Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.076
Cevap
68
Favori
618.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Bence son sahne hariç o kadar da aman aman bir sezon finali değildi. Hatta o son sahne de olmasaydı şu anda kötü şeyler yazacaktım sezon finaliyle ilgili.
    Debra Dexter'ı gördü ancak bu olay onun seri katil kimliğini ortaya çıkarmıycak bence. Deb, sadece Travis'i öldürdüğünü düşünücek. Belki de Türk dizisi misali rüya filan çıkar. Şaka şaka öyle bi şey olmaz herhal.

Sadece Travis'i öldürdüğünü düşünse bile sorar ''Bu ritüel ne lan?'' diye O kadar plastiğe sarmış sarmalamış adamı, odayı.. Cinayet masasında çalışan biri olarak Dexter'ın amatör olmadığını anlar yani Ama bunu Dex'in zeki ve bu konuda bilgili olmasına verebilir. Malum o da cinayet masasında çalışıyor

Daha iki sezon daha var, bence kalbine gomup hayatina devam edecek debra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İğrenç bir sezonun,
    iğrenç bi final bölümünün, orta dereceli son sahnesinden sonra dexterda bozdu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 21 Aralık 2011; 10:22:06 >
  • Dizinin finalini izledikten sonra bi 5-10 dakika yaşadığım hazdan sonra aklıma sadece yapımcılara küfretmek geldi... 9 ay napıcam şimdi? Dün aksam Misfits i bitirdim zerre tad almadım, dizininde bu sezon saçmalamasının payı olsada. Fringe falan izleyesim gelmedi dizilerden soğudum...
  • Yalnız bu sezon
    kayda değer hiçbirşey olmadı. Dexter'ın önceden yapmadığı hatalar oldu ve aslında geçen sezon olması gereken şey, son bölümün son anında oldu ve böylece sezon bitti. Tek kayda değer olay Debra'nın öğrenmesi yani. Onun olacağı geçen sezondan belliydi zaten. Bu sezon çok boştu bence. Umarım bomba gibi 2 sezon gelir.
  • beklentisiz izlemek daha keyifliymiş. Ben 6. sezonu izlerken zevk aldım diyebilirim

• I am a father. A son. A serial killer
    bu sözdeki espri ne ? anlamadm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

beklentisiz izlemek daha keyifliymiş. Ben 6. sezonu izlerken zevk aldım diyebilirim

Bende yorumlari okuyup bir tek ben mi beğendim diye düşünüyordum ama yanlız değilmişim. Bencede son sezon gayet güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 21 Aralık 2011; 17:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

İğrenç bir sezonun,
    iğrenç bi final bölümünün, orta dereceli son sahnesinden sonra dexterda bozdu diyorum.

Eh , öldür .

Nefis bir senaryosu vardı sezonun hakkını yemeyin. Kötü bitti ama ona lafım yok. Harcadılar misler gibi malzemeyi.

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Bence Harrison değil ama başka bir ana karakter ölecek. Deb olabilir.

Deb'i öldüremezler bu dizide. Rita gibi feda edilebilecek bir karakter değil bence.

Tahminim 7.sezon için geçerli.

Bu arada Astor ve Cody i bu sezon hiç göremedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 21 Aralık 2011; 17:38:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

quote:

quote:

Bence son sahne hariç o kadar da aman aman bir sezon finali değildi. Hatta o son sahne de olmasaydı şu anda kötü şeyler yazacaktım sezon finaliyle ilgili.
    Debra Dexter'ı gördü ancak bu olay onun seri katil kimliğini ortaya çıkarmıycak bence. Deb, sadece Travis'i öldürdüğünü düşünücek. Belki de Türk dizisi misali rüya filan çıkar. Şaka şaka öyle bi şey olmaz herhal.

Sadece Travis'i öldürdüğünü düşünse bile sorar ''Bu ritüel ne lan?'' diye O kadar plastiğe sarmış sarmalamış adamı, odayı.. Cinayet masasında çalışan biri olarak Dexter'ın amatör olmadığını anlar yani Ama bunu Dex'in zeki ve bu konuda bilgili olmasına verebilir. Malum o da cinayet masasında çalışıyor

Dexter'da Deb'i gördü, o da mı gömecek?

quote:

Orijinalden alıntı: cagaaty

I am a father. A son. A serial killer

Sözde bir espri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

quote:

quote:

Dediğini çok mantıklı buldum hatta kesin böyle olmalı dedim ama aklıma sonradan dexter'ın da debra'yı gördüğü geldi. Keşke dex görmeseydi cidden ya. Sadece deb görseydi. 7. sezon daha bi heyecanlı geçerdi bence. Debra hep anlardı dexter'ın yalan söylediğini ama hiç çaktırmazdı filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Ayrıca konuyla alakasız bi şey diyim sizlere. İmzamda alphaomega diye bişey görürsünüz. Kendi bloguma vermiş oldugum bi isim. Ben bu ismi dexter'ın son sezonu başlamadan önce vermiştim bloguma, ne anlama geldiğini bilmeden(başlangıç ve son'muş diziye göre) sadece okunuşu hoşuma gittiği için bu harfleri kullanmıştım. Sizce bu bi işaret mi dostlar. Böyle bi tesadüf nasıl açıklanır bilemedim.

Sen basimiza tehlikeli isler acmadan polisleri aradim!

Travis bulundu. Vurun!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

İğrenç bir sezonun,

Eh , öldür .

Nefis bir senaryosu vardı sezonun hakkını yemeyin. Kötü bitti ama ona lafım yok. Harcadılar misler gibi malzemeyi.

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Bence Harrison değil ama başka bir ana karakter ölecek. Deb olabilir.

Deb'i öldüremezler bu dizide. Rita gibi feda edilebilecek bir karakter değil bence.

Tahminim 7.sezon için geçerli.

Bu arada Astor ve Cody i bu sezon hiç göremedik.

Nesi nefis kardeşim bu sezon çok vahimdi ya valla çok vahimdi. Belkide zirve yapıp gerilediği için bu kadar kötü geliyor şuan bu dizi bana ama bundan sonrada böyle gidecekse bitirsinler. Şahsen 3lemecili sezondan sonra bu sezonlar bana çok kötü geliyor.

• aynen astor cody niye hiç yoktu unutturdular onlarıda
  • quote:

baba,oğul,kutsal ruh

diye dusundum ben. tanri da benim peygamber de seri katil olan da benim gibisinden bi anlam cikardim ben bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jennifer Carpenter, Michael Carlyle Hall'den boşanmış. İlk defa duydum ve şaşırdım. Beraberler sanıyordum...

"Ağustos 2010 tarihinde birlikteliklerini sona erdiren çiftin boşanma davası Aralık ayında Carpenter tarafından açılmıştı. Boşanma davasındaki süreç ise bu ayın başlarında tamamlandı."

Carpenter ayrıca hayalinin Modern Family dzisinde yer almak olduğunu söylemiş.
    ''Modern Family'de rol almak isterdim. Bunun çok eğlenceli olacağını düşünüyorum. Modern Family dizi setinde bir gün takılmaya kimsenin hayır diyebileceğini düşünmüyorum''

7.sezon çekimleri 2012 yılının ilk aylarında başlayacak.

• - debra'nın dexter'a aşık olması olayı senaristler tarafından uzun süredir tartışılan bir meseleymiş, neticede kaçınılmaz olduğuna karar vermiş ve uygulamışlar.

- debra'nın dexter'ı iş üstünde yakalaması bir hayal, rüya vs. değil. son sahne gerçekten oldu, debra dexter'ı gerçekten cinayet işlerken gördü.

- quinn bir yere gitmiyor, gelecek sezon da bizlerle.

- sonraki sezon yüksek ihtimalle -zamanda atlama yapmadan- kaldığı yerden devam edecek.

kaynak :http://www.tvline.com/2011/12/dexter-season-6-finale-season-7-spoilers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 22 Aralık 2011; 3:34:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slp

quote:

baba,oğul,kutsal ruh

diye dusundum ben. tanri da benim peygamber de seri katil olan da benim gibisinden bi anlam cikardim ben bilmiyorum

sağolasın :D
  • Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021)

sezon 7 bölüm 1 - doakes returns (surprise mothafaka)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021)

Yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021)

mesajını spoiler içine alıp düzeltirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.