Şimdi Ara

Devirdaim su kaciriyor tamir mi degisim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 fiat uno antifrizli su ekledik devirdaim su kacirmaya basladi. Once radyator kaciriyordu degistirdim simdide baktim arabanin alti su olmus. Calistirip ileriye aldim baktim kayislarin oradan pit pit damlamaya basladi.

Bu devirdaim in sadece contasi mi degisir yoksa komple mi ? Iscilik ne alinir ? Kendim tamirini yapabilirmiyim ?

Arabanin cogu seyini kendim yapiyordum aksilige bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devirdaim para bile değil al yenisini kafan rahat etsin

• Neresinden kaçırdığına bağlı, bilyesinden kaçak varsa devirdaimi değiştir, contaysa temizleyip sıvı conta sür ya da varsa hazır conta tak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diatta1903 -- 31 Ekim 2018; 22:18:3 >
  • diatta1903 D kullanıcısına yanıt
    Cok guzel bir site sagolun okudukca okuyasin geliyor

Sanirim iscilik en kotu 50-100 tl isterler.

• benim düldül su atıyordu işer gibi
    35 liraya alıp bunu ekledim anında durdurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Devirdaim'i sökmüşken termostatıda değiştir.(Devirdaimin ucuna bagli parça) buna ek olarakta kayışlarıda değiştir. Yarin öbür gün 2.kez işçilik verme.

Ve tabi parçaları yan sanayide olsa kaliteli al. Almadan önce araştır. Bazı kalitesiz yan sanayi parçalar sesli çalışıyor vs.

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    V kayisi ve trigeri gecen ay degistirmistim 700 tl harcadim su kacagi gitsin baska beklentim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapi degisimi ya da boya?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devidaim sökülünce mecburen triger sente ayarı yapılacak. 150 tl işçilik alırlar. Triger değiştirilirken ustanın muhakkak belirtmesi lazımdı devirdaimin değişme gerekliliğini. Boşu boşuna işçilik için ekstra para çıkacak cebinizden.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

V kayisi ve trigeri gecen ay degistirmistim 700 tl harcadim su kacagi gitsin baska beklentim yok.
    v kayışı ve triger ile devirdaim de değiştirilir.Devirdaimde oluşacak herhangi bir arıza/kırılma sonucu triger kayışı kopma olasılığı çok fazladır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.