Şimdi Ara

Dertliyim paylaşmak istedim (bu konuda arada bi böyle paylaşımlar yapmayı düşünüyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgi tarafların birbirinin arkasında olmasını gerektirir. Böylece birbirlerine arkalarını dönmüş olurlar. Bu yüzden tam olarak sevgi hiç bi zaman gerçekleşmez. Bi kişi kendini her zaman feda eder. Arkasını dönüp sırtından diğerine sarılır. O bi kişi hep daha çok seven olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgiyi hissettirecek veya hissetmeni sağlayacak insanlar zor bulunur. Senin tam sorunun nedir? Aşk acısı?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuma357 -- 4 Ağustos 2013; 21:36:28 >
  • "İçim acıyor" dedi, "neden" dedim, "bilmiyorum" dedi. "bilirsin" dedim, "nasıl" dedi. "şöyle" dedim; "herkes bilir acısını bir gün. sende bileceksin, sana da öğretecekler, o gün hiç olmamayı dileyeceksin, ama olacaksın. alışacaksın. acının bir ismi olacak, ama asla bir cismi olmayacak, ilk önce var sanacaksın, herkes yanılır, sende yanılacaksın. bilmekten yorulacaksın bilmeyi bırakacaksın, çok şeyi bırakacaksın aslında, sonra artık bir daha için acımayacak, büyüyecek o ağrı. büyüyecek seninle birlikte.. ve anlayacaksın ki;"
    "Ruh yara aldı mı, kapanmaz
    Ömrü acır insanın..."

• quote:

Orijinalden alıntı: yuma357

"İçim acıyor" dedi, "neden" dedim, "bilmiyorum" dedi. "bilirsin" dedim, "nasıl" dedi. "şöyle" dedim; "herkes bilir acısını bir gün. sende bileceksin, sana da öğretecekler, o gün hiç olmamayı dileyeceksin, ama olacaksın. alışacaksın. acının bir ismi olacak, ama asla bir cismi olmayacak, ilk önce var sanacaksın, herkes yanılır, sende yanılacaksın. bilmekten yorulacaksın bilmeyi bırakacaksın, çok şeyi bırakacaksın aslında, sonra artık bir daha için acımayacak, büyüyecek o ağrı. büyüyecek seninle birlikte.. ve anlayacaksın ki;"
    "Ruh yara aldı mı, kapanmaz
    Ömrü acır insanın..."

Ah be hocam ne yazmışsın durduk yere hüzünlendirdin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.