Şimdi Ara

Devlet hastaneleri bitik. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
12.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
135 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seni keklemişler, Bursa Şehir Hastanesine mhrs den istediğim doktora 3 ila 5 gün içerisinde (bazı branşlarda ertesi güne) randevu alabiliyorum. Eskiden ne güzeldi 1+3 kişi gidilirdi sabah namazı kılınmadan biri muayne sıra kuyruğuna girerdi - biri hastayı beklerdi diğeri de ilaç kuyruğuna girerdi, diğeride hani bana hani bana derdi sonra hepsi hastalanıp eve dönerdiler.

  • yarikan Y kullanıcısına yanıt
    He he inandık kesin öyledir.Sen hiç insanları kekliyecek biri değilsindir kesin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diyorlar ya devlet hastanelerinde sıra yok külliyen yalan
    Kardeşimin dirseğinde yara çıktı cildiyeye gitmesi gerekiyor
    Randevu almaya çalıştığımızda ayın 9una sıra veriyor
    Böyle bir saçmalık olabilir mi o zamana kadar ne yapalım biz
    Belki durumumuz yok özelede gidemiyoruz
    Sabah erkenden gelelim sıraya girelim diyoruz onu da kabul etmiyorlar
    Eskiden şöyleydi böyleydi şimdi çok iyi diyen yaşlı bun4kların allah belasını versin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç birader ? 20-25 ??? Belliki daha gençsin sen babana sor bakalım o anlatsın sana ilaç kuyruklarını, muayene sıralarını, tamam eyvallah bazı konularda çok kötüyüz kabul ama saglık konusunda dünyanın en iyi ülkelerindeniz bari buna bok atmayın,daha fazla karalama yapmadan aç biraz araştir 90 larda sgk ne haldeymiş, gerçi sen bu muhalefet kafasıyla baksanda görmezsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Evet söylüyorum diyor şimdi 90 lardan daha beter durumda.İktidardan gittimi neyin ne olduğunu görürüz gerçek veriler ortaya çıktımı.Bütün kirli çamaşırlar ortaya saçılana kadar beklemedeyiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    son 10 günde gittiğimiz bölümlerin ekran görüntüsünü atayım mhrs den aldım randevuyu senin gibi işkembeyi kübradan sallamıyoruz . ister inan ister inanma daha. keklemeci seni. seni geçmişe döndürmek lazım ama oda bizim işimize gelmez o yüzden sende bu güzel hizmetin sefası süreceksin sayemizde. Hemde nasıl hastane varya aklın durur özel hastanede böyle hizmet yok - tertemiz.

    Devlet hastaneleri bitik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarikan -- 27 Ekim 2021; 17:23:37 >
  • yarikan Y kullanıcısına yanıt
    Bende sana şimdi Mhrs den aramların ekran görüntüsünü atardım ama zaman kaybı trollerle uğraşamam.Sosyel medyada konuyla ilgili şikayet eden sayısı ortada sen bursada şansa bala bulduğun bir kaç bölümün ekran görüntüsünü atıp kendince algı çürüttüğünü zannet.Herkes Bursada yaşamıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Sende gel Bursa' ya. ama yok yok havasını kirletirsin buraların gelme otur oturduğun yerde.

  • yarikan Y kullanıcısına yanıt
    He oldu Hastane için şehir değiştiriyim Devlet benim yaşadığım yere Hastane yapmasın veya daha çok geliştirmesin içine yeteri kadar doktor koymasın ben kalkıyim Bursaya geliyim.Sağol Attac On Titandaki gibi elitlerin yaşadığı surların dışına çımaya hiç nietim yok.İstanbulda belli bir semtler dışında dıaşarı çıkmıyorum yeteri kadar gelişmemiş insan kaynıyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 27 Ekim 2021; 17:44:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Gelme gelme, gelme dedim zaten bırak bizim şehrimizin de havasını kirletme, sana hizmet haramdır ondan yapmıyorlar bak bize Bursa da kocaman hastane yaptılar tüm cihazlar son sistem hizmet mükemmel eeee nasıl hizmet istiyorsan onu bulursun sen hakettiğini ben hakettiğimi bulmuşum. 20 yıl önceki hastaneleri hatırlıyorum da ilaç kuyruğunda yazılan 5 ilaçtan 2 si kağıda sarılmış veriliyordu onların biri de yanlış ilaç haaa laf aramızda :) wc ye mi gireceksin dur açma kapıyı çöp yığını üzerine düşecek hey gidi günler hey özlenen hizmet anlayışı Rabbim o günleri yaşatmasın inşaAllah.

  • yarikan Y kullanıcısına yanıt
    İnşallah inşallah gerçeklerin birgün ortaya çıkmak gibi çok kötü bir huyu vardır o günü bekliyoruz daha birşeye gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar benim gerçeklerle birlikte konumu desteklediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Bazı arkadaşlar hemen saldırı moduna geçmiş :) Lütfen onları takmayın siz kim olduklarını biliyorsunuzdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 27 Ekim 2021; 17:59:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Aç tavuk hesabı 20 yıldır gerçekler gerçekler diye ümitvarsınız ama farketmiyorsunuz ki sizin o hayal ettiğiniz kötü olmasını istediğiniz şeyler olmuyor hergün bıktık dinlemekten öyle kötü böyle kötü yarın göreceksiniz gelecek yıl gelecek ay söyle olacak falan filanlarınızdan. İnşaAllah İnşaAllah çok şükür ki görüyoruz sizin kötü kurgularınızın işlemediğini. hadi Allaha emanet ol Allah hayırlı düşünceler versin hayır düşün hayır iste ki hayırlar çıksın karşına.

  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Size sadece korunmalı bir cinsel hayat tavsiye ediyorum (safer sex dedikleri), umarım dikkatli olur HIV veya SARS-CoV-2 kapmazsınız çünkü hastaneler tam anlamıyla her yer gibi AK s*kiş yeri oldu, bu durumu övüyorsunuz en iyisiyiz derken bilginiz olsun...

    Sadece hastaneler tek başına mikrop kaynağı bırakın AK personeli. Doktorunuzun eğitimine, kariyerine ve kişiliğinin en uç noktalarına kadar uzanıp onu saygısızca çalıştırmak sağlık sektörünü iyi yapmıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 27 Ekim 2021; 18:20:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem "nefes alamıyorum" diye Numune acile gitti.

    Yanına gittim. Baktım sıra numarası almış. Bizim numara altıyüz bişey, sıra ise dörtyüz atmışmıydı bişeydi. standard, "bırak anne burayı özele gidiyoruz" vakası.


    Mülteci akını da bugünki kadar yoğun değildi, sağlıkçı istifaları da.


    Burada konusunu bile açmıştım. Pandemi öncesinde de ağır sorunlar vardı. Kalabalığı kaldıramıyor sistem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 27 Ekim 2021; 18:29:6 >
  • Cem kullanıcısına yanıt

    Devletçi biri değilim ama özel hastaneler malesef dediğiniz gibi. Bazı test ve tedavileri sırf para almak için yapabiliyorlar. Çünkü hastalar neyin, neden yapıldığını bilmiyor. Sanayideki ustalardan farksızlar.

  • yarikan Y kullanıcısına yanıt

    Hesabı kimden aldın trollük yapmak için? En son 4 yıl önce mesaj atan hesap bir anda aktif oluyor ve akp propagandası yapıyor.

    Senin gibilere bu forumda bu iş için kim yol veriyor acaba?


    Yok çöp yığınıymış yok 20 sene önceki hastanelermiş, yok yanlış ilaçmış üfürmüş durmuşun. Para için trollük yapanın en sevdiği gebersin inşallah.

  • Açıkçası ülkede doğru dürüst doktor kalmadı.. Özelde profesöre gitmemize rağmen adamin teşhisi boş çıkıp boşu boşuna ameliyata girdik adam kesti biçti hiç birşey yok diyip gönderdi.. Birde 10bin TL ücret ödedik..O yüzden Allah düşürmesin özellikle devlet hastanelerine babamın oğlu musun da ilgilenim kafalarında !

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Aslında bunun için şikayet hattı açılmalı 15 bin TL ye yakın para harciyorsun sonucu belirleyemiyorlar.. Benimde başıma geldi.. Geçen arkadaşın abiside 19 bin TL ye yakın para harcamış yanlış teşhis doğru olmayan sonuçlar gitti dava açtı şimdi hastane 3 sene boyunca istediğin zaman gel tedavi test ol herşey ücretsiz demişler.. Davayı geri çekti şimdi teşhisi koymuşlar aort damarina stent takılacak miş..Biraz daha geç kalsalar adam gidicekmis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 27 Ekim 2021; 20:9:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.