Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

zorluk seviyelerini bitirdikce kıyafet açıyor mu
    bu arada oyun daki derecelendirmeler de beni şaşırtan bir 16 yaş işareti 18 bekliyordum bir de cinsellik işareti oyun da cinsel yönden ne var da bu işaret varyoksa sparta nın dante ve vergili yaptığı geceyi mi gösteriyor

Zorluk seviyeleri bitirildikçe kıyafet illa ki açılacaktır diyecektim ama kıyafetleri DLC ile sunacaklardır büyük ihtimal. Cinsel yönden Dante'nin çırılçıplak kapıyı açması var daha ne olsun. Son cümlene güldüm bu arada.

kapıyı açması bana yetmez umarım aklımdan geçenler var dır ve umarım kıyafetler dlc ile gelmez ben canımın ve şeytanlık özelliğimin bitmediği kıyafeti en zor modda oyunu bitirdikten sonra almak istiyorum ve oyun sonu puanımı da düşürmesini de istemiyorum (oyunu oynayan biri yrdcm olur mu artık)

• 5. oyun ile alakası ama..

Forumun üstündeki reklamda bunu gördüm. Nero 'nun kolu sanki kopyalamışlar.
  • quote:

quote:

quote:

zorluk seviyelerini bitirdikce kıyafet açıyor mu
    bu arada oyun daki derecelendirmeler de beni şaşırtan bir 16 yaş işareti 18 bekliyordum bir de cinsellik işareti oyun da cinsel yönden ne var da bu işaret varyoksa sparta nın dante ve vergili yaptığı geceyi mi gösteriyor

Zorluk seviyeleri bitirildikçe kıyafet illa ki açılacaktır diyecektim ama kıyafetleri DLC ile sunacaklardır büyük ihtimal. Cinsel yönden Dante'nin çırılçıplak kapıyı açması var daha ne olsun. Son cümlene güldüm bu arada.

kapıyı açması bana yetmez umarım aklımdan geçenler var dır ve umarım kıyafetler dlc ile gelmez ben canımın ve şeytanlık özelliğimin bitmediği kıyafeti en zor modda oyunu bitirdikten sonra almak istiyorum ve oyun sonu puanımı da düşürmesini de istemiyorum (oyunu oynayan biri yrdcm olur mu artık)

Aklından geçenlerin olduğunu sanmıyorum. Kıyafetler büyük ihtimalle DLC ile gelir. Oyun sonu puanı düşürme kısmını anlamadım ama DLCler fazla pahalı olmaz merak etme.

• Selam arkadaşlar. Bu akşam Pc başında oyalanırken aklıma Devil May Cry 5'in videosuna dublaj yapma fikri geldi. hayatımda ilk kez dublaj işine girecek olsam bile heves işte uğraşmaya karar verdim, ve bitti. Güzel oldu gibi sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.

NOT : Yorum yapmadan önce lütfen ilk dublaj deneyimim ve basit bir webcam ile yapıldığını unutmayın muhakkak hatalarım olacaktır fakat sert eleştiriler yerine yapıcı eleştiriler gelir umarım.

Edit : 480 izlerseniz kalite düzeliyor youtube kötüleştirmişte bayağı kusura bakmayın.

EDİT 2 : Videonun kalitesi düzeltilmiştir. HD OLARAK izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patriotic* -- 21 Ocak 2013; 7:36:23 >

• @_patriotic* güzel olmuş ama altı üstü bir kaç kelime var bir daha ki sefere konuşmaların çok olduğu bir video seç
  • Harika bir oyun geliyor konsol incelemelerinden gördüğüm kadarıyla en iyi DmC oyunu.
  • quote:

@_patriotic* güzel olmuş ama altı üstü bir kaç kelime var bir daha ki sefere konuşmaların çok olduğu bir video seç

Teşekkür ederim :) dediğini mutlaka dikkate alıcam. Ama dediğim gibi bir hevesti. Devamı gelir mi onu zaman göstericek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patriotic* -- 21 Ocak 2013; 10:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patriotic*

Selam arkadaşlar. Bu akşam Pc başında oyalanırken aklıma Devil May Cry 5'in videosuna dublaj yapma fikri geldi. hayatımda ilk kez dublaj işine girecek olsam bile heves işte uğraşmaya karar verdim, ve bitti. Güzel oldu gibi sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.

NOT : Yorum yapmadan önce lütfen ilk dublaj deneyimim ve basit bir webcam ile yapıldığını unutmayın muhakkak hatalarım olacaktır fakat sert eleştiriler yerine yapıcı eleştiriler gelir umarım.

Edit : 480 izlerseniz kalite düzeliyor youtube kötüleştirmişte bayağı kusura bakmayın.

Ovv çok fena olmuş. Profesyonel dublajlar gibi olmuş sanki, sözler ağız hareketlerine uyumlu olmuş ve sesin de karakterin görünüşüne çok uymuş. Tam psikopatça bir ses. Ben beğendim.

• quote:

Selam arkadaşlar. Bu akşam Pc başında oyalanırken aklıma Devil May Cry 5'in videosuna dublaj yapma fikri geldi. hayatımda ilk kez dublaj işine girecek olsam bile heves işte uğraşmaya karar verdim, ve bitti. Güzel oldu gibi sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.

helal olsun valla çok hoş olmuş bende mi yapsam acaba sexy sesimle

• quote:

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

quote:

helal olsun valla çok hoş olmuş bende mi yapsam acaba sexy sesimle

Yorumunuz için çok teşekkürler :) Deneyin bence bende hayatta olmaz felan diyordum ama yapınca farklı oluyor :)

• oyunun sonunu izledim de spolier koymayı bilmediğim den (birisi öğrete bilir mi acaba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 21 Ocak 2013; 16:55:50 >
  • quote:

oyunun sonunu izledim de spolier koymayı bilmediğim den (birisi öğrete bilir mi acaba)

Yazını yaz, yazdığın yazının spoiler içine alacağın kadarını seç, yukarıda butonlar var hani resim eklemek için kullandığın image butonları gibi. Sağdan ilk tuş Spoiler tuşu. Hah yazıyı seçtikten sonra Spoiler butonuna bas, yazın spoiler içine alınmış olacak. Ya da yazının başına [spoiler] sonuna da / ekleyerek yani yaz aynı işlevi görür.
  • quote:

quote:

oyunun sonunu izledim de spolier koymayı bilmediğim den (birisi öğrete bilir mi acaba)

Yazını yaz, yazdığın yazının spoiler içine alacağın kadarını seç, yukarıda butonlar var hani resim eklemek için kullandığın image butonları gibi. Sağdan ilk tuş Spoiler tuşu. Hah yazıyı seçtikten sonra Spoiler butonuna bas, yazın spoiler içine alınmış olacak. Ya da yazının başına [spoiler] sonuna da / ekleyerek yani yaz aynı işlevi görür.

test

teşekkürler müslüman kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 21 Ocak 2013; 17:29:33 >

• quote:

Up kaçmasın gözden :)

• quote:

Hocam sesin cuk oturmuş Dante'ye.

• Çok sağolun :) gerçekten de öyle oldu. Bir kaç deneme çalışması yaptım farklı karakterlere fakat Dante performansına yaklaşan yok henüz :) Bakalım hayırlısı :)
  • quote:

Çok sağolun :) gerçekten de öyle oldu. Bir kaç deneme çalışması yaptım farklı karakterlere fakat Dante performansına yaklaşan yok henüz :) Bakalım hayırlısı :)

Ses iyi, en önemlisi yapmacık bir şekilde seslendirmemişsin. oyunçeviri.com'a dublajcı olabilirsin.
  • Çok sağolun gaza getiriyorsunuz bayağı Danteyi o anda gerçekten hissettim demek ki. Hayırlısı ya umarım daha iyi şeylerde olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patriotic* -- 22 Ocak 2013; 11:01:42 >
  • 25 Ocak'ta çıkıyor oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.