Merhaba Abilerim ve Kardeşlerim. Ben şuan Otomotiv Elektromekanik teknolojisi Lise 3. sınıfa gidiyorum. Liseden mezun olduktan sonra teknisyen olarak işe başlayabilirim ama şuan üniversite düşünüyorum ama özel sektör değilde devlette çalışmak istiyorum
Otomotiv Mühendisi veya Teknisyeni hangi devlet kurumlarında çalışır? Birde Yeni Lise mezunu 18 yaşındaki deneyimsiz birisi olacağım Devlet beni alırmı (Girmek için ayrı sınava girmekmi gerekiyor yoksa)
Merhaba Abilerim ve Kardeşlerim. Ben şuan Otomotiv Elektromekanik teknolojisi Lise 3. sınıfa gidiyorum. Liseden mezun olduktan sonra teknisyen olarak işe başlayabilirim ama şuan üniversite düşünüyorum ama özel sektör değilde devlette çalışmak istiyorum
Otomotiv Mühendisi veya Teknisyeni hangi devlet kurumlarında çalışır? Birde Yeni Lise mezunu 18 yaşındaki deneyimsiz birisi olacağım Devlet beni alırmı (Girmek için ayrı sınava girmekmi gerekiyor yoksa)
otomotiv mühendisleri aslında makine mühendisidir. diplomada "makina (otomotiv) mühendisliği "diye yazar. Devlet otomotiv mühendisi alma fakat makina mühendisi olarak belki girebilirsin.
ArtcoreeA
kullanıcısına yanıt
hocam simdi imkanlarını bilemiyorum. eğer gider orda 1-2 yıl yaşayabilirim sonra da iş ararım dersen git takıl orda sonra bul iş. eğer üni okurum dersen orda almanca hazırlık okursun yine öğrenirsin her türlü. kursla ( türkiyedeki kurslarla) imkansız bence.
Bu seneki KPSS ye girip kendini test edebilirsin bende Bilgisayar Teknisyenliği bölümü okuyordum Lise 3 te kpss ye girmiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme