*sinema < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dev Oyun Anketi (KAZANAN) [Red Dead Redemption 2] (13. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Rdr 2 teknik olarak Witcher 3 den üstündür. Diğer tüm alanlarda witcher ezer. Witcher 3 yapılmış en iyi oyundur. GOW bu iklinin yanına yaklaşamaz. Gow alt ligde kalır. Skyrim, Morrowind, ELden ring vs varken gow bahsedilmez bile. Gow reskin oyundur. Benzeri çoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 17 Ağustos 2022; 9:15:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
metro nasıl uncharted'ı eleyebiliyor aklım almıyor. uncharted resmen efsane bir yapım. metacritic uncharted 94 metro 80 açık ara fark var
-
Metacritic puanlarının bir değeri yok. Uncharted klasik konsol şişirmesi oyunlardan. Metro Exodus 2019 senesinin en iyi oyunu.
Rdr2 den sonra witcher 3 e devam edemiyorum. Animasyonlar felaket hissettiriyor. Hikaye de iyi ancak rdr2 gibi yavaş ve sağlam işlenen ve gerçekten karakterlerle bağ kurabileceğim bir hikaye değil bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Witcher herkese hitap eden bir oyun iken, RDR2 herkese hitap etmiyor 20 saati görmeden bırakan çok adam var. Witcherda ilk 2 saat montonken, RDR 2 de ilk 10 saat monton geçiyor.
-
Witcher 3 ve RDR2 ikiside güzeldi beğenerek oynadım ama Witcher 3 bitirip tekrar başlamışken, RDR2 'yi 80 saat sonunda ana hikayeyi bitirmeden bıraktım. Neden bilmiyorum bir yerden sonra akmaması beni iyice sinir etti. Belki çok fazla dağ, bayır, hayvanlarla uğraştım, ondandır.
Metroyu çok sevip kitaplarını okumuş olsam da Exodus benim için ilk 2 oyun kadar başarılı değil ama gidip de yarım yamalakça çıkarılan Cyberpunk' oy vermem.
-
Hocam biri sana popülite dedin diye laf sallamıştı, banlıydım, cevap veremedim. Nereye kayboldu o?
Hiçbir aksiyon-macera oyunu bir RPG oyunu ile aşık atamaz. O arkadaşın parmak basmaya çalıştığı nokta buydu bence.
-
Anket Cumartesi saat 19.00'da kapanıyor. Oyunuzu kullanmayı unutmayın.
-
Bunun 2014 öncesi versiyonunu yapacak mısın?
RDR2 kazanır.
-
Öyle bir düşüncem yok hocam. Bu Anket tamamlandığında bütün oyunların aldığı oyların toplamı olan listeyi paylaşacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 18 Ağustos 2022; 17:34:4 >
1-Witcher 3
2-RDR2
3-Cyberpunk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 20 Ağustos 2022; 5:0:58 > -
Anketin kapanmasına son saatler. Saat 19.00 da kapanıyor.
-
The witcher 3 sadece dlc paketleriyle rdr 2 yi tokatlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=DoLNiGy4Pjs&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anket Tamamlandı. Kazanan Red Dead Redemption 2.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X