< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hifi için 1 yıllık ödeme yaparak katılmak istiyorum. Teşekkürler. |
İçindeki parçaların tamamı .flac'tır. Sizce bu donanım .flac çalmaya uygun mudur? Açıkçası beni tatmin ediyor ama insan bilmediği için yetinirmiş. Daha iyi ses kalitesine ulaşmak için ufak bütçelerle ne yapabilirim? Teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Nisan 2022; 10:50:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çok çok teşekkür ediyorum hocam. Bilgilerinize de son derece saygı duyuyorum. Ben bu konuları araştırsam da kavram eksikliklerinden dolayı çok anlayamıyorum. Şimdi sırada Deezer Aile üyeliği edinmek kaldı. Her ay ödeme yapınca belim büküldü. Maaş yetmiyor. Teşekkürler. |
|
Ne kadar etik bilmem ama ben dosyaları çekiyorum direkt. Deezer'ı o şekilde kullanıyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 4 Nisan 2022; 13:2:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Boş yer varsa bende katılabilirim. |
ACER AOHAPPY2 , Intel Atom N570 1.6Ghz L2Cache 2MB, 2GB 667Mhz DDR3, Intel GMA3150 64MB VRAM ACER SWIFT 3 SF315-52G Intel i5 8250U 1.8Ghz L3Cache 6MB, 12GB DDR4 2400MHZ, NVIDIA MX150 2GB VRAM |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Haziran 2022; 0:34:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Haziran 2022; 13:20:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|