Bildirim
dershaneler artık kayıt almıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dershaneler kaldırılırsa bu sınav sistemi devam etmez farklı bir sisteme geçilir. -
Saati 100 lira mı ? Vov
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım istanbuldasın gaziantep matematik 60-70 tl diye biliyorum mesela şehrine göre değişiyor kilis 50 vs.
fakat en küçük şehirde bile 50tl desen adam 3 dersten özel ders alsa haftada 150 lira ayda 600 yapar bu ülkede asgari maaş 1000 lira.
@MrDraius zaten biz girdikten sonraki seneler açık uçlu olacak yani geçiş döneminde kaldık -
O zaman şimdiden başlayın YGS'yi bitirin 11 sonuna kadar, ardından 10-11 konularını da yazın bitirirseniz sadece 12. sınıf kalır onuda okulda halledersiniz. Anlamadığınız konuları ayıklar o konularla ilgili özel ders alırsınız. Sonra full deneme -
quote:
Orijinalden alıntı: MassiveDynamic
sanırım istanbuldasın gaziantep matematik 60-70 tl diye biliyorum mesela şehrine göre değişiyor kilis 50 vs.
fakat en küçük şehirde bile 50tl desen adam 3 dersten özel ders alsa haftada 150 lira ayda 600 yapar bu ülkede asgari maaş 1000 lira.
@MrDraius zaten biz girdikten sonraki seneler açık uçlu olacak yani geçiş döneminde kaldık
Asgari keşke 1000 olsa 700 civarı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla etüt merkezleri falan açsalar bari hayırlarına ya -
Dersaneler kapanır,okullar kendileri kurs açar bence.
Öğretmenler rahat. -
saati 100 lirada neymiş öyle ya :/ Izmirde 2 saati 100 lira :D ayrıca gerizekalı değilsen yada belli bir temelin varsa dersleri internetten dinleyip sorularını özel hocaya çözdürebilirsin. böylelikle 1 dersten her hafta almana gerek kalmaz ve her derstende alabilirsin. -
ama fiyat çok abartmıyorum saati cidden 100 lira. temelde benim zayıflık var ayrıca -
quote:
Orijinalden alıntı: ozge..
ama fiyat çok abartmıyorum saati cidden 100 lira. temelde benim zayıflık var ayrıca
O zaman herkes 1 çalışıyorsa sen 2 çalış. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathDoctor
quote:
ama fiyat çok abartmıyorum saati cidden 100 lira. temelde benim zayıflık var ayrıca
O zaman herkes 1 çalışıyorsa sen 2 çalış.
öyle olması gerekiyo ama sabredebilcekmiyim orası meçhul. çok korkuyorum -
quote:
quote:
quote:
öyle olması gerekiyo ama sabredebilcekmiyim orası meçhul. çok korkuyorum
Dershaneler varken hocalar sana sihirli değnekle büyü yapmayacaklar, yine çalışacaksın. Emek yoksa ekmekte yok. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Dershaneler varken hocalar sana sihirli değnekle büyü yapmayacaklar, yine çalışacaksın. Emek yoksa ekmekte yok.
evet ama plansızlıktan güme giderim diye korkuyorum. bide anlatan hocalarda olması bi avantaj geometriyle matematiği nasıl halledicem ben tek basıma
-
saati 100tl ye nasıl bu kadar şaşırdınız anlamıyorum.Ne hocalar var.Şahsen ben de mattan zamanında 100 liraya özel ders aldım.Saati 300tl olan bir matematikçi dahi vardı arkadaşımın ders aldığı.Adamlar ne paralar kırıyor.
Küçümsemek gibi olmasın ama selçuk üniversitesi kimya bölümünden mezun adam saati 200 liraya kimya dersi veriyordu.Boş vakti dahi yoktu üstelik. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Dershaneler varken hocalar sana sihirli değnekle büyü yapmayacaklar, yine çalışacaksın. Emek yoksa ekmekte yok.
evet ama plansızlıktan güme giderim diye korkuyorum. bide anlatan hocalarda olması bi avantaj geometriyle matematiği nasıl halledicem ben tek basıma
Bir konuyu kitaba bakarak anlamıyorsan başka bir kitaba bak, onda da anlamazsan 3. kitaba bak. 3. kitabın sonunda mutlaka anlarsın. Matematik Geometri'n zayıfsa Antrenmanlarla Matematik ve Fem İlk Adım al onları çöz 12. sınıfa temel oluşturarak gir.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir konuyu kitaba bakarak anlamıyorsan başka bir kitaba bak, onda da anlamazsan 3. kitaba bak. 3. kitabın sonunda mutlaka anlarsın. Matematik Geometri'n zayıfsa Antrenmanlarla Matematik ve Fem İlk Adım al onları çöz 12. sınıfa temel oluşturarak gir.
evet 15 tatilde başlamayı planlıyorum
-
şimdi dershaneler kayıt almadığına göre seneye sınav sistemi kesin değişecek mi şimdi? -
quote:
Orijinalden alıntı: xxlunch
şimdi dershaneler kayıt almadığına göre seneye sınav sistemi kesin değişecek mi şimdi?
sınav sistemini bilmiyorum ama dershaneler kapanıcak gibi gözüküyo -
ulan 100 lira ne ? öğretmen mi olsak anasını satiyim bu ne böyle
Benzer içerikler
- anında soru çözen uygulama
- derse odaklanmak için vitamin
- benzeyen kelimesinde hangi ses olayı vardır
- karbonhidratlar düzenleyici midir
- yükseköğretimden kaydım silindi ne demek
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X