Şimdi Ara

Dev Bütçeli ÇANAKKALE 1915 Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.facebook.com/photo.php?v=10151220749014241

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 15 Ekim 2012; 2:49:36 >

• Yav nedense Türk savaş filmlerinde atmosfer bir türlü yakalanamıyor.En iyi şu ana kadar fetih 1453 yapıldı tamam güzeldi ama film sanki oldu bitti gibi olmuş sahnede çekildiği çok çok belli olmuş.Buna gelince de kore, çin savaş filmlerini izleyin görün derim.Adamlar o savaş atmosferini çok iyi yakalamışlar.Birde savaştasın ağa yani bildiğin savaş oyuncuların yüzlerinde hiç mi çamur olmaz tamam Türk askeri bu Allah'ın huzuruna temiz çıkmamız gerekiyor diyor ama bu savaştır etmeyin tutmayın askerin üstünü başını yırtın biraz.Yani o günleri göz önüne getirin milli duyguları canlandıracam diye film çekilmez ki.Atmosferi yakalamak lazım savaş dediğimiz zaman akla karanlık bir görüntü gelir kan gelir çamur yağmur kar gelir adamlar günlük gülistanlık film çekmiş.Tamam film çıkar çıkmaz ben filme gidiyorum.

Orijinalden alıntı: 'ressam

Yav nedense Türk savaş filmlerinde atmosfer bir türlü yakalanamıyor.En iyi şu ana kadar fetih 1453 yapıldı tamam güzeldi ama film sanki oldu bitti gibi olmuş sahnede çekildiği çok çok belli olmuş.Buna gelince de kore, çin savaş filmlerini izleyin görün derim.Adamlar o savaş atmosferini çok iyi yakalamışlar.Birde savaştasın ağa yani bildiğin savaş oyuncuların yüzlerinde hiç mi çamur olmaz tamam Türk askeri bu Allah'ın huzuruna temiz çıkmamız gerekiyor diyor ama bu savaştır etmeyin tutmayın askerin üstünü başını yırtın biraz.Yani o günleri göz önüne getirin milli duyguları canlandıracam diye film çekilmez ki.Atmosferi yakalamak lazım savaş dediğimiz zaman akla karanlık bir görüntü gelir kan gelir çamur yağmur kar gelir adamlar günlük gülistanlık film çekmiş.Tamam film çıkar çıkmaz ben filme gidiyorum.

Kesinlikle katılıyorum Türkler bu atmosferi yakalayamıyo malesef , nedense bişeyler hep eksik . Fragmanı izledim içime sinmeyen bi dünya sahne var ben yönetmen olsam ne bileyim o sahneyi tekrar tekrar çeker düzgününü yapabilene kadar uğraşırım , acaba bunlar anca bu kadar oluyo diyip bırakıyorlar mı yoksa gerçekten içlerine siniyo da mı yapıyolar anlamış değilim ..

• Turkler film islerinde basarisiz arkadas. Fetih 1453 de cok ahim sahim bisey degildi. 10 milyon dolar dev butce degil. Tamam. Tqrihimizde filme alinabilecek o kadar cok olay var ama adam akilli filme alabilen yok. Amerikalilari goruyorsunuz. Adamlar olmayan tariflerini gayet guzel varmis gibi satiyorlar herifler iraktaki askerini kahraman gosteriyor. Bizim tarihimizin %1i amerikalilarda olsaydi neler olurdu FILM KONUSUNDA dusunemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Adamların tarihi yok bişeyi yok kıçından uydurdukları süperkahramanlarla milyar dolarlar yiyolar.

Bizde şu dandik süperkahramanların hikayelerinden milyon kat ilgi çekici hikayelerimiz efsanelerimiz var ama arz talep meselesi nerde acıklı ağlak o onun arkasından konuşmuş o buna tecavüz etmis vsvs dizi film var bizim halk ona tapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Ekim 2012; 4:04:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

anlamiyorum adamlar öylede böylede ceksek izlicekler diyemi böyle yapiyo napiyor..

Bütçe $250.000.000
    Hasılat $1,075,177,660

Fetih 1453'ün bütçesi ve hasılatı

Bütçe 18.200.000$
    Hasılat 65.720.690$

(wikipedia'dan alıntıdır)...
    ❖ Asus TUF B450-Plus Gaming AMD B450 DDR4 3200MHz Soket AM4 ❖ AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W ❖ MSI RX580 ARMOR 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 ❖ CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 ❖ Samsung 860 QVO 1TB 550MB-520MB/s Sata 3 2.5" ❖ SteelSeries Rival 710 ❖ TT Challenger Gaming Keyboard ❖ HyperX Cloud II Pro Gaming ❖ SteelSeries Qck Edge Large ❖ COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM ❖ AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync ❖ Cooler Master CM 690 ❖
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.