Şimdi Ara

Devre Mülk Dolandırıcılığı ( Avukatlar Yardım Please )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 7-8 ay önce bir devremülk almamız için Hitit Ayaş termal firması tarafından baya uzun bir münasebet sonucu kandırıldık ve 13000TL'ye 1+1 1 haftalık bir yeri taksitle dayımla ortaklaşa aldık.. Neyse bize tanıtım esnasında el emeği olmayan herşeyi ücretsiz olarak kullanabileceğimiz ve bunların yurtdışı tatil sistemi vardı bunu dilediğimiz zaman kullanabileceğimiz söylendi. ( Hiç istemediğim halde) Bizde aldık ve günübirlik kullanıma başladık yaklaşık 1-1,5 ay kadar bu dolandırıcıların termaline gittik geldik. Fakat ilk haftadan hiç bir şekilde el emeği olmayan tuz odası denen yere giremedik sorduğumuzdaysa ücretli olduğu söylendi. İyi bakalım kullanmayız olur biter falan sonra yurt dışı tatil sisteminin taksitli alımlarda kullanılmayacağını söylemedikleri halde taksitleri ödeyip tapuyuda altıkdan 1 yıl sonra ancak kullanabileceğimizi söylediler. Daha sonra bize vadedilen etkinliklerin yerine getirilmemesini geçtim hiç bir işte yapılmıyordu. Daha sonra tabi pişman olduk ve dayıma söyledim ben buraya gitmiyorum artık ben burayı iptal edicem dedim oda çok diretmedi. Biz şimdi bunlara dava açıp cayma parasınıda ödemeden kurtulmak istiyoruz. Ne yapmamız gerek ? Eğer dava açarsak kazanır mıyız ? Nereden vurmalıyız bunlara ?

• up
  • Yanlış anlamayın ama bedava tatil diye gidiyorsunuz. Sonra bir güzel beyninizi yıkıyorlar satıyorlar. Zorla imza gibi bir durum da yok. Adamlar zaten sen ve senin gibilerden kazandığı için kılıfı da hazır. Soğuk su içip önüne bakacaksın kullanabildiğin kadar kullanacaksın.
  • Imzaladigin sözleşmede yazıyor mu adamin söyledikleri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmede görmedim bunlar tanıtan şahısların söyledikleri bu el emeği olmayan şeylerin ücretsiz oluşu , yurt dışı tatili falan
  • Buna benzer bir şey ben de yaşadım ama para ile üyelik falan yaptırmamıştım. Heriflerle çok fena uğraştım bıktılar en sonunda.

Bp den çekilişle tatil kazandık(güya)

görüşmeye çağırdılar gittik eşimle. devre mülk muhabbetini anlattılar. adam o zaman öyle bir indirdiki ilk verdiği fiyatın 7 de 1 ine falan denk geliyordu yok dedik kalsın istemiyoruz.

Tamam dediler ücretsiz konaklamayı 2 sene içinde kullanabilirsiniz dediler. tabi 2 sene içinde hiçbir şekilde müsait olmadılar. En son sinirlendik, aradık, adam mı dolandırıyosunuz, sizi mahkemeye vericez, elimizde kazandığımıza dair imzanız ve kaşenizin olduğu belge de var artık siz uğraşın dedik.
    2 gün sonra bir telefon " yerinizi ayırttık istediğiniz vakit gelebilirsiniz" dediler. Gitmedik gerçi ama olsun bilsinler uğraşan adamların olacağını ayaklarını denk alsınlar

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Devre Mülk Dolandırıcılığı ( Avukatlar Yardım Please )

Arkadaşlar
    Hitit Ayaş Mağdur Platformu kurucusu olarak benimde herkes gibi Hitit Ayaş'tan ağzım yandı. 2018 yılında 11.000 TL parasını kaptıran bir vatandaşım. Çok iyi biliyorum ki bu süreçte gerek isteyerek ödeme yaptınız, gerekse "Hediye Tatil" kandırmacasına, baskısıyla zorla aldınız. Ancak devre mülk sözleşmeleri, satış vaadi sözleşmeleri, ödediğiniz yüklü paralarınız ile yaşadığınız maddi mağduriyetiniz yanında birde manevi mağduriyetiniz, pişmanlıklarınız, sizin için yıkıcı ve yorucu bir süreçti. Ancak kararlı iseniz bizimle irtibat kurunuz. Hitit Ayaş Mağdurları Platformu ile iletişime geçmeniz halinde Ankara'da Devre Mülk Sözleşmeleri, Gayrimenkul Hukuku, Tüketici Hakları ve Tüketici Hukuku alanında uzman Avukatlarla irtibat kurmanızı sağlayacağız. Böylelikle avukatlar ile birebir görüşüp hakkınızı aramaya karar verecekseniz. Biz Mağdur Platformu Olarak sizlerden para talep etmiyoruz. Kimseye Hitit Ayaş'tan paranızı geri alabileceğinizi garanti etmiyoruz. Ancak TOPLANIRSAK SAVCILIĞA DOLANDIRICILIK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ.

AMA ÖNCELİKLİ YAPMANIZ GEREKENLER.

1- Noterden 14 Gün İçinde Cayma Bildirimi Göndermek
    Sözleşmesini feshetmek isteyen mağdurlar, sözleşme imza tarihinden itibaren 14 günlük süreyi geçirmemiş iseler, sözleşmedeki adrese noterden cayma tebligatı göndererek sözleşmelerini feshedebilirler. Ayrıca varsa verdiğiniz senetlerin iadesini isteyebilirsiniz. İhtarnameyi tebliğ alan satıcı veya satış ofisi ihtarnameye göre 14 gün içinde paranızı iade etmesi gerekir. Buna rağmen sözleşmeyi feshetmez ve paranızı iade etmek ise hemen bizimle iletişme geçiniz.

2- Notersiz Sözleşmeler Geçersiz
    Mağdurların dikkat etmesi gereken diğer husus sözleşmenin noter huzurunda yapılıp yapılmadığıdır. Eğer sözleşmeler noter huzurunda yapılmadıysa hiçbir geçerliliği yoktur. Bununla ilgili yargıtay kararları mevcuttur. Mahkemeler sözleşmeyi geçerli saysalar bile tapu teslim tarihinde, tapunuz verilmediyse yine hiçbir cezai şart ödemeden sözleşmeyi iptal hakkınız vardır. Devre mülk satış sözleşmelerinde ise imzalanması sonrasında aynı gün tapu devrinin de sağlanması ve devre mülk dönemine ilişkin tüketici adına tapuya şerh düşülmesi gerekmektedir. Aksi durumda düzenlenen sözleşme ve maddeleri geçersiz olup, sözleşmeleri feshetmek isteyen tüketiciler 14 günlük cayma süresini geçirmiş olsalar dahi sözleşmenin feshini talep edebileceklerdir. Tüm cayma durumuyla ilgili bizimle irtibata geçiniz.

3- Devre Mülkün Geç Teslim veya Halen Teslim Edilmemiş Olması
    Sözleşmenin içeriğine göre ve satıcı veya satış ofislerinin vaat ettikleri yükümlülükleri yerine getirmemesine, devre mülkün geç teslim edilmesine veya halen teslim edilmemiş olması, devre mülkün hiç kullanılmamış olmasına rağmen yıldat istemleri ve diğer hususlar araştırılıp tespit edilerek sözleşme feshi sağlanacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.