Şimdi Ara

Dezeer Preminum [ HI FI ] [ Losless Music Streaming ] [ ANA KONU ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
7.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android telefonda Deezerda şarki dinledikce bakiyorum uygulamanin boyutu devamli artiyo . İlk kuruldugunda 80 mb civari olan uygulama Uzun sure temizlemezsem 8-10 gb a kadar çıkıyor. Şarkilari indirmiyorum online dinliyorum. Buna rağmen bu durum neden gercekleşir
  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Dezeer ön yükleme yapıyor ve bu sayede kesintisiz müzik dinlemiş oluyoruz.Zamanla önyükleme boyutu yükselmiş oluyor.Uygulama içinde ön belleği sıfırlaya bilirsiniz …

Yüksek kaliteli He-Res müzik servislerinin (Qbuz ,Tidal vs ) tamamında bu durum geçerili …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Ağustos 2022; 3:42:35 >
  • Dezeer Preminum [ HI FI ]  [ Losless Music Streaming  ] [ ANA KONU ]

Hocam bende neden flac seçeneği çıkmıyor telefonum poco f2 pro

• Mchunchu kullanıcısına yanıt
    Flach bir seçenek görülmez .Ses kalitesi Yüksek doğruluk olarak seçilir.Kullandığınız telefonun modeli veye markası önemli değildir.Premium üyelikte yüksek doğruluk bulunuyor. …

Player çalarken dinlediğiniz albüm ve şakıda HI FI yazar ..

Dezeer Preminum [ HI FI ]  [ Losless Music Streaming  ] [ ANA KONU ]

Modlu apk kullanmıyorsunuzdur diye düşünüyorum.Güncel Dezeer uygulaması yüklü olmalı.Kontrol edin eski sürümmü..

Dezeer Preminum [ HI FI ]  [ Losless Music Streaming  ] [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 25 Eylül 2022; 16:59:15 >

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Hocam özel mesajınız kapalıdır diye hata alıyorum mesajınıza cevap veremedim destek bölümüne yazdım bakalım saate gelirsek aşırı memnunum çok premium bi saat markayı kapat samsungla yanyana koy kesinlikle onlpsu secersin batarya uyum vs hersey cok iyi

• Android uygulamasında halen çapraz geçiş yok sanırım . NBu kadar zor birşey mi bu özelliği eklemek

• Aile üyeliği için beni ailesine almak isteyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.