Şimdi Ara

Devlet Yurtları Otel Olmuş, Üstelik bedava!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim zamanımda askeri koğuştan farkı yoktu..

Bu sene yeğeni yerleştirdim, bazalı 2 ve 3 kişilik odalar, hergün temizliği yapılıyor çöpü alınıyor, televizyonu buzdolabı çalışma masası koltuğu geniş gardropları vs.. herşey mevcut..150tl alıyor ama fazlasını geri veriyor, çamaşırhane hizmetleri halı sahalar ücretsiz, sabah kahvaltısı akşam yemeğ ücretsiz falan filan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Benim zamanımda askeri koğuştan farkı yoktu..

Bu sene yeğeni yerleştirdim, bazalı 2 ve 3 kişilik odalar, hergün temizliği yapılıyor çöpü alınıyor, televizyonu buzdolabı çalışma masası koltuğu geniş gardropları vs.. herşey mevcut..150tl alıyor ama fazlasını geri veriyor, çamaşırhane hizmetleri halı sahalar ücretsiz, sabah kahvaltısı akşam yemeğ ücretsiz falan filan..

Yeni yapılan yurtlar öyle ama eskileri hala aynı ufacık odada 4 kişi kalıyor, mikrop yuvası tuvaletler duşlar ortak, gitar çalanlar darbuka çalanlar 5+1 ses sistemi getirenler, gecenin dördünde bütün koridoru koşanlar, yemeklere hiç girmiyorum... Yer Edirne, sırf bu yüzden eve çıktım.
  • Yüksek ücretli yurtlar öyle.Diğer KYK yurtları aynen eskisi gibi kalmış.
  • Yarı özeller öyle hocam diğerleri içler acısı
  • Geçen senden beri kardeşim kyk yurdunda kalıyor süper.
  • Öğrenciyi buna layık görmek vizyon meselesi bence..Aynı şeyi hızlı trene ilk bindiğimde de yaşamıştım madem bu kadar konforlu bir ulaşım aracı vardı niye otobüse mahkum edilmişiz diye:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 20 Temmuz 2013; 15:19:54 >
  • benim kaldığım kyk da odalar 8 kişi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadas dogru soyluyor.Sonradan yapilan devlet yurtlari senin dedigin gibi.Yoksa eski olanlar hala ayni.
  • yüksek ücretli olanlar öyle diğerleri aynı devam.
  • Bu sene internette bedava olmuş..

• en düşük ücretlilerde durum hala aynı , ortalığı bok götürüyor
  • çamaşırhane , kahvaltı , akşam yemeği ücretsiz filan değil sallamayın
    sadece sabha 2.2 akşamda 4.5 lira yemek fişi var sadece yurdun yemekhanesinde kullanılmak üzere verilmiş
    üstünü sen karşılıyorsun yurdun yemek kalitesinde ve porsyonlarında yurttan yurda fark var normalde yönetmeliğe göre olmaması gerekiyor ama
    bariz farklar var şans meselesi
  • +sınırsız net

• benzininde litresi 1tl olmuş..dogalgaz da bedava olmuş.devlet iyiye gidiyiii.
  • Evet geçen yıl da gezi sırasında biz yazın kyk yurtlarında kaldık hepsi mükemmeldii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin özeti şudur ki.

Gariban elinde avucunda olmayan ama zeki insanlarda artık insani şartlarda okulunu okuyabiliyor, alacağı bursla bu yurtlarda ailesine yük olmadan barınabiliyor..

Zoruna giden varsa söyleyim evet ülke iyiye gidiyor:) öğrenci adam 40liraya evine uçakla dönüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 20 Temmuz 2013; 16:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

İşin özeti şudur ki.

Gariban elinde avucunda olmayan ama zeki insanlarda artık insani şartlarda okulunu okuyabiliyor, alacağı bursla bu yurtlarda ailesine yük olmadan barınabiliyor..

Zoruna giden varsa söyleyim evet ülke iyiye gidiyor:) öğrenci adam 40liraya evine uçakla dönüyor..

Hizmet bedeli+bilet kesme ücreti+yakıt harcı+servis bedeliyle o bilet 120 TL oluyor kardeş. Her şey reklamlarda göründüğü gibi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.