Şimdi Ara

Devlet Yurdunda Oda Değişimi Var mı(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varsa ne yapmam lazım mùdüriyete gittim değiştiremeyiz diyo.Bu odada biraz daha kalırsam kan çıkacak odadakiler çok pasaklı.Öfff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim kaldığım yurtta serbestti. bornova izmir
  • boş oda varsa dilekçe yaz geçmek istiyorum diye. yada biriyle anlaş değiş. en olmadı yıl sonu dilekçe ver tatile gitmeden önce boşalan bir odaya geçmek istiyorum diye.
    bide korumundaki sosyologla konuş acındır %100 hallolur gibi geliyor bana tabi boş oda varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 2 Kasım 2011; 2:34:49 >
  • al battaniyeni yorganını git istediğin odaya akşamları yine isminin karsısına atarsın imzayı... kimse seni odanı değiştirdin diye yurttan atmaz ceza vermez korkma :)
  • Gideceğin odayı ayarla orda yat kalk gerisini salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behlül

Gideceğin odayı ayarla orda yat kalk gerisini salla

• quote:

Orijinalden alıntı: burakasddsa

varsa ne yapmam lazım mùdüriyete gittim değiştiremeyiz diyo.Bu odada biraz daha kalırsam kan çıkacak odadakiler çok pasaklı.Öfff

Devlet yurdunda kalırken , 3 arkadaş oda değiştirmek istedik. Blok sorumlusuna gittik böyle böyle . Boş bir oda buldu . Gittik yerleştik. Tabi değişimi dönem sonuna doğru yapmıştık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

boş oda varsa dilekçe yaz geçmek istiyorum diye. yada biriyle anlaş değiş. en olmadı yıl sonu dilekçe ver tatile gitmeden önce boşalan bir odaya geçmek istiyorum diye.
    bide korumundaki sosyologla konuş acındır %100 hallolur gibi geliyor bana tabi boş oda varsa

yüksek ücretli devlet yurdunda kalıyorum.sosyolog falan yok yurtta.bir de bu dilekçe işi nasıl oluyor tüm odalar dolu şuanda bi arkaşla dilekçe verip aynı odaya çıkabiliyor muyuz
  • ^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.