Şimdi Ara

Dershanede önümde olan 41 kişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yiyecem olum sizi bekleyin. 1 2 ay a görüşürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çıkışa gel çıkışa
  • 43. de böyle diyordu
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    Ama ben 42.yim

• Up son denemede 18. Oldum arkadaşlar tekrar ediyorum önümdeki 17 kişi yiyecem olum sizi

• Helal

• Önünde olan 41 kişi:

Öp beni ricem yi beni ricep

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizimki. Neden 1400 kişi

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Orası bir kurum değil resmen koğuş gibi olmuş :D ahahaha
  • 90 netlerle bile baya sert denemelerde kursta 100 küsürüncü olunuyo. Sizler nasıl kurslardasınız ya nrjhghe benim sınıfım 3. Sınıf sıra arkadaşım 5kdan mezun düşünün yani. Sizler o önünüzdeki kişileri geçmeyi çok dert etmeyin 30-40 kişiyle bi şey olmaz ama millet çok iyi haberiniz olsun kursumun 6. Sınıfı bile 30klarla dolu ve her sınıf 25 kişilik rakipleriniz çok iyi gençler sıkı çalışın
    Ilk sınıf 3-10k arası dolu foruma bakarak kendinizi iyi görmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drpetrıchor44 -- 6 Kasım 2018; 15:04:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 tane kitap verdiler bilgi sarmalın soru bankası seti + kuantumun tüm seti. Kurs adını paylaşmıcam burda bulunduğum ilde çok kişi var diye. Ama baya iyiler dediğim gibi 90a yakın yapmıştım bi denemede 150. Olmuştum. Çoğunluk 110-70 yapıyo ve denemeleri hocalar kendi hazırlıyor her hoca defter hazırlıyo kendi dersindn zor sorular yazıyor. Bize hoca geçen olimpiyat soruları yazdı ilk sınıf değil 3.sınıf hatta 4 diyebiliriz ilk sınıfı böldükleri için böyle yani genel olarak

• Hayır bence hiç gerek yok o kadar zor sorulara hiçbi faydası olmuyo. Bugun çarpanlara ayırma dersinde integralle çözdü hoca soruları hep ne gerek var bi derste 3-4 soru çözülüyo anca asla böyle çıkmıcak bunu hocalarda diyo ama yok işe ufkunuz açılır falan diyolar. Yani gereksiz çoğu dersin faydası olmuyo
    32K
    Evet bilgi sarmallar çok güzel şiddetle tavsiye ederim kuantumun konu anlatımlılarıda güzel + kursun test seti var onları çözüyoruz derslerde hocalarla. + kendi hazırladıkları not karışık soru vs de var ama bunlar her krrsta olduğu için belirtmedim

• Up Beyler son denemede 50. Oldum amk önümdeki 41 i geçemedim bide 8 kişi daha geçti beni amk çıldıracağım amaaaaaaa şimdi önce o 41 i yiyeceğim yeni geçen 8 kişiyide tatlı niyetine yiyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2017demezunakalan -- 7 Kasım 2018; 19:36:55 >
  • 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    Dojxjdjdsusjsj

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up.
    An itibariyle 14. Oldum önümdeki 13 kişi bi kaç güne yoksunuz olum siz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim önüme 4 kişi girdi o süreçte :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.