Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.076
Cevap
68
Favori
618.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kubilây

quote:

Orijinalden alıntı: AvsaDağ

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

quote:

Arkadaşlar bu Dexter Ateistmi ya.

Bazı konuşmaları öyle gördüm eğer değilse izleyeceğim, günaha girip çarpılmayalım.

Dexter'ın bir dini inancı yok.

Ayrıyetten sezon finalinde şok oldum.

Nası yani izlemeyim o zaman değilmi günaha girmiyim.

Aslında dexter da ilk başlarda müslüman olmayan ateist birinin müslüman olma yolunda başından geçirdikleri anlatılıyor sezon finalinde dexter'ın tamamen müslüman olup Hac'a gideceğine inanıyoruz.

sAol gardaş eger hacı olacak islama dönecekse izlerim ama garantiye almak için en sonunu bekleyecem sakata gelmeyek cehennemde yanarız valla.

• Bilmem farkettiniz mi, yaşlı çift'in evine gittiklerinde Debra duvarda ki resmin Dexter olduğunu anladı gibi, orada Dexter'a karşı olan tavrı çok netti, belki de kilise'ye onu göndermesi bir yemdi, kaldı ki daha öncesinde Dexter'la Lumen'i her ne kadar onlar olduğunu bilmesede gitmesine izin vermişti, Debra acaba Dexter'in kimliği hakkında şüpheleri var mıydı dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

Bilmem farkettiniz mi, yaşlı çift'in evine gittiklerinde Debra duvarda ki resmin Dexter olduğunu anladı gibi, orada Dexter'a karşı olan tavrı çok netti, belki de kilise'ye onu göndermesi bir yemdi, kaldı ki daha öncesinde Dexter'la Lumen'i her ne kadar onlar olduğunu bilmesede gitmesine izin vermişti, Debra acaba Dexter'in kimliği hakkında şüpheleri var mıydı dersiniz?

Yok hocam sanmam. Hem nereden anlayacak o resmin o olduğunu yüzü kırılmıştı Lumen'e izin vermesinin nedeni adamların Lumen'e yaptıklarını bilmesiydi. İntikamını almasına izin verdi yani. Dexter'ı oraya gönderme nedeni sadece kanıt toplaması. Arkasından gitme nedeni ise psikolog'dan aldığı gazla Dexter'la konuşacaktı ve orda olacağını tahmin etti

• Sezon finali yine muhteşem oldu

Debra , dexter in karanlık yolcusunu kabullenebileckmi?dexter ne yapacak? stajer çocuk yeni sezonda ne yapacak?Her şey olabilir.Bu yüzden dizi sürükleyici.

Bir an önce eylül ayı gelsin [:D
    ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: monti24

Sezon finali yine muhteşem oldu

Debra , dexter in karanlık yolcusunu kabullenebileckmi?dexter ne yapacak? stajer çocuk yeni sezonda ne yapacak?Her şey olabilir.Bu yüzden dizi sürükleyici.

Bir an önce eylül ayı gelsin [:D
    ]

Veya Monti24 yazdıklarını spoiler içine alacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

Bilmem farkettiniz mi, yaşlı çift'in evine gittiklerinde Debra duvarda ki resmin Dexter olduğunu anladı gibi, orada Dexter'a karşı olan tavrı çok netti, belki de kilise'ye onu göndermesi bir yemdi, kaldı ki daha öncesinde Dexter'la Lumen'i her ne kadar onlar olduğunu bilmesede gitmesine izin vermişti, Debra acaba Dexter'in kimliği hakkında şüpheleri var mıydı dersiniz?

Yok hocam sanmam. Hem nereden anlayacak o resmin o olduğunu yüzü kırılmıştı Lumen'e izin vermesinin nedeni adamların Lumen'e yaptıklarını bilmesiydi. İntikamını almasına izin verdi yani. Dexter'ı oraya gönderme nedeni sadece kanıt toplaması. Arkasından gitme nedeni ise psikolog'dan aldığı gazla Dexter'la konuşacaktı ve orda olacağını tahmin etti

Evet orada Debra'nın bakışlarında ben de aynı şeyi düşündüm. Ama son bölümde zaten Dexter'In suratına anlamsız şekilde baya bakıyordu aşık olduğuna tam kanaat getirdiği için. Yine o anlardan biri de olabilir.

• kusura bakma çok yazn birisi değilim inan bilmiyorum nasıl alınacağını..anlayışın için teşekkürler.iiyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: monti24

kusura bakma çok yazn birisi değilim inan bilmiyorum nasıl alınacağını..anlayışın için teşekkürler.iiyi forumlar

Diziyi izlememiş olanlar olayları önceden anlayıp tüm büyü bozulmasın diye spoiler içine alıyoruz. Almak istediğimiz yeri seçip spoiler düğmesine basıyoruz. Önemli değil

• tamam teşekkürler [:
    '(]

• Şimdi dizinin 2 sezon daha devam edeceğini ve aslında bu sezon olması gerekirken sonradan değiştirilen 8.sezonun son bölümünün adının "Electric Chair" olacağını varsayıyorum.Debra bence önümüzdeki sezon ikilemde kalacak. Sanırım önümüzdeki sezon Debra'nın iç dünyasına ineceğiz daha derinlere yani(gerçi ne zaman çıktıkki) Debra Dexter arasındaki ilişki Behzat'la Şule arasındaki ilişkiye dönebilir. Debra Dexter'ı haklıda bulabilir ama sanmıyorum. Yani normal bir ölüm olsaydı belki bir ihtimal Dexter'a hak verirdi belki ama o ritüel o naylonlar bunların hepsini Debra yaşamış ve ne olduğunu biliyor. Yukarda biri yazmış çokta mantıklı geldi Quinn tekrardan Dexter'ın peşine düşebilir. Louis'in olayına hiçbir şekilde yorum yapamıyorum çünkü herşey olabilir o adam. Ama Travis'ten çok Brian Moser'la alakalı gibi geliyor. 9 ay bekleyelim bakalım.

• Beyler ımdbde 7.sezon ilk bölüm adı Doakes Returns diye yazıyor ne kadar doğru bilen var mı?
  • 6 sezondur ne zaman olacak dediğimiz şey bu sezon finalinde oldu. 7 sezonu sabırsızlıkla beklicez artık. bu sezonu 3. ve 1. sezondan sonra en iyi sezondu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocqo -- 21 Aralık 2011; 0:11:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: theturx

türk dizisi gibi final yaptılar, yakışmadı. hâlâ da lila nin yerini dolduracak bi hatun giremedi şu diziye.

aslında dexterın durumunu birinin anlayacağı 5. sezondan itibaren belli olmuştu. ya rita olacaktı ya debra. rita ölünce debra kaldı. debra bi şey yapmaz zaten ensest aşkla yanıyor bi de zaten adaletin dexter in yoluyla olması gerektiğine de inanıyor biraz. önceki sezonlarda böyle bi kaç laf etmişti. abi kardeş bilgisayarcı tipi gömerler.

lila mı? böğkk

Bu arada şu topice bakın çok komik şeyler var.

Hatta bizde aynısını yapabiliriz. Dexter Facebook kullansa ne olurdu?

http://www.imdb.com/title/tt0773262/board/thread/192529615?p=1

bembeyaz süt gibi hatun, aksanı bile yeter.

o değil de dexter nasıl bu batistanın bacısına atlamadı ona hayret ediyorum hâlâ

• Az sonra e2'de. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Arkadaşlar bu Dexter Ateistmi ya.

Bazı konuşmaları öyle gördüm eğer değilse izleyeceğim, günaha girip çarpılmayalım.

Yıl 2011 olmuş zihniyete bak

Yobaz Alert

• dexterda artık inanılmaz işler oluyo.

Debranın aşık olmasından sonra bide seri katil olduğunu öğrendi. çünkü öldürüş anı nefsi müdafa gibi fln olsa dersin anama küfretti ondan bıçaklıyom ancak çok prof. bir şekilde bağlayarak eldivenle fln infaz şeklinde yakaladığından dexter kıvıramaz. ayrıca önümüzdeki sezon debra ya bana geçirirsin yada seri katil olduğunu yayarım diye şantaj yapabilir aşkın verdiği şizofrenlikle.
  • Bence son sahne hariç o kadar da aman aman bir sezon finali değildi. Hatta o son sahne de olmasaydı şu anda kötü şeyler yazacaktım sezon finaliyle ilgili.
    Debra Dexter'ı gördü ancak bu olay onun seri katil kimliğini ortaya çıkarmıycak bence. Deb, sadece Travis'i öldürdüğünü düşünücek. Belki de Türk dizisi misali rüya filan çıkar. Şaka şaka öyle bi şey olmaz herhal.

• Ayrıca konuyla alakasız bi şey diyim sizlere. İmzamda alphaomega diye bişey görürsünüz. Kendi bloguma vermiş oldugum bi isim. Ben bu ismi dexter'ın son sezonu başlamadan önce vermiştim bloguma, ne anlama geldiğini bilmeden(başlangıç ve son'muş diziye göre) sadece okunuşu hoşuma gittiği için bu harfleri kullanmıştım. Sizce bu bi işaret mi dostlar. Böyle bi tesadüf nasıl açıklanır bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Ayrıca konuyla alakasız bi şey diyim sizlere. İmzamda alphaomega diye bişey görürsünüz. Kendi bloguma vermiş oldugum bi isim. Ben bu ismi dexter'ın son sezonu başlamadan önce vermiştim bloguma, ne anlama geldiğini bilmeden(başlangıç ve son'muş diziye göre) sadece okunuşu hoşuma gittiği için bu harfleri kullanmıştım. Sizce bu bi işaret mi dostlar. Böyle bi tesadüf nasıl açıklanır bilemedim.

Sen basimiza tehlikeli isler acmadan polisleri aradim!

Travis bulundu. Vurun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Bence son sahne hariç o kadar da aman aman bir sezon finali değildi. Hatta o son sahne de olmasaydı şu anda kötü şeyler yazacaktım sezon finaliyle ilgili.
    Debra Dexter'ı gördü ancak bu olay onun seri katil kimliğini ortaya çıkarmıycak bence. Deb, sadece Travis'i öldürdüğünü düşünücek. Belki de Türk dizisi misali rüya filan çıkar. Şaka şaka öyle bi şey olmaz herhal.

Sadece Travis'i öldürdüğünü düşünse bile sorar ''Bu ritüel ne lan?'' diye O kadar plastiğe sarmış sarmalamış adamı, odayı.. Cinayet masasında çalışan biri olarak Dexter'ın amatör olmadığını anlar yani Ama bunu Dex'in zeki ve bu konuda bilgili olmasına verebilir. Malum o da cinayet masasında çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.