Şimdi Ara

Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
10.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elimde amd hediyesi oyun mevcuttur.100 tl den satılık isteyen pm den ulaşabilir
  • Videoda oyunun menüsü de Türkçe'ydi, yama hazırlanıyor muhtemelen.
  • Oyunda 14.bolume geldim oyundan ciktim tekrar actigimda save dosyam silinmiş Böyle bir sorun yasayan oldu mu ? Bastan oynamak zor geliyor intertten save dosyası indirip denedim calismadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende mi bir sorun var oyun 4.5 saatte bitti sağda solda gizli yer aramak ile vakit geçirmedim. Sonra danteyi falan açamıyorum oyunların heaven or hell zorluğunuda açtım ama achivementları gelmedi ondan mı seçemiyorum oyunu steamden almadım amd ile gelen hediye oyun.

    edit: story bittikten sonra meğer chapter selectionda alt kısımda V nin hikayesi başlıyormuş bende diyorum nasıl 4.5 saatte bitti bu oyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 14 Mart 2019; 0:41:35 >
  • Elimde 1 adet key mevcut ilgililer ulaşsın.

    Bugün başka bir oyunun keyini (the division 2) buradan bir arkadaşa sattım. İlgili foruma bakabilirsiniz. Kendisi referans oldu. Alacak arkadaşlar çekinmesin 5 dakikada hallederiz. Piyasa fiyatı düşsün diye beklemeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAZY Hero -- 14 Mart 2019; 14:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    hocam bu durum orjinalde mi oldu, korsanda mı?
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Corepack sürümünde oldu arastirinca ayni sorunu yaşayanların olduğunu gördüm ve oyundan cikinca yedek alıyorum. Onerilerde de oyunu yönetici olarak çalıştırin denmis oyle yapiyorum bende.

    V karakterini ben begendim ama Nero ve Dante ile oynamak bu oyunun ruhuna daha uygun bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

    Elimde 1 adet key mevcut ilgililer ulaşsın.

    Bugün başka bir oyunun keyini (the division 2) buradan bir arkadaşa sattım. İlgili foruma bakabilirsiniz. Kendisi referans oldu. Alacak arkadaşlar çekinmesin 5 dakikada hallederiz. Piyasa fiyatı düşsün diye beklemeyin.
    Fiyat nedir ?
  • Elimde 1 adet steam key daha var dmc5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu keyciler yüzünden muhabbet dönmüyor eskiden ne güzeldi dmc konuları.. artık samimiyet sıfır


  • Fenaaaa
  • oyunu az önce bitirdim, çıkınca steamden baktım oynama sürem 15 saat gözüküyor.
    1 saatini atsak grafik ayarlarıdır, voidde skilleri denemedir diye. temiz 14 saat oynanış sürmüş benim için.

    gelelim oyna, sevdiğim kısımları olduğu gibi sevmediğim bir çok kısımı var oyunun. karışık gideceğim.

    öncelikle bosslardan başlayalım. serinin özellikle 4 oyununda olduğu gibi bu oyunda da boss kısımlarının tekrar ettiği yerler var. tamam 4. oyun kadar b*kunu çıkarmamışlar bu sefer. hadi bunu geçelim ama farklı boss diye çıkan bossların çoğu skilli birebir aynı. hem bu kadar az boss yapıp hemde bu kadar benzer yeteneklere sahip boss yapmak bu kadar uzun bir süredir devam oyununu beklediğim seriye yakışmadı. final boss'u bile oyun içinde diğer bosslarda gördüğümüz skillere benzer skill atıyor. boss tasarımları da yaratıcı değil 3. oyundaki 3 kafalı köpek bossunu resmen kopyalamışlar. hele Nero ile oynadığımız bir kısımda sözde bir boss var akıllara zarar, sadece tırmanıp kesiyorsun. abi bu dmc aloo shadow of the colossus değil. sözün özü 6 senedir devam oyununu beklediğim seride boss kısımları bi hayli hayal kırıklı olduğu bende.

    ayrıca bosslar bana kolay geldi. başta iki seçenek sunuyordu, ben devil hunter zorluğunu seçtim ve bu zorlukta oyunu bitirince sons of sparda geldi, sanırım bunda bitirince farklı bir zorluk daha geliyormuş. bu yapı yerine direkt tüm zorluk seçeneklerini sunsa daha iyi olabilirmiş. tamam dmc'nin olayı tekrar tekrar oynama olabilir ama iki tane zorluk seçeneği sunuyorsan ya bu zorlukların dengesini iyi oturt, ki oyun bunu yapamıyor dediğim gibi aşırı kolaydı yada bana tüm zorluk seçeneklerini sun baştan.

    gelelim oynanışa, bu kısmı karakter bazında değineceğim.

    V; çok uzun tutmayacağım. Düşmanla pek haşır neşir olmadan uzaktan uzaktan halledip son vuruş için yanına yaklaştığınız, sıfır yetenek gerektiren bir karakter.

    Nero; devil breaker oyundaki en keyifli şeylerden biri. fakat dövüş sırasında kırılması çok kolay, düşmanın atak yaptığı sırada kolunuzu kullanırsanız kırılıyor. ayrıca devil breakerlar arasında istediğimiz gibi geçemiyor olmamız nerodaki oynanışa biraz balta vurmuş. rahatça devil breaker kullanamıyorsunuz, aklınızda sürekli "ya şu an kullandığım devil breakerı kırıp diğerine geçsem mi?" soru oluşuyor ama mevcut kullandığınız devil breakera da acımak istemiyorsunuz. keşke devil breakerlar arası istediğimiz gibi geçebilseydik ve bu geçiş sırasında mevcut kolun kırılması yerine belli bir süre cooldowna girmesi olayı olsaydı. kısaca devil breaker çok iyi düşünülmüş ama oyunda kullanırken rahat olamıyorsunuz.

    Dante; ilerledikçe bir çok farklı silah Dante'nin oynanışına ekleniyor. herhalde Nero ve V'ye nazaran en kompleks oynanış Dante'de dir. Silahlar arası deneme yaparken dövüş bitiyor. Çok fazla seçenek var komboları zor. Nero'da pek bahsetmedim ama oyunun kombo sistemi bence diğer serilere nazaran genel olarak zor. Toplasam 3-4 kere SSS yapmışım oyunda. (benim yeteneksizliğim de olabilir bilmiyorum.) ama her türlü keyif veriyor Dante, keşke imza kılıcımızla biraz daha vakit geçirseydik.

    Hikaye kısmını bitirenler okusun; spoiler içine alıyorum.

    Hikaye;
    5. oyunu yapan abiler resmen DmC Devil May Cry diye bir oyun çıkmamış gibi davranmış. Malum bu oyunun sonunda Dante vs Vergil kapışması vardı. Bu oyunun sonunda ne var? Aynı b*kun laciverti. Japonlar bide biz ele alalım Dante vs Vergil kapışmasını demiş. Bonus olarak hadi bide Nero ile kapıştıralım demişler. Power power diye bi tarafını yırtan Vergil tokadı yeyince tamam abi underworld temizleriz sıkmayın canınızı tribine giriyor. Oyunun başlarında Urizen formunda tüm ekibi tokat manyağı yapınca final kapışması için öyle bir hype yapıyorsunuz ki ama final de tam aksine bir hayli sönük, basit ve bir şeyler eksik gibi bitiyor. Bosslar dışında ikinci hayal kırıklığı da hikaye kısmı diyebilirim benim için. Bir tek malum baba, oğul twisti şaşırtıyor. Onuda senaryoda resmen böyle vermişler;

    Nero: Vergil is my father?
    Vergil: Nero is my son?
    Dante: yeah DUMBASS!


    Oyun teknik anlamda yağ,bal,kaymak. RE Engine her yeni oyunda beni daha da şaşırtıyor. Performansı çok iyi, görsellerde gayet iyi hatta RE 2 Remake'den daha başarılı buldum ben her anlamda.
    Teknik olarak eleştirebileceğim tek şey bazı durumlarda ki kamera açıları olabilir ki bu çoğu hack n slash oyunun kaderi. Eski Dmc oyunlarında da yer yer sapıtabiliyor bu oyunda da.

    sonuç olarak uzun bir bekleyişin ardından daha iyi bir Devil May Cry bekliyordum. belkide benim beklentim çok yüksekti çünkü cidden çok sevdiğim bir seri ve daha özenilmiş bir iş bekliyordum her anlamda. 10/7 veriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Mart 2019; 10:39:19 >




  • arkadaşlar oyunun türkçe çevirisine başladım , ilk bölümü yayınladım , ilk 5dk da eski oyunlarda ne oluyor ondan bahsetmiş oyun.. onu da çevirdim link atamıyorum banlıyorlar MBT TV takip ederseniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bitsin yemek yicem

    şu keyciler yüzünden muhabbet dönmüyor eskiden ne güzeldi dmc konuları.. artık samimiyet sıfır
    Yasaklanması lazım bu tarz paylaşımların. Koskoca oyun satış bölümü var gidip orada satsınlar ne satıyorlar ise. Bir şeyin de bokunu çıkarmasalar olmaz zaten. İki yorum okuyalım diyoruz yarısı CD key satışı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buradaki key satışı mesajları başkalarının mesaj yazmasını engellemiyor. Çok fazla olması halinde rahatsız olunacağı doğrudur. Ancak abartmadan yapıldığı takdirde aranıza sohbet edeceğiniz yeni oyuncular katılmasını sağladığı unutulmamalı. Sonuçta burada satış yapanlar bu işin ticaretini yapmıyor.

    Benim elimde de 1 key var şu an isteyen mesaj atabilir. Uygun fiyata bırakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

    Arkadaşlar buradaki key satışı mesajları başkalarının mesaj yazmasını engellemiyor. Çok fazla olması halinde rahatsız olunacağı doğrudur. Ancak abartmadan yapıldığı takdirde aranıza sohbet edeceğiniz yeni oyuncular katılmasını sağladığı unutulmamalı. Sonuçta burada satış yapanlar bu işin ticaretini yapmıyor.

    Benim elimde de 1 key var şu an isteyen mesaj atabilir. Uygun fiyata bırakıyorum.
    Direkt ikinci paragrafı yazsaydın ya ne edebiyat kasıyorsun. Derdiniz oyun sanki laflara bak. Delikanlı gibi de ki tüccarım mal satıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Direkt ikinci paragrafı yazsaydın ya ne edebiyat kasıyorsun. Derdiniz oyun sanki laflara bak. Delikanlı gibi de ki tüccarım mal satıyorum.

    Alıntıları Göster
    Öncelikle lafını bil, terbiyesizlik yapma. Burada iyi niyetle açıklama yaptım, amacımın ne oldu ortada zaten.

    Burası forum, isteyen oyunla ilgili bilgi alır bili verir ya da çıkar teknik sorunları paylaşır yardım ister. Bazıları da elindeki kullanmayacağı oyunu başkalarına verir, satar.

    Senin yaptığın düpedüz terbiyesizlik. Buradaki mesele ne delikanlılık ne de tüccarlık. 1 adet keyle neyin tüccarlığını yapıyorsun. Bu yazdıklarına bakınca şunu anladım. Ya çok cahilsin yada yaşın küçük. Forumdaki yazılanlar hoşuna gitmeyebilir, eleştirirsin anlarım. Ancak bu üslüpla hiçbir yere varamazsın.

    Zaten istemediği birşeyi yasaklatmak isteyen zihniyetin seni çok güzel özetlemiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

    Öncelikle lafını bil, terbiyesizlik yapma. Burada iyi niyetle açıklama yaptım, amacımın ne oldu ortada zaten.

    Burası forum, isteyen oyunla ilgili bilgi alır bili verir ya da çıkar teknik sorunları paylaşır yardım ister. Bazıları da elindeki kullanmayacağı oyunu başkalarına verir, satar.

    Senin yaptığın düpedüz terbiyesizlik. Buradaki mesele ne delikanlılık ne de tüccarlık. 1 adet keyle neyin tüccarlığını yapıyorsun. Bu yazdıklarına bakınca şunu anladım. Ya çok cahilsin yada yaşın küçük. Forumdaki yazılanlar hoşuna gitmeyebilir, eleştirirsin anlarım. Ancak bu üslüpla hiçbir yere varamazsın.

    Zaten istemediği birşeyi yasaklatmak isteyen zihniyetin seni çok güzel özetlemiş.

    Alıntıları Göster
    Peki çılgın kahraman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tam bir ılık oyunu tam

    ılık ılık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 16 Mart 2019; 17:46:10 >
  • 1 adet key var. 100 liraya bırakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.