Şimdi Ara

Devlete Teknisyen,Tekniker veye Mühendis Olarak işe Girmek ( yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben şuan Otomotiv Elektromekanik teknolojisi Lise 3. sınıfa gidiyorum.
    Liseden mezun olduktan sonra teknisyen olarak işe başlayabilirim ama şuan üniversite düşünüyorum ama özel sektör değilde devlette çalışmak istiyorum

Otomotiv Mühendisi veya Teknisyeni hangi devlet kurumlarında çalışır?
    Birde Yeni Lise mezunu 18 yaşındaki deneyimsiz birisi olacağım Devlet beni alırmı (Girmek için ayrı sınava girmekmi gerekiyor yoksa)

İnternette merak ettiklerimi bulamadım malesef yardımınızı bekliyorum

Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Artcoree

Merhaba Abilerim ve Kardeşlerim.
    Ben şuan Otomotiv Elektromekanik teknolojisi Lise 3. sınıfa gidiyorum.
    Liseden mezun olduktan sonra teknisyen olarak işe başlayabilirim ama şuan üniversite düşünüyorum ama özel sektör değilde devlette çalışmak istiyorum

Otomotiv Mühendisi veya Teknisyeni hangi devlet kurumlarında çalışır?
    Birde Yeni Lise mezunu 18 yaşındaki deneyimsiz birisi olacağım Devlet beni alırmı (Girmek için ayrı sınava girmekmi gerekiyor yoksa)

İnternette merak ettiklerimi bulamadım malesef yardımınızı bekliyorum

Şimdiden Teşekkürler

Babana sorsaydın ?

O da mı cevap vermedi sana ?
  • otur almanca öğren ingilizce öğren işinde de iyiysen direk almanyaya yürü. devlete sırtımı yaslayım demekle olmuyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

otur almanca öğren ingilizce öğren işinde de iyiysen direk almanyaya yürü. devlete sırtımı yaslayım demekle olmuyor artık.

Sırtımı yaslamak gibi niyet değilde daha çok özel sektöre sıcak bakmıyorum sadece. Tavsiye için teşekkürler.
  • mustizmir kullanıcısına yanıt
    Sormadım Henüz.
  • Artcoree A kullanıcısına yanıt
    bölümünüz bu dediğim şey için çok uygun. dikkate almanız lazım bence bu tavsiyemi. devlet için uğraştığına değmez.
  • Peki Almancayı orda yaşayarak öğrenmekmi iyidir ( Almanyada çok akrabam var) yoksa kurstamı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otomotiv mühendisleri aslında makine mühendisidir. diplomada "makina (otomotiv) mühendisliği "diye yazar. Devlet otomotiv mühendisi alma fakat makina mühendisi olarak belki girebilirsin.
  • Artcoree A kullanıcısına yanıt
    hocam simdi imkanlarını bilemiyorum. eğer gider orda 1-2 yıl yaşayabilirim sonra da iş ararım dersen git takıl orda sonra bul iş. eğer üni okurum dersen orda almanca hazırlık okursun yine öğrenirsin her türlü. kursla ( türkiyedeki kurslarla) imkansız bence.
  • Bu seneki KPSS ye girip kendini test edebilirsin bende Bilgisayar Teknisyenliği bölümü okuyordum Lise 3 te kpss ye girmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.