Şimdi Ara

Üni öğrencisi part-full time iş (bir kaç yere sordum ayrıntı içeride)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • itü de hazırlıktayım. A grubundayım haliyle 4 saat ders 20 saat boş olarak geçiyor günlerim. bir şey yapmayarak sıkılıyorum. bende dedimki nasıl olsa işin yok boş boş dolanıyorsun git çalış bi yerde bi miktar para kazan oda cebine kalsın ileride araba alırsın dedim
    geçen gün arkadaşla ölesine çıkarken eleman aranıyor ilanı gördük bi yerde başladık tüm dükkanlara girip sormaya. mc donalds taksimdeki 700 tl sigortalı full time gece gündüz karışık shiftli arıyor bu arada haberiniz olsun.
    --------------------------------------------------------------
    üç beş yere sordum. sonunda KOTON daki görevliyle görüştüm saatlik 4 tl den haftanın 6 günü günde 5 saat çalışma. saat 17.00-22.00 arası. yemek dahil değil. ayda 480 tl gibi bi rakam yapıyor.
    -------------------------------------------------------------
    demirörendeki tschibo a yada sordum eleman lazımmı diye. bi microcv doldurdum biz size döneriz dediler iyi günler dedim. çıktım. şans eseri kampüste dolanırken birine kulak misafiri oldum ona sordum falan işte. oda orada çalışıyormuş haftalık 30 saat. saatlerini esnek yapıyorlar. yarın kulüp toplantım var yok dersim var şu saate gelsem olurmu diyince sorun yaratmıyorlarmış. saatlik olarakta 4-5 tl arası gibi bir şey söyledi yoldaki arkadaş. yemek konusunda bilgi alamadım.

beşiktaş yada taksim civarında part time yada full time ancak full time olursa öğleden sonra çalışabileceğim bir yer bileniniz, git şuraya sor diyebileceğiniz bir yer var mıdır?

• bende ikinci öğretimim aslında çalışsam mı gündüzleri bi yerde acaba
  • beyler yurt dışındanda bilgisayar mühendisliği okuyorum 2.sınıfım yazları türkiyedeyim sadece ana dilim gibi rusça biliyorum ingilizce de biliyorum ama çok iyi değil yazın 3 ay boyunca çalışıp para biriktirmem gerek şimdiye kadar hiç iş tecrübem yok nasıl bir süreç izlememem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manas22 -- 5 Kasım 2012; 22:45:54 >
  • bizim arkadaş eskişehirde çafede çalışıyodu saati 2 tl falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: manas22

beyler yurt dışındanda bilgisayar mühendisliği okuyorum 2.sınıfım yazları türkiyedeyim sadece ana dilim gibi rusça biliyorum ingilizce de biliyorum ama çok iyi değil yazın 3 ay boyunca çalışıp para biriktirmem gerek şimdiye kadar hiç iş tecrübem yok nasıl bir süreç izlememem gerek

alanya tarafına git öyle bir imkanın varsa rusça işe yarar
  • Güzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

itü de hazırlıktayım. A grubundayım haliyle 4 saat ders 20 saat boş olarak geçiyor günlerim. bir şey yapmayarak sıkılıyorum. bende dedimki nasıl olsa işin yok boş boş dolanıyorsun git çalış bi yerde bi miktar para kazan oda cebine kalsın ileride araba alırsın dedim
    geçen gün arkadaşla ölesine çıkarken eleman aranıyor ilanı gördük bi yerde başladık tüm dükkanlara girip sormaya. mc donalds taksimdeki 700 tl sigortalı full time gece gündüz karışık shiftli arıyor bu arada haberiniz olsun.
    --------------------------------------------------------------
    üç beş yere sordum. sonunda KOTON daki görevliyle görüştüm saatlik 4 tl den haftanın 6 günü günde 5 saat çalışma. saat 17.00-22.00 arası. yemek dahil değil. ayda 480 tl gibi bi rakam yapıyor.
    -------------------------------------------------------------
    demirörendeki tschibo a yada sordum eleman lazımmı diye. bi microcv doldurdum biz size döneriz dediler iyi günler dedim. çıktım. şans eseri kampüste dolanırken birine kulak misafiri oldum ona sordum falan işte. oda orada çalışıyormuş haftalık 30 saat. saatlerini esnek yapıyorlar. yarın kulüp toplantım var yok dersim var şu saate gelsem olurmu diyince sorun yaratmıyorlarmış. saatlik olarakta 4-5 tl arası gibi bir şey söyledi yoldaki arkadaş. yemek konusunda bilgi alamadım.

beşiktaş yada taksim civarında part time yada full time ancak full time olursa öğleden sonra çalışabileceğim bir yer bileniniz, git şuraya sor diyebileceğiniz bir yer var mıdır?

bro tschibo değil o,Tchibo bende o şirkette çalışıyorım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • part time yapıcaksan kesinlikle cafe yada restaurant tarzı biyerde çalışmalısın.(para kazanmak istiyorsan)
    aşırı derecede paraya ihtiyacın yoksa sana kardeş tavsiyesi bölümün üzerinde bir işte takıl.gerekirse parada alma.
    kendini geliştirmiş olursun.okul bitincede rahat iş bulursun
    şu kardeşim gayet lüx bir restarurat ta joker eleman olarak çalışıyor.öğrenci için gayet tatmin edici paralar alıyorum.sadece cumartesi pazarları.
    joker demişken
    aşçı
    gorson
    ve çay kısmına bakıyorum.daimi elemanlarda dahil hiç biri tek iş yapmasına rağmen ben kadar hızlı ve düzgün yapamıyor işini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.