Şimdi Ara

Devrim arabalarının bitimi çok saçma değil mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cemal gürsel aptal mı ? Benzinini fulleyin bir hafta sonra gelin deneyelim dememiş mi salak mı bu adam bunun salaklığını biz mi çekiyoruz ? Aptal bu devlet ya valla o sırada başbakan ismet inönü değil miydi o felan uyarmamış mı ya benzin konulmayı eskortlar unuttu diye peojeyi çöpe atmak saçma değil mi ? Ya da bize mi yalan söyleniyor başarısız mı oldu ? Ani koskoca cbsin böyle aptallık olur mu valla delirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikalı araba üretmeyeceksin dedi diye son buldu üretim. Dış güçler kendisinden başka bir ülkenin gelişmesini istemez. Eskiden Amerikanın uşağı idik ancak son 15 yıldır kendi kendine yetebilen, güçlü bir ülke olduk. 2019'da yerli arabamız olacak ve hiç kimse bize bir şey diyemez. Eski Türkiye yok karşılarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2nin Demircisi -- 5 Haziran 2017; 6:0:37 >
  • O sirada darbe yapılmıştı hükümet askerin elindeydi.

Asker araba işini millet galeyana gelmesin, yaptıkları darbe yararliymis diye göstermek icin projeyi yaptı, epey propagandası yapıp ekmeğini yedi.Uretime devam edeceklermiydi bilinmez belki edeceklerdi ama sam amca istemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmedi gitti arabanız. Sanki araba yapınca bir daha sırtın yere gelmiyor.
    50 senelik hikaye bu hatta daha da eski. 70 li yıllarda açılan tofaş fabrikası yerli üretim yapıyordu daha ne?
    Birçok devlet böyle araba üretti sonra battılar büyük firmalara satıldı.
    Araba maraba eskidendi o işler.Yıl olmuş 2017 kafalar hala 1960.
    Amerikan arabası diyen de var. Amerikan pazarı japonlar tarafından işgal edilmiş durumda. İngilizlerin firması bile kalmadı battılar.
  • Sevgili dostum o arabalar milli duygularla yapilmadi halki uyutmak icin yapildi görevini yerine getirince de yok edildiler cemal bey istedi ki 29 ekim gecitinde havasini atsin halka ulkeyi kalkindirdigini gostersin bu projeninortada ne bir cizimi ne bir projesini biraktilar her seyi ortadan kaldirdilar beyaz olan araba bir sekilde sag kurtulmus o da nasil olmus bilmiyorum diger ücünü de her seyi erittiler filmde de dendigi gibi basari cezasiz kalmadi simdi tipki cemal gibi ayni seyi akp de yapiyor milli tank milli bilmem ne diyerek halkin gazini aliyor bunlar da koreden falan calinti projeler oldugu ortaya cikiyor veya yerli araba dedigi arabanin da ayni sekilde... kafalar gram degismemis turkiye'de. Bence cikarilacak en buyuk ders bu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba yapmak önemli değil diyorsunuz da siz bir araba yaptığınız zaman sadece araba yaptık işte gidiyor olayı ile kapatamazsınız.

Güzel bir araba yapmak super sport için bütün mühendislikleri içinde barındırır şimdi tek tek sayamayacağım ama bir araba düşünüp kendiniz bulabilirsiniz.

Ayrıca sonradan elektrikli yaparız Tesla'dan bile daha iyiyiz diyemezsiniz. Marka algısı yaratıcaz diyorsunuz Türkiye'nin kaç tane yerli markası var ? Kaç tanesi yollarda ?

Millet uçan arabalara geçecek siz daha normal arabayı yapmamışken direk uçan arabaya kolayca geçebileceğiz mi sanıyorsunuz ?

Normal araba yaparım bir de kanat takarım uçar mantığıyla olacak iş mi ?

İçten yanmalı yapamayan adam Elektrik motorunda da tutunamaz. Bugün Reno motorlu Mercedes diye dalga geçiyorsunuz ama DCi motor dünya çapında ün kazanmıştır var mı bizim böyle motorumuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Bitmedi gitti arabanız. Sanki araba yapınca bir daha sırtın yere gelmiyor.
    50 senelik hikaye bu hatta daha da eski. 70 li yıllarda açılan tofaş fabrikası yerli üretim yapıyordu daha ne?
    Birçok devlet böyle araba üretti sonra battılar büyük firmalara satıldı.
    Araba maraba eskidendi o işler.Yıl olmuş 2017 kafalar hala 1960.
    Amerikan arabası diyen de var. Amerikan pazarı japonlar tarafından işgal edilmiş durumda. İngilizlerin firması bile kalmadı battılar.

cidden zombi gibisiniz ne demek araba maraba eskidendi

yeni amerikan arabası tesla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Kendi kendine yeten? bu kadar kor olmayin insan yazmaya utanir sunu. Yerli olanda bitti hersey disardan geliyor artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.