Şimdi Ara

Devamlı tanımadığım kişiler tarafından aranıyorum yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gündür tanımadığım onlarca farklı numara tarafından saat fark etmeksizin aranıyorum.Bazılarına cevap veremedim, 1-2 tanesini açtım yanlış numara vs dediler.En son bugün birine cevap verdim, hayırdır lan nerden buldun bu numarayı ne arayıp duruyorsunuz dedim, o da dedi ki bu benim yeğenimin numarası şuanda da onla konuşuyor gözüküyorum onun numarası yazıyor ekranda dedi ( ama ekranda söylediği numara benim numaram değil ) ben birisinin numaramı bir yerlerde paylaştığından veya işlettiğinden şüpheleniyordum, dedim polise verecem kimse bulacam sizi vs diye kapattım.Bunun üstüne 2 dk sonra aynı numaradan bir daha aradı ve arkadaşın çocuğu bu numaraya yönlendirmiş ondan senin numara çıkıyormuş şimdi düzeltiyoruz dedi.Ben tabi yemedim kimmiş çocuk söyle vs dedim söylemedi gene kapatıp engelledim.

Evet hikaye kısaca böyle, sizce bu durum neden olabilir ve ne yapmalıyım ? Numara yönlendirme diye bir şey var mı varsa nasıl oluyor ? Gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 9 Ekim 2022; 16:37:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Cep telefonunda yapmadım ama eskiden işyerinde sabit telefonu cep telefonuna yönlendiriyordum.

Cep telefonu ayarlarında da arama yönlendirme gördüm ama kullanmadım.

Baktım şimdi;
    iphone;
    Ayarlar>telefon>arama yönlendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 9 Ekim 2022; 16:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Aynen gördüm ben de, yalnız diyelim çocuğun biri kendi numarasını benim numarama yönlendirdi, bunun için benden izin alması gerekmiyor mu teknik olarak ? O zaman ben gideyim kafama göre gıcık olduğum birine yönlendiriyim sabah akşam arasınlar…

Bir de numaramı kimin yönlendirdiğini görüp iptal etme şansımız var mıdır ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Felurian kullanıcısına yanıt

Onu bilmiyorum hocam, kendi operatörünüze bi danışsanız belki yardımcı olurlar.

• Müşteri hizmetlerini ara durumu anlat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Numara yönlendirme servisi diye bir şey var hocam ve bunun için yönlendirilen numaradan onay vs gibi bir şey de gerekmiyor kötü yanı o. Yanlışlıkla sizin numaranızı girmiş olabilirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.