Şimdi Ara

Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
10.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unbqlqnced

    Oyunu bende çok beğendim özellikle neronun kol olayı acayip zenginlik katmış oyuna. Tek beğenmediğim kısım müzikler o müzik eksikliği yüzünden sanki tam içine giremedim oyunun. Düşmanları fıldır fıldır elimde çevirirken insan söyle sert gaza etirici müzikler arıyor.
    Aycica milletin aksine ben V yi çok bendim özellikle V aktifken griffon ile shadowu daha aktif kullanıyorum (neronun silahı ile kılıcı ikilisi gibi). Neroda silahı kullanmayı hep unutuyorum kollar ile milleti tokatlarken ama V de her ikisinide gayet seri kullanıyorum V yide savaş alanına nightmare ile dahil ettimi oluyor sana tam curcuna ağız burun ne varsa dalıyorum valla.
    harfi harfine katıldığım bir yorum olmuş. müziklerde hiçbirisi bir "shall never surrender" kadar kaliteli değildi.
    V konusunda ise benim en sevdiğim karakter V oldu aşırı karizma duruşu hareketleri savaş stili hiçbişey yapmaması sadece durması inanılmaz bişey .sakince kitap okurken arkada kıyamet kopuyor bu çok haz verici hatta o kdar sevdim ki videosunu çekip youtube a koymuştum





  • Arkadaşlar oyunu indirdim ama bir sorunum var; oyundaki karakter ağır çekimde hareket ediyor yani bilgisayar sanki oyunu kaldırmıyor gibi.
    https://www.systemrequirementslab.com/cyri

    Bu siteden baktım aslında oynayabilmem lazım ama olmuyor. Bilgisayarım Asus N56V dizüstü, intel core i7 3610QM 2.3 Ghz, intel hd graphics 4000, NVIDIA geforce Gt650M ve 8 gb ram var. Yukardaki site ekran kartı sürücüsü eski dedi.
    Ben de çok anlamam ama HD 4000 için;https://downloadcenter.intel.com/product/81499/Intel-HD-Graphics-4000 bu sayfadan
    GT650M için de;https://www.geforce.com/drivers/results/145874 bu sayfadan sürücü indirip kurdum ama oyun yine aynı.
    Site de hala sürücü eski uyarısı veriyor ama doğru sürücüleri kurduğumu düşünüyorum.

    Yardım eder misiniz, neyi eksik veya hatalı yapıyorum?




  • Resident Evil 7 ile başlayan köklere dönüş Monster Hunter: World ile devam edip bu yıl içersin de önce Resident Evil 2 Remake ile başarılı bir şekilde devam etmişti.Resident Evil 7 ile ortaya harika bir yapım çıkaran Capcom Resident Evil 2 Remake ile nasıl Remake yapılır bütün oyun dünyasına göstermiş oldu.Son derece başarılı bir oyun ile karşımıza çıkmış eskiye muhteşem dönmüştü Capcom.Son olarak ise DMC 5 ile karşımıza çıktı.

    12 Ekim'de başlamış olduğum DMC serisinin son halkası olan DMC 5'i çok başarılı bulduğumu belirtmek isterim.E3 fuarında duyurulduğu zamandan itibaren takibimde olan oyunu seri olarak başlamış ve an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım.Oynarken bu denli keyif veren oyunlar oynamadım son zamanlarda.

    Açık dünya oyunlardan bıkkınlık duyduğumuz şu dönemde,kökü açık dünya olmasa bile açık dünya yaptıkları,hiç de gitmeyen oyunların olduğu zaman da taş gibi Lineer yapıda karşımıza çıkıyor DMC 5.Saçma sapan nesne toplama,yan görevler,oraya git,şunu getir sıktı artık.Özlemişiz bu tarz çizgisel oyunları.Bu yönü ile gönlümü fetih etti zaten.Açık dünya akımına kapılmamış Capcom.

    Hack and Slash giderek azalıp,nesli tükenmekte olan bir tür.Capcom vazgeçmemiş bu türden,eski oyunların köklerini bozmadan üzerine geliştirmeler yaparak ortaya harika bir oynanış çıkarmış.Nero'nun kolu ,Dante'nin silah çeşitliği,V'nin çok farklı bir tarzda oynanışı ile seviye atlamış oyun.Her karakterin oynanışı birbirinden güzel ve çeşitli olması,kombolar gerçekten muazzam olmuş.Kombat sistemi kusursuz ve harika bir işleyişe sahip.Mesela V ile oynarken aynı anda 2 özel gücümüzü kullanabiliyoruz.Birisini iyileştirirken diğeri ile düşmanlara dalabiliyoruz.Oynanış bakımından seride ki en iyi oyun olmuş.

    Grafikler çok hoş,karakter modellemeleri,yüz animasyonları oldukça ileri seviyede.Optimizasyon harika.RE Engine motoru başarılı bir motor.RE 2 Remake ve Resident Evil 7'de de görmüştük bunu zaten.Hikaye olarak gayet yeterli bir düzeyde.18 saatlik bir süre içersin de bitirdim.Mutlaka denemenizi öneririm.Capcom'u tebrik ediyorum.

    Şu an 74 liraya alınabiliyor.

    Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU] Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU] Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU]

    Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU] Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU] Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 30 Kasım 2019; 12:46:49 >




  • Bütün DMC serisini oynamış biri olarak diyebilirim ki bu oyun şahsen en fazla 60 puan eder.5. bölümdeyim ve daha oyunun girişi sayılır belki ama bu kadar heyecansız, tek düze, ne olduğu belli olmayan bir ilk 5 bölüm olamaz yani. Oyunda hiçbir şeyden zevk almadım neredeyse. Komboları yapmak S almak hiç haz vermiyor.Yaratıkları kes biç, iki dandik sinematik iki kalitesiz diyalog bölüm bitiyor. Komboları yapmakta falan da öyle zorlanmıyorum belirteyim, zaten bir önceki oyun da yeterince çeşitliydi bu konuda.Bu yüzden rahatlıkla söyleyebilirim ki oyunun müzikleri gaza getirme noktasında sıfır. Hikayesine mi giremedim ne oldu bilmiyorum ama bu oyunda şimdiye kadar yaptığım hiçbir şeye anlam veremedim.Hayal kırıklığı yaşıyorum.Önceki oyun(Devil May Cry) şahsen her şeyiyle DMC 5'den çok çok daha iyi.Onu baştan oynasam çok daha fazla zevk alırım.Son olarak umarım şimdiden sonra daha eğlenceli bir yapıya bürünür de bitse de kurtulsam havasından çıkarım.




  • Doppel nerelerdesin dopel?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU]


    Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU]


    Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu satmak isteyen varsa alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Geri çekildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmaster17 -- 22 Ocak 2021; 0:40:49 >
  • Biligsayarda oynamanın değerini bilin o ses ne hacı öyle.


  • Şu Vergil malından kurtulamadık gitti.

  • Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU]
    Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU]play.google.com
    Devil May Cry: Peak of Combat - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yunchang.act.dmc.sg&hl=tr&gl=US

    BU OYUNU NASIL OYNAYABİLİRİZ BİLGİSİ OLAN VAR MI ?

  • PS5'te oynadım.


    Eski oyunları bilmediğim için hikayenin içine çok dahil olamadım. Karakterlere genel olarak ısınamadım. Nero ile oynamak biraz hantal geldi. V ile oynamak kolay geldi. Dante açıldığında daha keyif almaya başladım. Çizgisel bir ilerleyişi var. Final Fantasy VII benzeri bir oyun beklentim vardı. Benzer yanları var ama FF7 fersah fersah üstün bir oyun. Dante sonrası keyif aldım ve 9 saat civarı bir sürede bitirdim. Açtığım ve geliştirdiğim özellikler diğer oyunlara göre etkisini çok hissettirmedi. Neye basarsam basayım bir hareket, bir kombo oluyor hissi verdi. Özellikle V ile oynarken çok rahattı. Kafa yormayan, akan bir oyun. Bölüm tasarımları bence güzel. Görsellik çok iyi. Oyun benim için 6/10 ama görsellik dolayısıyla 7/10 verdim.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.