Merhaba arkadaşlar 129 gün kaldı ve ben çok geç başladım çalışmaya haliyle çok eksik var tyt netlerim 50 bandında ayt olmadım daha ama 10 falan anca gelir hedefim ilk sene 80 tyt 40 ayt. Bende mecbur haftada 3-4 gün öğleden sonraları okula gitmeyip evde yardırmayı düşünüyorum. Matematik dersimiz öğleden önceleri oluyor mat hocamız iyi ama fen dersleri verimsiz geçiyor youtubeden çok daha iyi hallederim diye düşünüyorum. İlk haftadan itibaren 3 gün falan öğleden sonra gitmesem okula sınıfta kalma olur mu? Ailemle en son gidip sildirebilir miyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madaoalreadybloomed -- 9 Şubat 2022; 12:15:40 > |
Devamsızlıktan kalma gibi bir durum var mı?

-
-
Hedefim tyt 80 ayt 40 ilk senemde
-
Okula bağlı
bizim okulda sona doğru sınıfın yarısı yoktu
okulun da gidip bırakacak hali yok tabii -hem pandemi hem 12.sınıf 2021de daha da kötüydü pandemi-
sınıfta kalma gibi bir durum olmadı
-
Yani sene sonuna doğru ailemle gidip sildirebilirim bir sorun yaşanmaz dimi.
-
Velinin gidip sildirmesi diye bir durum yok yanlış bilgi verilmesin özürsüz devamsızlık özürlü kısmına giriliyor ve bunun bir sınırı var ikisi toplam 25 gün olduğunda belge alamazsın toplam 30 gün olduğunda sınıfta kalırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K????? K?? -- 9 Şubat 2022; 12:31:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açık lise kayıtları 2 gün daha devam ediyor haberin olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstteki hocam gibi biliyorum ben de
iyi ihtimal hocaların uyarır zaten devamsızlığın çok vb diye
yani zaten sıkıntı yok deyip tamamen salma ama aşırı bir korkuya da gerek yok
okul ne diyor o önemli ona bir bakman lazım izin verecek mi ki? öğleden sonra ayrılacak mısın?
-
O zaman son 2 ay kala gitmem yapacak bişey yok
-
açık liseye geçin isterseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Matematik hocamız çok iyi o yüzden açık liseye geçmek istemiyorum ayrıca alışma sürecine zamanım yok.
-
ayt 10 anca gelir demişsiniz demek ki hoca iyi olsa bile temeli kaçırmışsınız veya o hocadan anlamıyorsunuz. alışma süreci dediğiniz evde çalışmaya alışmak mı? evde çalışamıyorsanız zaten öğleden sonraları kaçmak veya son iki ay gitmemek de bir işe yarayacak değil. bence tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayt 10 anca gelir çünkü hiç dinlemedim ki. 12.sınıfın ilk dönem konularını biliyorum matematikte tek. Pandemi döneminde hiç ders çalışmadım. Anlamak konusunda sıkıntım yok sadece ne kadar çok zamanım varsa o kadar kar benim için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X