Şimdi Ara

Devamsızlık (güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar özürsüz devamsız hakkımızı raporlu da kullanabiliyor muyuz? yani 20 raporsuz, 25 raporlunun hepsi 45 raporlu yapılabiliyor mu? kendi okuluma sordum oluyor ddediler, babam kendi okuluna sordu olmaz dediler. internette aradım bulamadım o tarz bi bilgi. kesin bilen varsa söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnofthelight -- 20 Nisan 2013; 12:19:42 >

• özürsüz raporlu olarak kullanılamıyor yani? şöyle de duymuştum da hepsi özürsüz kullanılamıyor ama hepsi raporlu oluyor.
  • Özürsüzü raporlu olarak kullanmanin ne mantigi var ki ozursuz ozursuzdur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya gerek var ki soruyorum, heyet alamıycam özürsüzü sınav zamanı raporlu yapçam. var ki soruyorum bilen varsa cevap versin bilmeyen meşgul etmesin arkadaşlar. cevap yok hala bilen var mı? zaten kafam bozuk boş yapıyosunuz, bi sizin kafanız çalışıyo biz düşünemiyoz. kusura bakmayın sert çıkmış olabilirim ama biraz zekilik taslamak yerine yardımcı olmayı deneyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnofthelight -- 20 Nisan 2013; 12:18:56 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben cevap istiyorum, heyet alamıyorum herkesin yanında parayla satçam diye bekleyen, ya da tanıdığı olup vereyim diyen yok. dediğim gibi bana akıl vermeyin ben yapçağım şeyi biliyorum, sadece oluyor mu olmuyor mu onu söyleyecek birine ihtiyacım var. başlıkta hiçbi faydası olmayan ama ben cevabımı almışım gibi gösteren sürüyle mesaj var. arkadaşlar bana nasıl olmaz, ne kadar mantıksız ık bık demeyin. olayı açılamakla da uğraşamam size ama mantıksız olsa sormam. SORDUĞUM ŞEYE CEVAP VEREBİLECEK OLAN VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnofthelight -- 20 Nisan 2013; 12:43:01 >
    “Siz sırrı çözmek değil, kandırılmak istiyorsunuz.”
    Geçmiş Yılların Öss/Ales/Ygs/Lys Soruları
  • ya bizim müdür yardımcısı da oluyor dedi ama işte olmaz diyen de var. net bilen biri varsa soruyorum işte. ona göre son sınavlar başlayana kadar özürsüzümü ya kullanıp bitircem ya da sınav zamanına rapor için saklıycam 2 haftasını. onu net öğrenmem lazım. çok sıkıntılı işler :/
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.