Şimdi Ara

DEVLET,DİN VE CEHALET ÜZERİNE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: muratcan_svem

Ayrıca Japonya'da olan depremi eğer Yüce Yaradan yapıyorsa orda 100 en fazla 1000 kişi ölüyor ki o kadar çıkmadı sanırım
    ama aynı deprem Türkiye'de olsa pehhh en az 3 katı ölü olur. O zaman şöyle bir sonuç çıkıyor:Allah Türkleri ona tapmalarına rahmen sevmiyor

Yahu biraz aklınızı kullanın Önce önlem alacaksın ona göre yapılar kuracaksın Sen eşeği sağlam kazığa bağlama sonra çıkıp Allah bizi sevmiyor de
    Asıl ceza ve mükafat ahirettedir

• quote:

Orjinalden alıntı: marophat

Ben sıcaktan yanıyorlar vs bunların cevabını istemiorum.

Benim sizden duymak istediğim şey türban hakkındaki yorumlarıma katılıyormusunuz katılmıyormusunuz?

Bunu yaklaşık 1 yıllık kitaplar ve yaşlılarımızdan aldığım bilgiler ve Kuran'daki bilgilerle elde ettim ve kayda değer olduğunu düşünüyorum.

2 defadır bu soruyu yazıyorum tek bir olumlu ya da olumsuz cevap yok.Neden?

Teklifim kaale alınmayacak kadar değersiz mi yoksa hiçkimsenin işine gelmiyor mu?

Sadece türbanı savunanlara değil herkes için geçerli bu sözüm.

Ayrıca bir arkadaş türban Fars kültüründe yok demiş.İnatlaşalım bakalım peki kimin kültüründe varmış nerden gelmiş?

Türk kültürnde yok sakın öyle birşey diyipte beni güldürme sakın.

• quote:

Orjinalden alıntı: bruft_

quote:

Orjinalden alıntı: muratcan_svem

Ayrıca Japonya'da olan depremi eğer Yüce Yaradan yapıyorsa orda 100 en fazla 1000 kişi ölüyor ki o kadar çıkmadı sanırım
    ama aynı deprem Türkiye'de olsa pehhh en az 3 katı ölü olur. O zaman şöyle bir sonuç çıkıyor:Allah Türkleri ona tapmalarına rahmen sevmiyor

Yahu biraz aklınızı kullanın Önce önlem alacaksın ona göre yapılar kuracaksın Sen eşeği sağlam kazığa bağlama sonra çıkıp Allah bizi sevmiyor de
    Asıl ceza ve mükafat ahirettedir

Arkadasin cevabi,"yapragin kimildamasi bile allahtandir" diyenler için.Sen galiba okumadan cevap veriyorsun!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.