Şimdi Ara

Devlet hastanelerinde muayene ücreti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
109.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Yeri gelmişken sorayım; Kan grubunu öğrenmek istersem sigorta karşılıyor mu ? Ücret ödemem gerekirse ne kadar öderim ?

Devlet hastahanesinı bilmiyorum ama özel hastahaneden 5-15 tl arası ücretle öğrenebilirsin.

Yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağında dahi kan gurubunuza baktırabiliyorsunuz.

Sadece 2 tl ücret ödersiniz oda eczanede ilaç alırken karşınıza çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

sigorta primi yatmadan sağlık hizmetlerinden yararlanamıyor muyuz ?

diğer konu ise sigortasız isek muayene olurken hastane de muayene olmak için nasıl bir yol izleyeceğiz

Sigorta piriminiz yatmadan hatta piriminiz 30 günü doldurmadan sgk dan faydalanamazsınız.

Sigortasız işlemde ilk olarak muayene için randevu alırsınız...
    Randevu saatinizden önce hastanede olup vezneye 15.5 tl yatırıp giriş yaptırır ve doktorunuza muayene olursunuz.
    Doktor taklil tetkik istemezse hastahanede işiniz bitmiştir.
    Tahlil tetkik isterse yeniden vezneye uğrayıp ücretini yatırırsınız tahlil yaptırırsınız ve sonucunuz çıktığında doktorunuza gösterirsiniz.

Dipnot: Aynı hastahanede muayene ücreti yatırdığınız gün itibariyle 10 gün boyunca tekrar muayene ücreti ödemezsiniz.
    Gene ücretli vezneden giriş yaptırmanız gerekmektedir.

bilgiler için teşekkürler

"Dipnot: Aynı hastahanede muayene ücreti yatırdığınız gün itibariyle 10 gün boyunca tekrar muayene ücreti ödemezsiniz."

Peki bu 10 gün içinde farklı bir bölüme muayene olsak da dediğiniz geçerli mi, yoksa aynı şikayetten ya da aynı bölüme muayene olma şartı var mı?

Örneğin, önce Dahiliye'ye muayene oldum diyelim, 10 gün içinde başka bir rahatsızlığımdan ötürü Cildiye'ye muayene olduğumda ücret ödemez miyim?

Teşekkürler şimdiden.

• Hort olucak ama konu açmayım birdaha şimdi benim sigortam yok vakıf gureba hastanesinden dahiliye bölümünden randevu alsam muayene için ne kadar öderim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişiyor bölümüne göre.Aradığın zaman telefonda sorman daha mantıklı Mesela ben psikoloğa her randevuya gidişimde 8TL alıyorlar(özel hastahane).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethnicity -- 6 Mart 2013; 16:30:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Hort olucak ama konu açmayım birdaha şimdi benim sigortam yok vakıf gureba hastanesinden dahiliye bölümünden randevu alsam muayene için ne kadar öderim?

muayene ücreti standart 15.5 tl olarak biliyorum.
    muayene olduğunuz her bölüm için ayrı ücret ödemeniz gereklidir.
    Ayrıca sigortasızlar için sizden isteneden tahlil rontgen vs ek ücrete tabi olacaktır.
  • Evet arkadaşlar zamanında yoksul insanlar için kurulan vakıf gureba hastaneside elimizden gitti tüm bölümler 100 tl olmuş hayırlı olsun.Başımızdakiler saolsun vakıf gurebayı bile özelleştirmişler

• quote:

Evet arkadaşlar zamanında yoksul insanlar için kurulan vakıf gureba hastaneside elimizden gitti tüm bölümler 100 tl olmuş hayırlı olsun.Başımızdakiler saolsun vakıf gurebayı bile özelleştirmişler

Bune bizim diyecek birşeyimiz olamaz neticede bir vakıf a aitti. Bu güne kadar bizlere hizmet verdikleri için allah razı olsun.

Şahsi görüşüm yerine yeni ve daha moden bir hastahane yapılacaktır ama fatihte ama topkapıda zaman gösterir.
  • Agaya beles, sana onbes.

Sigortan yoksa ozele git de insan muamelesi gor. Acibadem'e gidersen 15 lira, digerlerine gidersen 5-10 lira fark verirsin ama insana bakar gibi bakarlar sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

Evet arkadaşlar zamanında yoksul insanlar için kurulan vakıf gureba hastaneside elimizden gitti tüm bölümler 100 tl olmuş hayırlı olsun.Başımızdakiler saolsun vakıf gurebayı bile özelleştirmişler

Bune bizim diyecek birşeyimiz olamaz neticede bir vakıf a aitti. Bu güne kadar bizlere hizmet verdikleri için allah razı olsun.

Şahsi görüşüm yerine yeni ve daha moden bir hastahane yapılacaktır ama fatihte ama topkapıda zaman gösterir.

Vakıflar genel müdürlüğüne bağlıydı.Müdürlükte şuan başbakanlığa ait yani bildiğin devletindi hastane, şuanda vakıf üniversitesi olan bezmi aleme satıldı.

• Konu biraz güncelleme gibi olacak ama öğrenmek istediğim bir husus var.

Diyelim ki 24 yaşında bir birey, işi, sigortası yok evde oturuyor. Olur da bir rahatsızlığı oldu, hastaneye gidip ücretsiz muayene olabiliyor mu? Ya da tedavi olabiliyor mu?
  • @Stones

Tabi olamıyor. Bunun için kişi muayene ücretini + tedavi gerekirse masrafları ödemek zorunda.

Kısa bir de bilgilendirme yapmak isterim. 24 yaşında sigortası yok demişsiniz. Eğer bu kişi erkek ise gss den nasibini almıştır.
  • Erkek değil bayan, eşime sordum da, numune'ye gitsin yol gösterirler dedi. Sanırım mümkün böyle bir şey.
  • Bende gssden nasibini alanlardanım eylülde okula kayıt yaptıracağımdan gelir testide yaptırmadım bugün rahatsızlandım yakınımda medicalpark vardı aradım fiyat sormak için herifler 110 lira dedi... Pazartesi devlet hastanesine gideceğim umarım ucuzdur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler son kez uplayayım, ben dün acile gitmiştim, bugün öğrendim ki sigortam yokmuş. burnum kırılmıştı, sardılar falan. ee ne kadar ücretvericem ben ?
  • Beyler Genel Cerrahi ve Ürologa(Yıl başından önce Ameliyat olmuştum kontrol için ) şimdi 18 yaşındayım sigortam yok doğal olarak sizce ne kadar para öderim?
  • benim de bağkur borcum var.. devlet hastanesinde sigortasız ücretleri nasıl bulucaz :((( muayene ücreti vs.. yakın zamanda giden var mı ???
  • genel sağlık sigortası borcu olupta hastaneye gidip muayne olan varmı

• Üniversite hastanelerinde muayene ücreti ne kadar arkadaşlar bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.