoksa stabilite bozuluyor
  • bugun ram değiştirirken pc yaklaşık 10 dk falan boot etmedi atmadığım takla kalmadı en son pil çıkardım falan oldu keşke dün okusaymışım burayı..
  • DFI Ultra D

Hynix Bt serisi D43 var sorun çıkarırmı?
  • Hynix Bt D43 ler DFI da tam bir hüsran...

Epox da 250 fsb 8-3-3-3 yapan ramlerim DFI da 215 bile yapamamışlardır...

Alanlar dikkat etsin....

Garfield abimize saygılar katkılarından dolayı...
  • merhaba..
    konunun acilmasi bence cok iyi olmu$..bircok dfi kullanan arkada$lara yararli bilgiler vermekte..konuda emegi gecen herkeze te$ekkurler.
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Pentium III 800 Mhz işlemcim var. Anakartın markası chess via chipsetli ve max. 500 Mhz i destekliyor.Bu nedenle işlemcimi 800 Mhz kullanamıyom.650 Mhz üzerinde kilitleniyor.Biosun markası Phoneix Award 6.Upgrade edince belki sorun çözülür diye tahmin ettim.Fakat net te anakartın biosunu bulamadım.Daha doğrusu chess marka bir anakart bulamadım.Ekran kartı Asus geforce 2 mx tv out.ram 384 mb sd.hdd 320 gb.
  • winbond bh 5 ramlerle deneyen ve bilgilerini aktarmak isteyen birileri varmı ??
  • Valla bios olarak 702-2 öneriyorum(garfield saolsun) stabil calıstırdı güzel bir şekilde
  • Wnbond UTT ler ile DFI çok başarılı ancak bazı ramleri seçebiliyor başıma geldi.. özellikle 3.2v ve üzeri verildiğinde ramleri aktif yada pasif soğutmak gayet iyi oluyor. Şimdiye kadar Kullandığım 7-8 anakart arasında en dayanıklısı ve en iyi o/c olanı kuşkusuz DFI ve doğru bios ile kullanıldığında Winbondlar ile mükemmel performans gösteriyor.. arkadaşlarında belirttiği gibi şuan için bios 702-2 gayet güzel.. >>http://www.techpowerup.com/articles/other/114
    quote:

Orjinalden alıntı: magiK

winbond bh 5 ramlerle deneyen ve bilgilerini aktarmak isteyen birileri varmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 28 Temmuz 2005, 0:15:39 >

• LANPARTY nF4 SLI-DR sizce bu anakart ultra d ler kadar karışık ve sorunlumudur?
  • ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

LANPARTY nF4 SLI-DR sizce bu anakart ultra d ler kadar karışık ve sorunlumudur?

Aynısıdr. Zaten çok küçük fatklar var arada. Ama Ultra-D'ler çok sorunlu değil ki zaten.
  • DFI anakarlarda bir bilgi de benden. Bilgisayarı klavyeden açmak için biosdan ayarlamak yetmiyor. PS/2 girişinin yakınlarında bir jumper var onu da ayarlamak lazım. Anakartın kitapçığında yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.