Şimdi Ara

Detective Conan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film ve Ova'ların seri ile bir paralelliği var mı?
    Güncele geldikten sonra izlemekte bir sorun olur mu mesela?
    Böyle bir durum varsa izleme sırasını da biliyorsan paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiRaiverd

Film ve Ova'ların seri ile bir paralelliği var mı?
    Güncele geldikten sonra izlemekte bir sorun olur mu mesela?
    Böyle bir durum varsa izleme sırasını da biliyorsan paylaşırsan sevinirim.

Filmler ve OVA'lar TV serilerinin çeşitli aralıklarında geçen çeşitli davalar şeklinde düşünülebilir. Tek farkı filmlerde TV bölümlerindekinden daha büyük çaplı olaylar yaşanması. OVA'lar ise TV serisine daha yakın formatta maceralar olarak düşünülebilir.

Movie 1: 56-98 arasında
    Movie 2: 99-141 arasında
    Movie 3: 142-186 arasında
    Movie 4: 187-230 arasında
    Movie 5: 231-274 arasında
    Movie 6: 275-316 arasında
    Movie 7: 317-356 arasında
    Movie 8: 357-394 arasında
    Movie 9: 395-435 arasında
    Movie 10: 436-469 arasında
    Movie 11: 470-500 arasında
    Movie 12: 501-528 arasında
    Movie 13: 529-570 arasında
    Movie 14: 571-610 arasında
    Movie 15 : 611-650 arasında
    Movie 16 : 651-693 arasında
    Movie 17 : 694-734 arasında
    Lupin III vs Detective Conan Movie : 721. bölümden sonra
    Movie 18 : 735'den sonra

Magic File 2 özel bölümü 12. filmden sonra
    Magic File 3 özel bölümü 13. filmden sonra
    Magic File 4 özel bölümü 14. filmden sonra

1. OVA 129. bölümden sonra

Lupin III vs Detective Conan TV özel bölümü 535. bölümden sonra

Film ve bölümleri anlamak için hayati şekilde bu listeye sadık kalmana gerek yok. Seride belli bir kısma gelip maraton şeklinde de izleyebilirsin bunları. Umarım yardımcı olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Anime öneri başlığında adını duyunca geçen ay başladım bu animeye derslerde yoğun olmadığı için 160 lara kadar geldim. Neyse lafı uzatmadan direkt konuya geçeyim. Filmler mangaka tarafından mı yazılıyor? 3.filmin
    kaito kid conanın shinichi olduğunu biliyor
    gibiydi ama animede öyle bir izlenim alamadım. Ne zaman öğreniyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilqi_Gin -- 26 Ekim 2015; 23:05:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmleri,Ovaları ve bölümleri hangi sıradan sonra izlemek gerek.Belli bir sıra yazabilecek olan var mı.Kastettiğim şu bölümden sonra şunu izle.Arsında şöyle devam et gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tilqi_Gin

Anime öneri başlığında adını duyunca geçen ay başladım bu animeye derslerde yoğun olmadığı için 160 lara kadar geldim. Neyse lafı uzatmadan direkt konuya geçeyim. Filmler mangaka tarafından mı yazılıyor? 3.filmin
    kaito kid conanın shinichi olduğunu biliyor
    gibiydi ama animede öyle bir izlenim alamadım. Ne zaman öğreniyor acaba?

Filmler mangadan ve animeden bağımsız. Yani filmlerde olan olaylar mangayı ve animeyi bağlamıyor ama tabi filmler de animeyi baz alınarak yapıldığı için konuları animeyle bağlantılı bir şekilde ilerliyor. Kaitou Kid animede ve mangada Conan'ın kim olduğunu bilmiyor kısacası. Zaten filmlerin sadece birkaç tanesi konu olarak gerçekten kaliteli, çoğu aksiyonu bol tutan , öylesine eğlencelik tarzda yapımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 27 Ekim 2015; 17:53:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Urasawa Gen

Filmleri,Ovaları ve bölümleri hangi sıradan sonra izlemek gerek.Belli bir sıra yazabilecek olan var mı.Kastettiğim şu bölümden sonra şunu izle.Arsında şöyle devam et gibi.

Tumblr
    Guide to Rewatching Everything Conan Related
    http://dcrewatch.tumblr.com/orderguide
    buradan bir sıralama buldum bu şekilde izleyebilirsin sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tilqi_Gin

quote:

Orijinalden alıntı: Urasawa Gen

Filmleri,Ovaları ve bölümleri hangi sıradan sonra izlemek gerek.Belli bir sıra yazabilecek olan var mı.Kastettiğim şu bölümden sonra şunu izle.Arsında şöyle devam et gibi.

Tumblr
    Guide to Rewatching Everything Conan Related
    http://dcrewatch.tumblr.com/orderguide
    buradan bir sıralama buldum bu şekilde izleyebilirsin sanırım.

Teşekkürler.

• gercekten dedektif conan seven birini bulmak güzel bir anime sitesinde 176 . bölüme kadar cevrilmiş filmleriinde cevrilmişi var umarım devamı gelirde izlemeye deavm edebilirim gercekten cok güzel seri :D düşmanın gerçek kimliği ortaya cıktı mı cıktıysa özelden bir msjla anlatabilir mi bilen varsa
  • ChiDosHi C kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye eder misiniz dedective conani. Soyle izleme istegi getirecek bir cevap bekliyorum :)

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    kesinlikle tavsiye ederim neden cünkü gizem türünden yıllarcaa yayınlanmayı normal sıradan bir anime basaramaz kudonun akıl almaz cıkarım yetenegi genellkle komik durumlara düşmeler çapkın ranın babası :D ran <3 ve sonoko ( komedi kız abazadır ağır) kaito kid karakterinle mücadelesi tekrar eski haline dönmeyi calışması ve bunların arasına serpiştirilmiş aşk :D
  • Kısa serilerin hemen bittiğini düşünüp uzun seri takip etmek isteyenlere tavsiyemdir. Benim her zaman düşüncem bir uzun seriye devam edip yanında da kısa seriler izlemektir. Detective conan bu yönden çok iyi . Genelde iki veya üç bölümden oluşan davalar , bu davaların çok iyi düşünülmüş olması , arkada devam eden güzel bir kurgunun olması daha bir sürü şey sayılabilir. "İlla sürekli conan izleyeceğim" diye bir şey yok bir izlediğinde bir dava izlersin sonra başka bir şey izlersin. Uzun lafın kısası izlenilmesi şiddetle tavsiye olunur.

• izlemiş olan var mı?

• Hey be cocuklugumun animesi
  • eskiden televizyonda ne güzel anime yayınlanırdı, şimdiki hale bak bir de. nerede çöplük var tvde yayınlıyorlar. yeni nesil de biraz tembel kendisi araştırmıyor, hazır olursa ancak gidip izliyor veya sürü psikolojisi halinde olmadık çizgi film ve animeleri izliyor.

detective conan türkiyede en ilginç animeleri yayınlayan (cobrayı saymazsak başka kanalların yayınlamayı aklından geçirmeyen) BRT de yayınlanmıştı. kanalın diğer yayınladığı hatırladığım animeleri de yazayım da oturup ağlayalım böyle güzide kanalın kapanıp çer çöp kanalların ayakta kalmasına;

-detective conan
    -dr. slump
    -magic knight rayearth
    -you are under arrest

bu animelerin hepsi aynı dönemde yayınlandı üstelik izlemeyen varsa her birini ayrı ayrı tavsiye ederim.
  • Çocukluğumda show tv de izlediğim (98 -99 yılı diye hatırlıyorum) anime.
    Sebebsizce aklima geldi,kaliteli şekilde izleyebileceğim yer var mi?

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Türkanimede 139. bölüme kadar kaliteli altyazılarla izleyebilirsiniz. 139'dan sonraki bölümlerin çevirileri çok kötü olmakla birlikte 300'lü bölümlere kadar altyazılar mevcut.

Ekleme: 139'dan sonraki bölümleri çeviren grup zamanla kendisini çok geliştirmiş, 300'lü bölümlerin altyazıları son derece kaliteliydi. Ve grup seride güncele gelince çevirdiği ilk bölümleri tekrar gözden geçireceğini söylemiş. Nasıl takip edeceğiniz size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 1 Mart 2020; 11:27:51 >
  • 3.filmi izlemek istiyırum ama izliyemiyorum nerden izleyebilirim

• maxmania kullanıcısına yanıt
    Hocam , biz Pokemon , digimon , yugioh nesliyiz : D bilmiyoruz bunları .

Televizyonda eskilerden bu Dragon Ball izlemisimdir. Star'da mi yayınlanıyordu hatırlamıyorum .

• FarklıAkıl F kullanıcısına yanıt
    beyblade'i unutmuşsunuz hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

başlasam mı diye ikide bir düşündüğüm animedir

Bana göre halihazırda devam eden uzun süreli ongoing serilerin ayırılan zamanın hakkını veren tek örneği. "200 küsür bölüm izle bak nasıl açılıyor" türünden bir seri değil. İster bir oturuşta tek ister 10 bölüm izleyin, amaç suçluyu ekran başında Conan'dan önce bulmak olduğu için farketmiyor. Serinin genelini kuşatan bir konu da var elbette ama serinin episodik olması akıl oyunlarının kanımca daha ön plana çıkmasını sağlamış.

Bölümün yarısına geldiğinizde suçluyu bulmanız için tüm ipuçları size zaten sunulmuş oluyor, göstere göstere yada değil. Hal böyleyken suçluyu bulmak için gereken delilliler yada gelişmeler sonradan uydurulmuş şekilde ortaya çıkartılmadığından yada plotarmor metodları kullanılmadığından, her ayrıntısına çoooooook önceden kafa yorulduğuna gerçekten emin olduğunuz gerçek bir akıl oyunu izliyorsunuz.

Kısaca Detective Conan izleyiciyle bağ kuran, kendine has bir interaktifliğe sahip bir yapım.

Alıntıları Göster
    Başka uzun serilerde 200 bölüm izle anime açılıyor lafiniza baya güldüm : D

Aklıma One Piece geldi oda 150,den sonra açılıyor...

Gayet güzel bir animeye benziyor. Baş karakter olan çocuğun aslında çocuk olmadığını duymak içimi ferahlatti .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.