Şimdi Ara

Devlet hastaneleri bitik. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
14.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
135 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sistem özel okulları, özel hastaneleri olanlara yaradı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yahu doktorlarda ilginç oldu, yani özeldeki adamlar o kadar çok odaklanmış ki millete o tahlil benim bu tahlil senin, adamlar olayın hastalığın özüne inmek akıllarına gelmiyor, çünkü kafada nasıl daha çok fatura çıkarabilirim var.

• Denizli'de diş için Mhrs üzerinden saat 16 da açılan randevularından zar zor 15 gün sonra ya randevu aldım . Doktor dişime baktı 12 gün sonraya kanal dolgu için tekrar randevu yazdı.yaklaşık bir ay sonra dişime kanal dolgu yapıldı şikayetlerimin arasında köprü yapılmış dişimde vardı onun için tekrar randevu almam gerektiğini söyledi Hâlâ bu sistemle övünebilecek insan evladı ne diyeyim artık

sağlık bakanının hastanesi yok mu kendine çalışıyor herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

istediğin kadar büyük yap içerisi suri çöp kaynadığı sürece değeri YOK

şehiriçindeki hastaneleri kapattın ,la hepsini çalıştırsana.

Şehir hastanesi olunca noluyor? İçinde yeteri kadar doktor varmı? Ya arkadaş birkerede konuyu çöpe çevirmeyin konu şehir hastanesi değil bina değil.Doktorlar istifa ediyor yurt dışına kaçıyorlar konu bu arkadaşım napıcan seni Şehir hastanesinin yataklarımı tedavi edicek? WC deki klozetmi tedavi edicek? Biraz azıcık aklınız kullanın.Ülkede uzman doktor kalmayacak hepsi yurt dışına kaçıyor gidiyorlar bu bizim için çok büyük tehlikedir yakında insanlar tedavi olabilecek yeterli doktor bulamıyacak biraz ciddiyet.Özgür demirtaş açıklama yaptı Türkiyeye ilaç tedarik eden İki tane ilaç firması varmış böyle giderse onlarca çekilcekmiş pazardan yakında birçok ilaç dahi bulamıyacan sen kalkmışsın Şehir hastanenesi diyorsun.

• Mesele zaten Saglik hizmetleri degildi, mesele büyük binalar insa etmekti, olayi dogru okusaydiniz hic böyle br beklentiye girmezdiniz. Bu hastanelere yetecek sayida Doktor varmi? Hastane dikmeden önce daha cok doktor yetistirip buna tesvik etmen gerekirdi, beton dökmekle olmuyor bazi seyler.

• Zırt icin randevu al 30 gün sonraya, 30 gün sonra girdin içeri birde pırt için film alalım dedi doktor, o da 30 gün sonraya... 60 gün oldu girdin içeri filmi verdin, doktor zaten seni unuttu baktı filme yok ya bu değilmiş sen birde cort bölümüne git dedi yine bir randevu etti sana 90 gün. Sen cortladın zaten sonra...

Son cümlesi hariç yaşanmış olaydır.

Sorarlarsa şehir hastahaneleri yabdi dersiniz... Anca boş beton awk başka bir işe yaradığı yok...

Bu arada yalamanın biri son sistem cihazlar var demis. Hayatinda gitti mi acaba hastaneye de boyle bol kepçe sallıyor. Bizzat mr cihazina girdim makinenin üstünde Philips 2007 yazıyor sapsarı sararmis eski tip kapali mr kim bilir hangi hastaneden getirdiler... Özele gitsin de mr cihazi görsün. Son sistemmis... Evet inşaatı son sistemdi ona katılıyorum O yuzden iyi para yaptı ihaleyi alanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 28 Ekim 2021; 10:35:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Vay be yurtdisinda 5-6bin € Uzman doktor maaslari alt kademedekiler en az 2500-3bin€ aliyorlar.

Ee işte şaka gibi bir memleket nolucak ben asgari ücrete çalışyorum herşey dahil yol parası agi vs 3.300₺ alıyorum yıllarını vermiş doktorun aldığı maaşa bak çay demle bende 1500₺ fazla alıyor doktorluk yapıyor sorumluluk alıyor rezillik diz boyu işte ne yapacan gelde Akp lilere anlat bu durumu umurlarında değilki.Ülke resmen yalan bir kominizme döndü Mühendiside aynı şartlar altında yaşıyor Doktorda aynı şartlarda yaşıyor şu para bir doktor için nekadar komik bir rakam gerçekten şok geçirdim şimdi.Ekonominin daha leş olduğunu başka nasıl açıklayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 28 Ekim 2021; 11:54:21 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.