Şimdi Ara

Devamsızlık sorunu nasıl çözülür ( 7,5 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar durum vahim biraz. Daha ilk dönemden devamsızlıgım 7,5. 06:55 de ders başlıyor.Boyle bir şey olurmu arkadas ya . Evden okula 30 dk mesafe tum gun ölü gibi oluyorum hiç okulda benı çeken birşey yok . Dersler desen coğu boş bilgi muzık , edebiyat gibi saçma dersler var. Yemin ediyorum gram zevk , heves bırakmıyor ınsanda bu sistem . Kimi zaman evden cıkıyorum okula diye gidiyorum bakıyorkoye meydanı felan gezıyorum tek basıma dolanıyorum . İnanın okula olan hevesım hiç kalmadı . Önceleri yaklaşık 8-10 tane takdır belgem vardı lakın lisede durum çok değişti. Böyle böyle gitmeye gitmeye devamsızlıgım arttı arkadaslar bunun sildirme , rapor alma gibi bir yontemı varmıdır ? Varsa bı yardımcı olun arkadaslar

Bu arada yaş 17 Lise 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Limonata -- 23 Aralık 2015; 23:54:51 >

• Sildirme gibi bir durum söz konusu olmaz, yüksek yerden tanıdığınız yoksa elbet. Rapor konusunda ise yine tanıdık doktor vb gibi bir durum yoksa, çok zor alırsınız. Özel hastahaneler para ile rapor verebiliyor, oraya başvurabilirsiniz. Uyku düzeniniz yanlış bana göre, en geç 10 da yatakta olmanız lazım, uykunuzu alabilmeniz için. Uykunuzu alamaz iseniz güne mutsuz, keyifsiz başlarsınız maalesef. =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Limonata

Evet arkadaslar durum vahim biraz. Daha ilk dönemden devamsızlıgım 7,5. 06:55 de ders başlıyor.Boyle bir şey olurmu arkadas ya . Evden okula 30 dk mesafe tum gun ölü gibi oluyorum hiç okulda benı çeken birşey yok . Dersler desen coğu boş bilgi muzık , edebiyat gibi saçma dersler var. Yemin ediyorum gram zevk , heves bırakmıyor ınsanda bu sistem . Kimi zaman evden cıkıyorum okula diye gidiyorum bakıyorkoye meydanı felan gezıyorum tek basıma dolanıyorum . İnanın okula olan hevesım hiç kalmadı . Önceleri yaklaşık 8-10 tane takdır belgem vardı lakın lisede durum çok değişti. Böyle böyle gitmeye gitmeye devamsızlıgım arttı arkadaslar bunun sildirme , rapor alma gibi bir yontemı varmıdır ? Varsa bı yardımcı olun arkadaslar

Bu arada yaş 17 Lise 3

İlk dersin son 10 dakikası okula git geç kağıdı al. Bizde yok yazmıyorlardı. Bir de bu okulların etkinlik grupları oluyor onlara katılmaya çalış. Nerdeyse hiç derse girmedikleri oluyordu adamların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6.55 de ders mi olur CSB + BLOK

• GenkaNuank G kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bızım okul değşik biraz onceden 7.05 tı sonra bızım sınıf topluca kaçtıgı için ogle arası olan 50 dkyı 10 dk yaptılar Saatlerlede bıraz oynadılar. Ki resmiolarak 6.55 normalde hocalar 7.00-7.05 gibi giriyorlar derse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Limonata -- 23 Aralık 2015; 23:58:32 >
  • quote:

Valla hocam bızım okul değşik biraz onceden 7.05 tı sonra bızım sınıf topluca kaçtıgı için ogle arası olan 50 dkyı 10 dk yaptılar Saatlerlede bıraz oynadılar

Öğle arası 10 dk mı hocam senin okulun adı csbanadolu lisesi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Sildirme gibi bir durum söz konusu olmaz, yüksek yerden tanıdığınız yoksa elbet. Rapor konusunda ise yine tanıdık doktor vb gibi bir durum yoksa, çok zor alırsınız. Özel hastahaneler para ile rapor verebiliyor, oraya başvurabilirsiniz. Uyku düzeniniz yanlış bana göre, en geç 10 da yatakta olmanız lazım, uykunuzu alabilmeniz için. Uykunuzu alamaz iseniz güne mutsuz, keyifsiz başlarsınız maalesef. =/

Saatr 12 oldu hadi sen de git yat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 tekrar çok mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam git başka konuyu trolle ya şurda gece olmus zaten bırazdan yatacağım . Yardımsever arkadaslardan birkaç taktık ve yardım almak istedım sen neyın peşinde kosuyorsun ya
  • Azıcık ağzın laf yapıcak, açık göz olucan devamsızlık oluyomu bak, ben haftanın yedi günü farklı bahanelerle rapor alırdım, fiş falan yapardık biz kaldımı bilmiyorum, yok yazdırmazdık çocuklara. Nası liselisiniz lan siz

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Sildirme gibi bir durum söz konusu olmaz, yüksek yerden tanıdığınız yoksa elbet. Rapor konusunda ise yine tanıdık doktor vb gibi bir durum yoksa, çok zor alırsınız. Özel hastahaneler para ile rapor verebiliyor, oraya başvurabilirsiniz. Uyku düzeniniz yanlış bana göre, en geç 10 da yatakta olmanız lazım, uykunuzu alabilmeniz için. Uykunuzu alamaz iseniz güne mutsuz, keyifsiz başlarsınız maalesef. =/

Saatr 12 oldu hadi sen de git yat

Uyku düzenimi korumak istiyorum fakat, malumunuz bilgisayar başından kalkmak en zor şeylerden birisi. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 24 Aralık 2015; 0:01:53 >

• quote:

Hocam git başka konuyu trolle ya şurda gece olmus zaten bırazdan yatacağım . Yardımsever arkadaslardan birkaç taktık ve yardım almak istedım sen neyın peşinde kosuyorsun ya

Ben sana bir taktik söyleyeyim hocam okul değiştir böyle okula gidilmez. Okumam daha iyi

İşte benım ısyanımda buna hocam
  • velin gelsin okula dilekçe versin silerler.ama sen yinede bi sor müdüre.

• burak.t001 kullanıcısına yanıt
    HOcam çok duydum boyle silerler muhabbetını ama siliyorlarmı gercekten bir tecrubenız varmı ?
  • quote:

HOcam çok duydum boyle silerler muhabbetını ama siliyorlarmı gercekten bir tecrubenız varmı ?

devamsızlığı 9,5 a dayanan arkadaşlarım vardı.hepsini silmiyorlar ama 4-5 gün kalıyordu hocam.

• burak.t001 kullanıcısına yanıt
    aslında haklısın hocam bızım sınıfta 19 gun olan var hala birşey oldugu yok adama
  • quote:

aslında haklısın hocam bızım sınıfta 19 gun olan var hala birşey oldugu yok adama
    biraz nakit yada okula kömür yardımı gibi birşey yaparsan devamsızlığı geç sınıfı bile geçersiniz en azından bizim burda
  • quote:

lise sona giderken gitmedigim gunleri veli dilekcesiyle izinli yazdiriyordum olur simdi herhalde

• Lisede her sene ilk dönemden 15 üstü devamsızlık yapardım. 2. dönem g#tümün üstüne oturuyodum. Çok daraldığım zamanlar rapor yazdırıyodum aile doktorundan.(burdan selamlar kendisine)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt
    Benım merak ettıgım hususta bu hocam zaten yanı direk dıyelım 9.0 devamsızlıgım gıtmedım okula 10 oldu dırek kalma gibi bir söz konusuvarmı yokmu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.