Şimdi Ara

Devs (2020) | Alex Garland & FX | Bilim-Kurgu |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devs (2020) | Alex Garland & FX | Bilim-Kurgu |

Devs, Alex Garland tarafından oluşturulan, yazılan, yönetilen ve 5 Mart 2020'de FX'in bir parçası olarak Hulu'da gösterime giren bir Amerikan drama, gerilim ve Bilimkurgu temalı 8 bölümlük televizyon mini dizisidir.

Devs, genç bilgisayar mühendisi Lily’nin hikayesini ekrana taşıyacak. San Francisco’daki bir teknoloji firmasında çalışan Lily, erkek arkadaşının ortadan kaybolmasıyla sarsılır. Lily şirketin gizli geliştirme departmanını araştırmaya başladığında bazı şeylerin erkek arkadaşının ortadan kaybolmasıyla ilişkili olduğunu keşfeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 4 Mayıs 2020; 15:27:32 >

• FX çıldırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ex Machina ayarında olursa ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizinin adı Devs, lily adında bir bilgisayar mühendisini anlatıyor, 8 bölüm

• Sonoya Mizuno ve Nick Offerman kadroda

• Ex Machina

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim.

• 5 Mart.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Fena değil. Takipteyim.
  • robotlu yapay zekalı tv işleri genelde dandik oluyor ama bir şans verelim bakalım (westworld hariç)
  • İlk 2 bölüm yayınlanmış. İzleyen varsa yorumları alalım.

• İlk üç bölümü izledim konu çok açık, dağılabilir. Basit bir yerden başlamışlar ama ilerledikçe toparlayacaktır diye düşünüyorum. Gelecek vaat eden bir yapım. Henüz kalabalıkların radarına takılmadı ama ilerleyen zamanlarda bu diziden daha çok bahsederiz gibime geliyor. Genel itibariyle ben beğendim izlenir
  • Arkadaşlar izleyin cidden çok farklı ve güzel bir dizi. Özlemişim böyle eserleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk bölümü izledim Ex Machine filmine benzettim sonra megersem yönetmen aynıymış.

Sanırım mini dizi devamı olmayacak.

• Sağlam dizi olmuş. Türü sevenler baksın derim. Güzel bir final oldu. 7.5/10'u var. Yalnız başroldeki kız son derece yetersiz kalmış, rol fazla gelmiş kendisine.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum başrol kız seçimi cidden çok amatörce. Aslında Scarlet gibi bir yüz bilim kurgu temasına çok iyi gidiyor ama yönetmenin kendisi alt yapıdan çıkarmak istemiş belli. Diziyi bitirdiğim de bende yorumlarımı ekleyeceğim çok merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizi bence anlatmak istediği derdine kıyasla epey uzun. Çok başarılı yönleri var ancak aşırı bayık yanlarıda.

Verdiği, vermek istediği gizem ve bilim kurgu ile sevgilisinin kaybını araştıran kız olayları aynı potada olmaması gerekiyordu. Bir yandan kuantum temelli gizimi aşırı verip, merakla izletirken diğer yandan başarısız bir oyuncunun sevgilisinin cinayetini irdelemesi birbirinden çok alakasız. İzlenmesi zor bir hale getiriyor.
  • Hulu son zamanlarda iyi diziler çıkarıyor.

İkinci bölüm de çekik çoçuğun oynadığı oyunu sadece oyuncu tayfası bilir. ''You Dead''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 13 Mayıs 2020; 15:13:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.