Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.076
Cevap
68
Favori
614.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hannibal

Dexter tamamen bitmedimi?

Hayır.5. sezon finali bitti eylül'de yeni sezon var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Lost ve Dexter'ın türleri bambaska oldugu için ikisini de izleyin iste ayrım yapmayın.

Bu diziyi arkadasıma önerdim,ilk bölümü izleyip ''sarmadı'' dedi. Yorumsuz.

İlk bölümün 20.dakikasına kadar izleyip kapatmıştım ben sonra 2-3 ay sonra tekrar izliyim dedim dahada bırakamadım

Ben 1-2 ay başlamak isteğini içimde tuttuğum için ,başladığım gibi süpürdüm 5 sezonu

Aynen bende..

Bu dizi daha 3.sezonu oynarken adını duydum ama serikatil filmi sanıyordum sadece. Sonra araya öss girdi falan filan derken daha bu sene izleyebildim işte. Normalde sadece Lost-Prison Break-Lie To Me izlemis birisi olarak yabancı dizilere merak sardım ve ilk Dexter'ı çektirdim. O kadar heyecan vardı ki diziyi izlemeye baslamadan önce hazırlık bile yaptım,odayı topladım falan

İnanır mısınız ilk 2 sezon'dan sonra sokakta yürürken kendimi Dexter gibi hissettim. Sonra düzeldi bu durum neyse ki.

Not: Alakası yok ama Chuck'a da öylesine baslamıstım vakit geçsin diye. Çok pis sardı dizi 2 haftada 3 sezonu devirdim. Dexter'cılara öneririm

İlk 3 sezonu bana göre gerçekten efsanedir.. Hele BuyMore çalışanları. Komedi ve aksiyonu aynı anda izlettirip hiç sıkmayan bir dizi..

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

En iyi sezon 4

Arkadaş 3. sezonu 2.ye 1. sezonuda sonuncu sıraya almış biri

Arkadaş 1.sezonu 1. sıraya almış biri. Dağılabiliriz
  • @Furkán

Harbiden öyle ya. Komedi var,Aksiyon var,Oyuncular çok iyi,Aşk var,Konuk bayanların hepsi çok güzel,Senaryo harika. Özellikle Chuck,Casey,Morgan ve Jeffster ikilisine çok gülüyorum.

4.sezon ne zaman bitecek. En son 15.bölüm çıkmıs. Tamamen bitsin de öyle alıp izlerim. (Ama duyumlarıma göre 4.sezon çok da iyi degilmis. Ben de Chuck'ın
    ajan
    olmadan önceki hallerini daha çok seviyordum.
  • quote:

@Furkán

Harbiden öyle ya. Komedi var,Aksiyon var,Oyuncular çok iyi,Aşk var,Konuk bayanların hepsi çok güzel,Senaryo harika. Özellikle Chuck,Casey,Morgan ve Jeffster ikilisine çok gülüyorum.

4.sezon ne zaman bitecek. En son 15.bölüm çıkmıs. Tamamen bitsin de öyle alıp izlerim. (Ama duyumlarıma göre 4.sezon çok da iyi degilmis. Ben de Chuck'ın
    ajan

usta ne içiyorsan banda ver

• quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Dexter tamamen bitmedimi?

Hayır.5. sezon finali bitti eylül'de yeni sezon var.

Hadi ya Ben tamamen bitti diye üzülüyordum

• 1. sezon 7. bölüm
    o nasıl bir robot resim ya zor kurtardı dex kendini hade bakam
  • Oyunu indirdim ilk bölümü geçtim sildim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

@Furkán

ajan

usta ne içiyorsan banda ver

?

• geçen hafta masukanın slow motiondaki mastürbasyon hareketine kopanlar vardır herhalde
    bakalım bugünki bölüm nasıl olucak?
    ben diyorum ki quinn de bu tecavüzcülerin arasında büyük ihtimal.Hatta şu geçen bölüm debra quinnin kapısına gittiğinde içerde dilekçe hazırlayan adamla.
  • cago spoilera al şu yazdıklarını
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

Dizinin oyunu çıkmış tam heveslendim ki berbat grafikli öylesine yapılmış bir oyunmuş.

Alıp oynamak lazım.İçeriği nasıl merak ettim.

Ben gibi bir Dexter fan'ı bile Dexter'a küfrettim oyun ve grafikleri yüzünden 2 arkadaş zaman geçsin diye yarım saatte yapmış gibi bir oyun olmuş

benim pc anca kaldırır oynayalım bakalım nasılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

quote:

quote:

quote:

Dizinin oyunu çıkmış tam heveslendim ki berbat grafikli öylesine yapılmış bir oyunmuş.

Ben gibi bir Dexter fan'ı bile Dexter'a küfrettim oyun ve grafikleri yüzünden 2 arkadaş zaman geçsin diye yarım saatte yapmış gibi bir oyun olmuş

benim pc anca kaldırır oynayalım bakalım nasılmış

• Oyun PC için özel olarak hazırlanmamış ki. iPhone versionunu PC'ye port etmişler sadece
  • 5 sezonu bitirdikten sonra geçenlerde 1. sezondan başlayarak tekrar izlemeye başlamıştım dexteri. Yİne 5. sezonun finaline geldim dün İlk sezonu izleyeli epey olmuştu o yüzden sanki sıfırdan izliyomuş gibi oldum %90 oranda. Bişey değil başka bölümde kalmadı elde avuçta. 6. Sezon gelene kadar artık tekrar prison break'e mi başlasam diye düşünüyorum onuda bitireli 2 sene oldu heralde
  • Tonight is the night!..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1 katılıyorum denemelik oynadıydım grafikleri görünce yarısında çıktım sıkıntıdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

5 sezonu bitirdikten sonra geçenlerde 1. sezondan başlayarak tekrar izlemeye başlamıştım dexteri. Yİne 5. sezonun finaline geldim dün İlk sezonu izleyeli epey olmuştu o yüzden sanki sıfırdan izliyomuş gibi oldum %90 oranda. Bişey değil başka bölümde kalmadı elde avuçta. 6. Sezon gelene kadar artık tekrar prison break'e mi başlasam diye düşünüyorum onuda bitireli 2 sene oldu heralde

Valla helal olsun bastan izlediysen. Ben olsam onun yerine başka bir dizinin 5 sezonunu izlerdim.

• Beyler Dexter'ın 5.sezondaki Nokia telefon modeli nedir ?
  • quote:

Beyler Dexter'ın 5.sezondaki Nokia telefon modeli nedir ?

Dexter'ın kullandığı telefon ya N8'di yada N96. Tam olarak tipini hatırlayamadım fakat iki modelden birisi idi.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.