Şimdi Ara

DFI ANAKART KULLANMA REHBERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
17.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: jjjjjjjjjj

BENIM DE TAA SUBATTAN BERİ URASIYORUM OLMUYO OLMUYO

REM LERİ DDR 333 GÖRÜYOR ONUN İÇİN BİOSTAN FSB Yİ 200 YAPIYORUM OZAMANDA DDR 400 OLUYOR OZAMANDA EKRAN KAPALI DURUYOR FSB 200 İYİ CALISMASI İÇİN NE YAPA BİLİRİM YARDIM

ii de ramler ne bios ne bişey yazmamışsın ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

farklı çipler sorun yaratabilir kesin yaratır diye bi şey yok ama oluyofarklı ram takmadan önce 15 dakika resetleyin biosu

ya arkadaşlar biosu resetlemenin süresi ne derece etkili oluyor ben jumper saniyelik yer değiştiriyorum ve tekrar açıyorum ayalıyorum biosu oc yapıyorum istediğim değerde sorun yok...

süre etkilimi?
  • sorunsuz olması açısından süre önemli.dfi nin offical clear cmos için yapılmasını istediği süre 30-60 saniye.ama dfi-street'ta sorun yaratmaması için 10 dakka hatta en iyisi yarım saat dursun diyolar clear cmosta.bazen ne yaparsan yap sistem açılmaz o zaman ise 8 saat temiz yapmayı öneriyolar.önceki sayfalarda yazmıştım
  • Selamlar

DFI Ultra-D icin en guncel Offical ve Modlu bioslari nerden bulabilirim acaba. Su an da kullandigim en son offical boisla 2x1 GB Samsung UCCC modullu Kingston ramleri bolenli olarak calistirmayi bir turlu basaramadim.
  • Bazıları sorunsuz bazıları sorunlu diyor kafam karıştı

DFI kartlar Dual Twinmos(AA4T serisi) ile problem çıkarıyor mu yoksa çıkarmıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ŧคtเђ

http://www.zooreka.com/photo-351671.html

Bu link ne alaka arkadaş...?
  • Yaa konuyu hortlatmak gibi olacak ama DFi Lanparty Nforce 590i Sli nin detayli bir O.C anlatimini yapabilecek biri var mi aranizda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo
    � Ram slotlarından 2 ve 4 ü (turuncu olanları) kullanınız

Hortlatmak gibi olacak ama, 2 ve 4. slotlar sarı değil mi ?
  • s.a. arkadaşlar bilmiyorum bu sorunuma cevap veren olurmu ?teknik destek kısmına yazdım bi kaç defa cevap alamadım..ben geçenlerde bi dfı lanparty ud anakart aldım..birde leadtek 6600gt ekran kartı..ekran kartını anakartaki pcıexp 1. slota takıyorum çalışmıyo...4. slotta çalışıyo ..fakat bu defa hem pcı slotu kapanıyo hemde kartın soğuması zorlaşıyo çünki alt tarafta bu 4. slot...ekran kartının 1. slotta çalışması için bir şey yapabilirmiyim...bios ta n felan hani...yoksa her ikisindede çalışması lazım anakart pcıexp 1. slot ağrızalımı....yardımcı olursan sevinirim....hayırlı günler kolay gelsin...
  • Arkadaşlar merhaba.

Forumdan bir arkadaştan DFI LanPart UT Ultra D nForce4 anakart aldım. Ancak anakarta 1gr overclock yapamıyorum. Muhtemelen ramlerimle uyuşmuyor. Belleklerim PNOCZ5501024PFDC-K kodlu OCZ DDR550 bellekler. Bu ramlerle bu kartı kullanan var mı? Veyahut bu kart çok bellek seçiyormuş anladığım kadarı ile. Bu belleklerle uygun olan bios hangisidir bilen varmı? Yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum.
  • şuan çalışan en sağlam biosu hangisi ?
  • Arkadaslar selamlar bende Dfi İcfx3200 anakart var ve ddr2 800mhz ocz Special ops edition var 2 adet 1'er gb lik bu ramleri anakarta taktigimda sistem calistiktan 15dk sonra mavi ekran geliyor biostan ram ayarlarini auto olarak seciyorum yine ayni degerleri dusuruyorum yine ayni bios update yaptim yine ayni sizce ne yapmaliyim anakartimi degistireyim yoksa ramlerle ilgili uyumsuzluk mu var
  • Arkadaşlar benimde anakartımın markası "DFI DK P35-T2RS" bu anakarta uygun güncel bir bios bulamadım. ana sayfanızada baktım..
    1.sorum bu modele uygun güncel bios olup olmadığıdır?

2. sorum ise w7 64 bit de bu anakartın driverlerı sorun çıkartıyor mu? dfi sitesinin driver bölümünden w7 için yüklenmesi gereken herhangi bişi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 19 Şubat 2010; 12:26:54 >
  • En son 2008-08-18 tarihli bios görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tworule

En son 2008-08-18 tarihli bios görünüyor.

Evet ben de DK X38-T2RB kartımın biosunu güncellemek istedim ve onu gördüm. O tarihten beri hiçbir güncelleme olmamış mı? 2 sene geçmiş üzerinden neredeyse, ayıp değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.