Şimdi Ara

Devir düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot 306 aracım var. İlk kalkarken veya durup hareket edecekken, devir düşüp tekrar yükseliyor. Bu hareketi biraz ani yaparsam araba istop edecek gibi oluyor hatta bazen istop ediyor. Gazı yavaş yavaş verirken bir sorun yok. Durduğu yerde denedim 1000 d/dk iken gaza basınca 800-900e düşüyor tekrar yükseliyor. Ama motor stop etcek gibi oluyor ve bu esnada hırpalanıyor.. Benzindede denedim bu sorunla karşılaşmadım. Sadece lpg de yapıyor. Bu arada lpgnin 10bin bakımı için ikaz veriyor. Daha yaptırmadım. Bundan yapabilir mi? Ancak ilk uyarıyı verdiği zamanlarda böyle bir sorun yoktu.

• aynı sorun bende de var, egzos ön susturucumun girişinde çatlak olduğundan manifolta girişte aracım gaz yemediğinden kaynaklanıyor, zaten suya girdiğimde yağmur yağdığında o boşluğa su deydiğinde bu sorunu daha da sık yaşıyorum. lpg de yapıyorsa sadece bakım sıkıntısı da olabilir filtre değişim zamanı gelmiş olabilir.

Orijinalden alıntı: ahmettutus13

aynı sorun bende de var, egzos ön susturucumun girişinde çatlak olduğundan manifolta girişte aracım gaz yemediğinden kaynaklanıyor, zaten suya girdiğimde yağmur yağdığında o boşluğa su deydiğinde bu sorunu daha da sık yaşıyorum. lpg de yapıyorsa sadece bakım sıkıntısı da olabilir filtre değişim zamanı gelmiş olabilir.

Bu arada benim egzozdada problem var, patlamış egzoz. Egzoz rahat gaz çıkışı yapamıyor. Büyük bir ihtimalle hem egzozdan hem de lpg bakım zamanı geldiğindne yapıyor.
    Yaptıcınca düzelicek mi bakalım
  • lpg bakımını yaptırdım, egzozu yaptırdım, sorun düzelmedi... Ara gaz verince gaz tepkisini net vermiyor. Öksürüyor gibi oluyor. tuhaf bir tabir oldu ama aklıma bir sürü şekilde tarif etmek geliyor ama aklıma bu geldi... Rölanti devir bilmem nesinden mi ne yapıyor sanırım.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.